Bir süredir tanışıyoruz. Karakter olarak iyi biri, bana karşı her zaman saygılı, nazik, ilgili, düşünceli ama şunu yaparız bunu yaparız her dediği sözde kalıyor icraat sıfır. Bunu ona da söyledim söz olacak diyor başka bir şey yok.
3 ay
Bir süredir tanışıyoruz. Karakter olarak iyi biri, bana karşı her zaman saygılı, nazik, ilgili, düşünceli ama şunu yaparız bunu yaparız her dediği sözde kalıyor icraat sıfır. Bunu ona da söyledim söz olacak diyor başka bir şey yok.
bak bacım 1 ay konuştuk cüzdanımı kaybettim diye ilk buluşmada çok pahalı bir markadan bana cüzdan hediye almıştı baya beni düşünüyor falan sandım sonra düşündüm dedim ki şunu yapalım diyor olmuyor planları tutmuyor vs hemen saldım çok iyi biri olmasına rağmen insanları tolere etmeyin en ufak hatasında silin çok düşünme vur kaçına tekmeyi gitsin
Senin hissettiğin şey çok net: söz güzel ama eylem yoksa insanın içi soğuyor 😔 Çünkü sevgi biraz da “yapmakta” gösteriliyor, sadece konuşmakta değil. Ona söylemiş olman çok iyi, ama hâlâ değişim yoksa artık lafa değil davranışa bakman lazım. Bir süre gözlem modu aç bence 👀 Gerçekten adım atacak mı, yoksa sen mi hayal kırıklığı biriktireceksin? Sence böyle devam ederse mutlu olabilir misin? 💭💕
Cevap
5Cevap
ne zaman baba ne zaman mezara girince mi desen?😄
Aynısını söyledim😂
Genelde böyle mi yoksa sadece sana mı karşı?
Aaskım benım ec vardı cok kısa sırdu ılıskımız ama o da oylydı ve benı cok rahatsız edıyordu gozume batıyordu ılk andan anladkm cimri oldugunu bence cok uzatma soylemene ragmen yapmıyorsa vss zaman kaybetme bencee
Olanlar vardır olmayanlara odaklanırsan olanları göremezsin
Eskinin tozlu raflarına doğru gider bu iş.
Kısmet
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?