Eski okul aşkım yıllar sonra fake hesapla pişmanım deyip duruyor, bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?

Bakın şimdi öncelikle kısa özet geçiyim bir çocuk var orta okuldan lise sona kadar aynı okulda okuduk ama benle sevgli olmadı ve red etti hatta istemedi ve sevmedmi de sonra nasıl oluysa sosyal medya üzerinden işte beni onu stolk o beni stolk derken ben bi anda onu engelledim ve aynı şekilde o da beni engellemişti ve 1 ay hesap kapattım daha sonra da geri açtım ve anında kaldırdı engeli sonra fake hesap açıp pişman olucaksın yazdı sonra ben engeli kaldırmayınca da bazı fark eden bazı göndermeler yaptı örnek: hatasız kul olmaz affeder belki yeni başlangıç vs bazen de işte sohbet muhabbet Müslüm hürses göndermeleri falan hatta çıkmazı aşk adı aşk sadace falan yazıyordu bazılarında ise bu ne yapmaya çalışıyor ve anlamı ne o başka yerde ben başka hatta üni de okuyor lise biteli 3 yıl oldu ama bazen aşır fark eden istek atıyor sonucu ama asla adım atmıyor en sonda ki de o dediğim hesaptan atılan göndermeler ne bu sizce?
Eski okul aşkım yıllar sonra fake hesapla pişmanım deyip duruyor, bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?