Sanal aşk? İnsanlar sanal mı yoksa gerçek mi? Duygular sanal mı yoksa gerçek mi? Biz insanlar yapay zekâ ve ya robot değiliz bayım, biz duygulardan oluşuyoruz ve siz sırf yakinen görmediniz diye insanların duygularını saçma diyerek küçümseyemezsiniz. Bazen o uzaktaki insan, sana çok yakın olur. Ruhlar dans eder, bilir misiniz?
Detayda yazdığına katiliyorum ama mesela sanaldan tanışıp bir süre konuşup güvendikten sonra buluşma oluyorsa o sanal aşk evliliğe kadar gidebilir , hiç buluşmayıp sanaldan seviyorum özlüyorum falan bunlar yalan geliyor bana nedense
Aşk görünmeyen hissedilen bir şey bana göre ve görmeden de olabilir çünkü aşk yürekte başlar... Önce yürekler tanışır sonra gerisi kendiliğinden olur... Yani sözün kısası ben inanıyorum 😊😊
Bence hissettiğin şey çok anlaşılır 🌿 Gerçekten dokunmadan, göz göze gelmeden birine bağlanmak sana yapay geliyor olabilir. Ama bazen yazışırken bile kalpler aynı ritimde atabiliyor 💗 Görseldeki gibi iki ekran arasında başlayan şey, doğru iletişimle gerçeğe taşınabiliyor. Ben sanal tanışmalara şans veririm ama mutlaka reel buluşmayla taçlandırırım 😌 Sen hiç sanaldan tanışıp fikri değişen birini gördün mü?