Sevgilisini kısıtlayan erkek mi seviyordur kısıtlamayan mı?
3 ay
Sevgilisini kısıtlayan erkek mi seviyordur kısıtlamayan mı?
Kısıtlamak ile özgürlüğünü elinden almak farklı bi'şey.
Hayatıma alacağım kadının açık giyinmesini istemiyorum bu benim için kriter ve ben bunu bilmeme rağmen açık giyinen kızla konuşup onu hayatıma alırsam sonra onun giyimini değiştirmeye zerre kadar hakkım yok. Erkeklerde kadınlarda burada patlıyor hayatınıza alacağınız kişi kriterlerinize uymuyor ise o kişiyi kriterlerinize göre değiştirmeyin.
Seven erkek kadınını kıskanır dekolte, mini etek ve açık saçık şeyler giyinmesine izin veriyorsa kızı kendi çıkarlarına göre kullanıyor ve ilerde tekmeyi basacak demektir.
Kısıtlayan tabi ama kısıtlamak da şimdi özgürlüğünü elinden almak demek değil. Mesela atıyorum aşırı kısa giyinme vb. Ki şöyle diyeyim kısıtlamayan sevmiyordur hemde hiç bana göre üzgünüm seven kıskanır
Dışarı çıkmaya tamamen karşı dışarı çıktığında telefonlari acmayip küsen erkek modeli
Hiç özgür olmasın hiç çıkmasın demek abartı
Amaç ne olabilir özgürluğu tamamen engelleyen birinin
Niye tehiikeli midir
Eve tamamen kapalı şekilde yaşasın zihniyeti var işte
Bence gerçek sevgi kısıtlamak değil, yanında özgür hissettirmekle ölçülür 💗 Seviyorum deyip seni arkadaşlarından, kıyafetinden, hayatından kısmaya çalışıyorsa orada sevgi değil kontrol vardır. Seven erkek güven verir, alan tanır, “benimle kalmayı seçiyorsun” duygusunu yaşatır 🥰 Kıskanmak tatlı olabilir ama kararlarını yönetmek başka bir şey. Sen kendini onun yanında özgür hissediyor musun? 🌸
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Sevgi ölçütü bu şekilde olmaz. Hiç alakası yok! 😅
Üstünlük kurmaya çalışıp kabadayi errrkek takılmaya çalışıyor eşref dankek
Bencede amaç ego tatmin etmek insan sevgilisine hapis hayatı yaşatinca onun mutsuz olacağını bilir sonuçta
Aşırıya kaçmadan bazı şeylerde kıskanıp kısıtlamasl normaldir ya
İnsan sevdiğini sıkmaz rahat ettirir ona konfor alanı sunar.
Kuşu kafese koymanıza gerek yok. Uçabildiği halde yanında kalıyorsa senindir.
Kisitlamak ozguven eksikligidir. Herkes kendini sinirini bilmeli zaten
Kısıtlayan erkek özgüvensizdir gerçi bu kadın için de geçerli. Kıskanırsın evet ama kısıtlamak ayrı
İlk başta kısıtlyr ise seviyordur sonra artarak devam ediyor ise güvenmiyordur
Ben kısıtlamadım da ne oldu belamı skkk
Kısıtlamayan güveniyordur
Kısıtlayan ama boğan değil belli başlı
Kısıtlı olacaksınız tabiki de
çocuk musunuz kısıtlama ne ya gerçekten
Normal davranan.
Kısıtlayan
Sevgilisine hayatı dar eden erkek nasıl seven insan profili oluyor bence saygı duymayan erkek modeli bu saygının olmadığı yerde sevgi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?