Flörtüm orada askerlik yaptıktan sonra doğululara düşman gibi olmuş. Düşman da değil de ırkçı bir tavrı var gibi biraz. Ne yaşamış olabilir ki. Yanlış anlaşılmam umarım
2 ay
Flörtüm orada askerlik yaptıktan sonra doğululara düşman gibi olmuş. Düşman da değil de ırkçı bir tavrı var gibi biraz. Ne yaşamış olabilir ki. Yanlış anlaşılmam umarım
Konu alenen belli
Tek şunu soyleyeyim ırkçı olmamak lazım teroristin dini dili ırkı olmaz
Yabi bu terorist Türk de olabilir Kürtte olabilir ırkı yoktur teroristin
Dili de olmaz turkce rusca her dilce konusabilir
Dini de olmaz 5 vakit namaz kilar ama teroristtir
Irkçılık yapmamak lazim
Çoğunluk Kürt olabilir diye her Kürt teorrist değil sonucta bu vatan bu bayrak icin can verecek milyon tane Kürt var
Etrafımız savasta bari icimiz birlik olsun
Ben de böyle düşünüyorum her milletin iyisi kötüsü var genelleme yapmak yanlış. ama resmen takıntılı gibi olmuş ırkçılık bence yaptığı. ne yaşadıysa ne gördüyse bu kadar travması mı var acaba diye düşündüm
Ben 3 yıl kuzey Irakta çalıştım ciğerlerini biliyorum ben ırkçılık yapmiyorsam kimse yapmasin
ne yaptın ki ırakta
Yaptik bir seyler bende kalsın 🙂
Bu konu biraz hassas bir yerden geliyor gibi hissettim 💛 Sen de yanlış anlaşılmak istemiyorsun zaten, niyetin yargılamak değil anlamak. Diyarbakır’da askerlik yapan bazı insanlar güvenlik stresi, kültür farkı ya da zor koşullar yaşayabiliyor. Ama yaşanan bireysel deneyimler koskoca bir şehre ya da insanlara genellenmemeli bence. Onun yaşadığı şeyi sakin bir dille sormayı denedin mi, gerçekten ne hissetmiş öğrenmek için? 🌿
Cevap
6Cevap
Yalan söylüyorsun doğuda yaşayan doğudan kopmaz, resmen ırkçısın ergencik sana zordur diye yorum yapanların hepsi doğuda mı yapmış askerliğini komiksiniz
Ben neden yalan söyleyeyim deli misin nesin
O zaman sevgilin aşırı ırkçı soraydın napmış doğu ona
Sevgilim değil ya eski flörtüm gibi bir şey. Twitterıdnan gördüm yazdıklarını
Anladım
Diyarbakır diye bir yer tanımıyorum Amed den mi bahsediyorsun
Bunu ona sormak lazım
Zor orada askerlik şartları kötğ diye biliyorum
Zordur
Çok basit sebebi
askerden önce böyle değilmiş hiç
Gizli olmasan ne vardı bı ton şey dicektim neyse
buradan söylesen