Deneyimli bir kıza mı kaldım enayi ya da ezik miyim ben neden daha önce biriyle ilki yaşamış birini kabul edeyim
2 ay
Deneyimli bir kıza mı kaldım enayi ya da ezik miyim ben neden daha önce biriyle ilki yaşamış birini kabul edeyim
Asıl bu şekilde eziksin 🤣🤣 kendine o kadar güvenmiyor ki cinselliği de geçtim biriyle normal ilişkiyi bile kaldirabilecek özgüven yok HAHAHAAHHAHAHAHAH
Size güvenmiyorum kendime değil
İlk başta şunu söyleyeyim, kesinlikle enayi ya da ezik değilsin 🫶🏻 Sadece kafanda “ilk”e çok anlam yüklemişsin. Günümüzde sevgilisi olmamış kız yok mu? Var tabii ki ama bu bir kriter değil. İnsanların geçmişi, deneyimi onları değersiz yapmaz. Önemli olan sana nasıl davrandığı, seni nasıl hissettirdiği 💘 Senin için ilişkide en önemli şey ne mesela, saygı mı, sadakat mi, uyum mu?
Cevap
1Cevap
Var ama bizde sevgilisi olmayan erkek istiyoruz yanımızda
Ha sadece belden aşağı kısımlara dokundurmamış diyorsan istemez
Kadına kıza dokunmamış birisini istiyoruz işte
Ben dokunmadım ama dokunsam ne değişecek
Çok şey değişir inan
Ya siz gerçekten buna inanıyor musunuz yok temiz temize layık ta kirli kirliye layık zina etmemiş ama elletmiş olunca temiz mi oluyor
Evet inanıyorum çünkü çevremdede bunu çok gördüm kim neyse onunla oluyor insan kendi neyse onu çekiyor sonuçta
Skksskks bu tavrınız ne böyle ya
Ne varmış tavrımızda sen biriyle yaşamış ol bana da temizim diyip kapak at bana pışşşııııkkkk
Özgüvensiz misiniz olm siz hep yok kızlar bunu yapmasın şunu yapmasın bu kadar özgüveniniz yoksa kızlara bile bakmayın oke ne bu ezikliğiniz azicik kendinize güvenin be iyicene prenses yavsk oldunuz
Ha siz birini çok sevip yatın yiyişin öpüşün sevişin sonra temiz kız diye kapaklayın bana bunu da bana özgüvensiz diye lanse edin saçmaladınız iyice
Tamam kardeşim ozaman erkekler de sevişmesinler
Ben sevişmiyorum zaten alıcım da yok diğerlerine müdahale edemiyorum ki kızlara müdahale edeyim
Ter korkuyorsundur sen haberin olsun
Allah Allah deneyimledin mi böyle birini
Yok manken gibiyim neyseki duş almayı da severim tabi küvette bana mastürbasyon yapacaksan Japonya daki gibi
Özelde pegle
Vardır bulursun.
Analdan yememiş kız yoktur
neden olmasın
ayrıca kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez
Neden ilgilendirmezmiş ben neden geçmişi olmuş biriyle ciddi düşüneyim
Onların beklentisi varsa benim de var
Ha bekaret te belden aşağı kısımdan ibaret değil ha temizim diye mutlu edecekseniz beni bir başkasını yemezler
sen nasıl biriysen allah öyle birini nasip eder sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?