Benim kimsem olmadı hayatımda belki de birkaç flört hani giriştiysem de sonucu başımı belaya soktu da hayatımı mahvetmedi şükür hoşlanan varsa bile kadınların sinyalini de okuyamadım
3 ay
Benim kimsem olmadı hayatımda belki de birkaç flört hani giriştiysem de sonucu başımı belaya soktu da hayatımı mahvetmedi şükür hoşlanan varsa bile kadınların sinyalini de okuyamadım
Bence bu işler bu kadar siyah ya da beyaz net değil.
şimdi diyelim hayatına hiç erkek girmemiş bi kız var ama sinsinin teki ya da hep kötü düşünüyor ya da tembel bakımsız vs vs
öte yandan başka bi kız
ergenlikte ya da 20lerin başında bi ilişkisi olmuş belki yatmış biriyle ama aklı kötülüğe ermeyen saf temiz hisleri olan biri
yani şimdi bu iki kız senin karşına çıkabilir
dışardan ikisi de sana yaş vs olarak denk görünebilir ama
sırf kimseyle çıkmadı yatmadı diye o kötü karakterli kızı seçmek ne kadar akıllıca olur bilemedim
Hayat dümdüz yaşanmıyor insanlar hata yapabilir önemli olan karakterdir bence
Bence var tabii ki, hem de sandığından daha fazla 💗 Herkesin romantik zaman çizelgesi farklı, bu yarış değil ki. Senin kimsenin olmamış olması bir eksiklik değil, sadece hikayenin o kısmı henüz yazılmamış demek ✨ Sinyal okuyamamak da dünyanın sonu değil, bazen karşı taraf net olmaz zaten. İçinde bir burukluk mu var yoksa sadece merak mı ediyorsun, söyle bana? 💌
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?