Bir kalp kolay yetişmiyor, kıymetini bilin , farkındalık sorusu olsun madem 🫠 Her şeyi geçtim 2023 fiyatı bu 😂 ( gülün diye şey ettim. Yoksa duygularım hâlâ yerinde)
En son kalbim, verdiğim değerin aynı şekilde karşılık bulmadığını fark ettiğimde kırıldı. İnsan bazen çok şey beklemez, sadece samimiyet ister. Ama o eksik olunca içten içe bir kırgınlık kalıyor. Bazı şeyler bitiyor ama bıraktığı iz insanı biraz daha olgunlaştırıyor.
Dün oğlumun benim söylediğim bir şey yüzünden tercihini değiştirdiğini öğrenince parça pincik oldu.
Ben ona ben söz konusu olsam bile uyum sağlamak adına kendi isteklerinden vazgecmemeyi öğretmeye çalışıyorum. Bu durum çok canımı sıktı ama bu yaşlarda normalmiş bu tarz davranış modelleri. Sorun yok kalbimi de toparladım zati 😀
Onun gözünde gerçekten farklı olduğumu sanmıştım, benim için özel olduğumu söylemişti. Ben de buna inanmıştım. Ama sonra anladım ki o da herkes gibiymiş… İlk defa kalbim bu kadar kırıldı hâlâ geçmiyen bir his...
Kalp 2.5 milyon tl diyor ben hesap yaptim yeni bir kalp alabiliriz dedim sorun yok Ama sonra bir baktim sen 2023 fiyatı demişsin 2003 fiyati o 2023 değil Hayallerim suya düştü 20 sene oynatın yani helal olsun
Liyann kalp mevzusu hassas ama bi o kadar da hayata dahil ya 🫠💔 Benim en son kalbim, hislerim ciddiyken karşı tarafın kararsız tavırları yüzünden çizik almıştı. Netlik beklerken belirsizlik görmek insanı yoruyor. Şimdi yanımda doğru insan var ama o dönem bana şunu öğretti: kimseye sevgini ucuz verme. Senin en son kırılma sebebin neydi, cidden değdi mi sence? 💭✨
Bir süre öyle oluyor bir süre sonra Cemal Süreya'nın dediği gibi "Baktım sana kızgın değilim, kırgın değilim, dargın değilim, kısacası ben artık sana hiçbir şey değilim" oluyorsun
Bir ay önce kırıldı hayatta değer verdiğim iki insan var, sırayla ikisinden de beklemediğim bir tepki aldım. Şaşırdım, sarsıldım tabi. Harbi yalnızız ya ajfjsj
@Liyann iyi akşamlar, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş, tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı