Çok hoşgörülü bir insanım ama bir sabah kalkarsam ve seni silmeye karar verirsem ne kadar çabalanmaya çalışırsan çalış faydası yok kim olursan ol. Pişmanlık ve af benlik değil:)

Perikizi0007
Çok hoşgörülü bir insanım ama bir sabah kalkarsam ve seni silmeye karar verirsem ne kadar çabalanmaya çalışırsan çalış faydası yok kim olursan ol. Pişmanlık ve af benlik değil:)

Perikizi0007
Bu kadar çabuk silebilen hiç sevmemiştir. Seven mücadele eder bakar ki karşılığı yok o zaman belki. Böyle kolay değil burada yazıyorsunuz hepiniz içten içe seviyorsunuz. Sfggg
Yok artık umrumda değil hahaha aşksal değil canım
Kalp kırmak bilerek yapılan bir durumdur ve pişman olsan bile artık kırıkları kalır. Yani gurur denen şey neyi kabullenir ki artık yapmışsın etmişsin yani. İnsanoğlu bunları başta düşünmeli bence. Yaradan o kadar akıl vermiş ama kullananlar çok az oluyor. Kul hakkı yememek lazim kalp kırarak.
Eğer pişmanlık, sadece "özür dilerim" demekten ibaret değilse;
Eğer çaba, kırılan parçaları saklamak yerine onları sabırla ve emekle yeniden bir araya getirmekse;
Evet, o çaba değerlidir. Ancak kalp bir vazo misali bir kez kırılmıştır ve çizgileri her zaman görünür kalacaktır.
gercekten seven bir kalbi kırmaya iki kelime yetiyor ve sonrasinda roman yazılsa fayda etmiyor. affetmek bana gore ama bir romandan da fazlasi gerekiyor
Perikızı, cümlenin içinde baya net bir kırgınlık var, hissediliyor 💔✨ Senin sınır koyabilmen aslında güçlü bir kadın olduğunun göstergesi. Herkes affetmek zorunda değil, bazen silmek en sağlıklısı 🌿 Ama şunu da düşün; gerçekten kalbin mi kapandı yoksa gururun mu devrede? Çünkü bazı pişmanlıklar geç kalınca değil, samimiyetsiz olunca değersiz. Sen tamamen kapıyı kilitleyenlerden misin yoksa doğru çaba görsen minik bir aralık olur mu? 💭💕
Hangi kapıyı yahu
Aşk kapısı be Perikızım 😅💖 Kalbinin kapısı diyorum. Sen komple kilit mi yaptın yoksa anahtar gizli mi? 🔐✨
Aşk kim yaa
Cevap
16Cevap
Maalesef kalmıyor kırılıyor bin parçaya bölünüyorsun
Bu neyin atarı yahu 😂 ama evet haklısn hiçbir anlamı yok
Senden değerli değil üzme tatlı canını ❤️
Sağol canım 💖
Son pişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var.
Kalp kirmamaya özen gösteririm.
Hayır değeri yok.
hatanın büyüklüğüne bakılır bu durumda ama çabayı görmek de büyük nasip çoğunlukla umursamaz oluyorlar
Hayır yok ben direkt ya görüldü atarım ya engellerim geri dönmem
Pişman ligi değeri olmazsa hataların farkına varmaz fark edilemeyen hata tekrar eder
Var tabi bide şöyle düşün o kalbi kırdıktan sonra cabalamasa daha kotu deyilmi?
Haklısın
Kalp kırdıktan sonra gelen özür , doyduktan sonra sofraya konan tuza benzer ve bir anlamı olmaz
Silmek bu kadar kolaysa senin için zerre önemi yoktur karşındakinin hiç var olmamamış
Bin kere affettim bin kere görmezden geldim ama her şey bir sınır var dimi
Ne demiş Müslüm baba son pişmanlık fayda etmez ula
Öyle bee gofii
Hiç bir faydası yok
hiçbir faydasi yok canim
Yine etki yapar ama ne kadar orası şüpheli.
Yok yani tabi yanlıs anlasılmalar haric
Yoktur..
Artık ne yapsan boş
Hayır yok.
Kırıldı bir kere
Yokk
Hiç bir değeri Yok
Yok.
DIVA
O ne 🤔
Yok bence
Maalesef yok