AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır. Geneli anlayışlı insanlardır. Daha önce hiç Diyarbakırda bulundun mu?
evet bulundum bilirim çok cana yakın insanlardır ama hastaneleri kalabalık oluyormuş
Randevu sistemi geldiği için kalabalık değil. Ayrıca bölümden bölüme değişiyor cildiye sinek avlarken ortopedi ve nörolojide iğne atsan yere düşmez durumdaydı. Bu araştırma Hastanesi için geçerli çünkü orada iyi Mr cihazları var çevre il ve ilçelerden gelen çok oluyor bu kadar yoğunluk ve sıra olduğu zamanlarda bile kimsenin kimseye bir şey dediğini duymadım ara sıra doktorun hastayı azarlamasindan dolayi tepki gösterenler dışında. Yani Diyarbakır insanıyla ilgili nasıl davranırsan o da öyle davranır. Doktorlar genel olarak mesleğinden memnun burada. Hem şehir büyük hem kiralar düşük
Herseyin en ucuza olduğu bir yer yani bir doktor sıkılmadan maddi olarak zorlanmadan hayatını iyi seviyede devam ettirebilir
evet Diyarbakır insanına sözüm yok çok severim hatta ne zaman gitsem çok iyi davranırlar çok severim diyarbakırlıları ama iş hastane olunca beni biraz korktu arkadaşlarım aşiret kavgaları çok oluyormuş ben acilde çalışıcam umarım sorun yaşamam bilgi için teşekkürler
Aşiret mi kaldı Diyarbakırda. Doktorsan bazı doktorların döner sermayeden ek gelir kazanmak için sağlam hastayı ameliyat masasına yatirdigini bilmen lazım. Yani bazı şeyleri göreceksin zamanla. Diyarbakır yine iyi Elazığdaki hastaneler kasaba dönüşmüş durumda. Kalkıp sağlıklı hastayı korkutup ameliyat olmaya razi eder ameliyatı da pratisyen hekime yaptırıp üstüne bir de pratisyen hekimlerin hastayı komaya sokup oldurmesine neden olursan değil kavga ananı bile.. zaten suanki randevu sistemindeki sıkıntı bu. Doktorlar döner sermayeden kazanmak için doğru düzgün poliklinikte oturmuyor oturmuşsada ameliyat edecek hasta arıyordur. Neyse acilde sorun yasamazsin herhangi bir sorunda bile acile gelmiş diğer insanlar sorun çıkmasını engeller araya girer. Çalışacağın hastane de önemli. Her hastanenin kendi insan kitlesi var. Şehir hastanesi de açılıyor yoğunluk iyice biter
Polikliniklerde belli saatlerde çalışma zorunlulugu getirildi diye biliyorum ama s. eyubi devlet hastanesinde arasan doktor bulamazsın neyse kendin görürsün zaten. Rica ederim iyi gunler
siz de mi diyarbakır da doktorsunuz
Hayır. Araştırma hastanesinin karşısında eczane sonra mediklade çalıştım uzun bir süre. Görevim de doktorların yanlış veya eksik yazdığı şeyleri doktorlara tekrar duzelttirmekti. Ornegin bazı ilaçların SGK tarafından karşılanması için bazı teşhislerin reçetede yazması gerekiyor işte bunları sorunlu raporları hastane içinde düzeltiyordum yani görevim hastanenin iciydi bir süreden sonra doktorları hemşireleri stajyerleri hepsini tanıyorsun zaten. İşte onlarla oturup kalkmaktan epey tecrübe sahibi oldum. Şuanda hastanelerde ihalelere girip sağlık ekipmanları satan bir şirkette çalışıyorum yine hastanelere uğruyorum bu sefer idari yerlere gidiyorum döner sermaye satın alma birimi vs. Yani çoğu hastane personelini tanırım. Her hastanede her bölümde mutlaka bir kişiyle tanışıyoruz çevre il ve İlçelere de bazen uğruyoruz Ergani Silvan Bismil Bitlis Mardin muş Elazığ. Bir süre antalyadada mediklade çalıştım yine ihalelerle malzeme satıyorduk antalya devlet hastanesi Diyarbakırdan daha yoğundu. Calisabilecegin en iyi yer Diyarbakır emin olabilirsin. Alanın ne?
genel cerrahi de çalışıcam
kutlarım
bir gün bir pratisyen, bir dahiliyeci, bir psikiyatrist, bir genel cerrah ve bir patolog ördek avına çıkarlar. fakat yörede nesli tükenen bir kaz türü de vardır ve vurmak kesinlikle yasaktır. doktorlar aralıklı olarak ilerlerken çalılardan bir kuş havalanır, önce pratisyen hekimin önünden geçer. 'ya" der pratisyen "bu ördek ama belki de kazdır. iyisi mi uzmanlara bırakayım bunu". ördek dahiliyecinin önüne gelir. o da "hımm" der, "bu ördek olmaya ördek ama ayrıntılı testler yapmadan kaz olmadığına emin olamam". psikiatristin önüne gelir. "evet bu bir ördek" der. "ama acaba ördek olduğunun bilincinde mi?" o da bırakır. genel cerrah ise kuşu görür görmez asılır tetiğe, hayvanı devirir. sonra patoloğa dönüp seslenir: "git bak bakayım ne vurmuşum"
takip at?
Doktor : Neyiniz var?
- Molotof hastasıyım hocam
İsmi bile ürkütür ama neden yapılmasın
kalabalık
Büyük şehir ama işte yapacak bir şey yok
Grev yapıyorlar zaten pek zor değildir herhalde
Evet zor neden sordun? Ben de doktorum
diyarbakır da mı
Şu an Hayır ama orada bulundum geçmişte
Neden zor olsun
kalabalık yüzünden
Yani biraz öyledir evet zorunlu musun başka yerde çalış senxe
evet zorunlu
Ben iş gereği sürekli gidiyorum Diyarbakır'a bı ara elimde bi sorun oldu hastaneye gittim baya bekledim kalabalık gerçekten de