Küçücük bir söz bile yetiyor bazen, cam gibi dağılıyor insan olduğu yerde. Tahammülümüz mü azaldı yoksa insanlar mı çok acımasızlaştı, çözemedim valla çok enteresan. 😄 Neye darıldınız? Kime kırgınsınız şu an? 🥀

Küçücük bir söz bile yetiyor bazen, cam gibi dağılıyor insan olduğu yerde. Tahammülümüz mü azaldı yoksa insanlar mı çok acımasızlaştı, çözemedim valla çok enteresan. 😄 Neye darıldınız? Kime kırgınsınız şu an? 🥀

Bir yakınımla yaşadığım bir olaya çok kırıldım en son geçen hafta.. İçimde anlık bir hayal kırıklığı ve ihanete uğramışlık hissi oluştu. Sanki bir anda sırtımı yasladığım duvar yıkılmış gibi hissettim. Bazen insanlar, küçük eylemlerinin bir başkasının kalbinde ne kadar derin bir yara açabileceğini düşünmüyor. O an, kendimi yalnız ve değersiz hissettim.
Bu kırgınlık, benim için bir güven dersi oldu. Dostlukta sözün ağırlığını bir kez daha acı bir şekilde öğrenmiş oldum.
Kalbim, beni bir sevgili ya da özel biri olarak görmeyi bırakıp, sadece omuzlarında taşımak zorunda olduğu, anlam veremediği bir yük gibi hissettirdiği an kırıldı. Attığım her samimi adımda şüpheyle, hoşgörüsüzlükle karşılanmak, görünmez hale gelmek ve beni anlamayan birine kalbimi açmaya devam etmek... İşte en çok buna dayanamadı.. 😏
Şu an öyle baskın olarak kırgın olduğum birisi yok. Zaten kırılırsam genel olarak sevdiğim, değer verdiğim insanlara kırılıyorum. İster istemez beklentiler oluşuyor
Arkadaş diyebileceğim birinin önyargısına ve rahatsız olduğum bi konuyla alakalı bile bile o konu üzerinden şaka yapmasına krılmıştı. Bu saatten sonra da artık ne bi insana güvenirim, ne özel bir şey anlatır, ne de değer veririm.
Bazen öyle olur, bir cümle duyarsın ve içine oturur. 😔 Eskiden mi daha dayanıklıydık, yoksa insanlar mı daha düşünceliydi, o da karmaşık gerçekten. Kalp kırılması, aslında tahmin edemediğin hassas bir noktaya denk gelince uçurum gibi büyüyor. Ben en son bir arkadaşımın düşünmeden söylediği bir lafla üzüldüm. İnsan bazen özür dilemeden de iyileşmek zorunda kalıyor galiba. 🥀
Cevap
22Cevap
En son ne zaman kırıldığımı hatırlamıyorum, kolay kırılmam. 🖤
Dün gelen sesli mesaja ve bunun telafisi filan asla yok.
her zaman ki konulara
insanlar acımasız
bu söyleyeceğim söze kırılırlar mı üzülürler mi hiç düşünmeden ağızlarından sözleri sarf ediyorlar patavatsızlık diz boyu
bu da ister istemez insanı üzüyor
yani insanlar bencil
bilerek mi yaparlar yoksa istemeye istemeye mi yaparlar bilinmez
bilinen tek şey var insanların ağızları çok bozuk
:D :D kesinlikle :D :D
Yine bir arkadaşın gelip özür dileyip sahte yüzünü gösterip sonradan yaptığı harekete kırıldı. Samimiyetine inanmıştım. Gerçekten samimi olduğunu düşünmüştüm. Meğerse yine her zaman ki oyunlarından birisini oynamış. Yani nasıl kandırmayı beceriyorsun insanları diye sorduğumda demek ki bu şekilde kandırıyormuş. Samimi gibi davranıp sonradan yapacağını yapıp kaçmakla. Çok kırıcı bir insan.
kimseye kırgın değilim artık. Eskiden daha çabuk alınırdım ama şimdi kalbimi kıran şeyler bile uzun sürmüyor. Çünkü insanları değil, beklentilerimi bırakmayı öğrendim. Kimsenin mükemmel olamayacağını, herkesin kendi yaralarıyla davrandığını anladım. O yüzden kırgınlık yerine biraz mesafe, biraz sakinlik…Kalbim en son bir söze, bir davranışa hafifçe incindi belki ama uzun sürmedi; kendi içimde toparladım. Bazen kendini korumak, kırgın kalmaktan daha değerli oluyor.
Biri istediğini alamayınca bana saçma şeylerle ithamda bulunmuştu. İnsanlar istediklerini alamayınca, yaptıklarımız bir taraflarına batınca suçlamaya bayılıyorlar 😂
Kudursunlar hasetlerinden 😄
https://www.youtube.com/watch?v=M-cyDFF53Y8
Kıskananlar çatlasın 😂
Kalbimin kırılacak yeri kalmadı dermişim🤓 şaka şaka ne zaman kırıldığımı hatırlamıyorum valla
Amiin❤️
Çok şeye kırıldı ama son defa kardeşlerim yüzünden kırıldı ve herşeyi kopardım içimde normal davransam da onlara asla eskisi gibi olmam
@Ben_köpraa bana hiç inanmadı şalsdja
@VEGA0 şarkı önerdi aşsjdlsa
@kafiyekirigi tağam tağam inandım
Dün hassas döneme girdim annem bana tatlı yapmadı, kırıldım. 🤦🏻♀️
Canı sağ olsun beya
Olsun bea
Evet, ben de birine kırgınım bugün bazı sözler gerçekten incitici olabiliyor seni anlıyorum. 💟
Hoşbuldum hayatım üzülme diyecem ama biliyoruz ki üzülme diyince geçmeyen kırgınlıklar var. Maalesef gönül almak bilen insan sayısı o kadar az ki..
Almayı*
Karşı tarafın hatası varsa o almalı. Ben de şu an öyle yapıyorum ancak içten içe dd düşünmüyor değilim 😌
Evet aynen öyle, gönül ister ki onlar fark edebilsin. Ben hatasını anlamasın bekliyorum bugün beni kıran kişinin. Tabi senin için hangisi iyi gelecekse sana onu yap diyorum ben, ❤
Anlamasını*
❤❤
Acımasızlaşmadı herkes kırılmaktan korktuğu için artık birbirine daha az değer veriyor. Değer azaldıkça kırmaktanda çekinmiyorlar.
Sevdiğim ve değer verdiğim insanlar tarafından gelen küçük bir davranışa veya küçük bir söze bile bazen belli etmesem de kırılabiliyor kalbim maalesef. Yine öyle bir şey olmuştur en son galiba.
Yolda gördüğüm topal kedinin marketten mama alıp gelene kadar gitmiş olmasına
Yakın zamanda değil ama genel olarak insanlar çok umursamaz bu yuzden artık kırılma duygusu cok daha kolay oluyo insanlar sanki karsındakini yspay zeka gibi düşünüp konusuyo bazen umarım gelecekte bu düzelir
Benim kalbim hep kırık. Neye kırıldığımın bir önemi yok. Kendim sarıyorum.
Doğru, bu sefer daha büyük bir hasar oluyor.
Aynen öyle.
Kırılgan biri olduğum için her şeye kolayca kırılırım
🤗🥹
Bayadır kırılmadım unuttum yani ne zamandı neye kırıldı falan
Evet hemen değer 🧿
Bugün kendini sevdirmeyen kediye kalbim kırıldı. 😿
Bir şeye kırıldı be konuyu temelinden bitirdim, üzen şeyleri, kıran kişileri hayatımda tutmuyorum artık 2026 arınmış giricem resmen 🙏🥰
Bu ara kırılgan bir dönemden geçiyorum. her an herşeye kirilabiliyorum
Beklemediğim bir anda gelen bir söz kalbimi kırdı.
Mesajıma cevap vermedi :// dalgasına yazdım sanırım alındı.
Artık kırılmıyor. Çok fazla şey beklemiyorum.
Kırması gereken çok iyi kırdı. Allaha havale ettim.
Hatırlamıyorum desem
:)🌸
Kırılsam kırıldığım yerde şifa arıyorum. .
sevgilimin çevresi sevgilimi hala bekar sanıyormuş
Tutarsızlık ve dengesizliğe
Aynen kuzum 🧛🧛♀️❌🙅♀️😂
İstediğim bir hayal var ama ümidi kestim
Hak etmediğim tüm sözlere
Ah be hiç haberin yok 🤦🏻
Bende öyleyim ondan 🤦🏻
Dün gece o hatayı yaptığım için bu gün bu haldeyim, hiç açma konuyu 🤦🏻
Hemde ne tövbesi, Nasuh tövbesi miydi o ondan işte 🤦🏻
Duble duble espresso olur muu 😀
Bebeğim sen de espresso diye ne içiriyosun bana hani hatırlatmak yoktu 😀🤦🏻
☕ İstiyorum 😀🤦🏻
☕ hadi bak falımda ne var 😀
Başka başka ne görünüyor
Peki ya aşk aşk
Hadi mübarek olsun, tutanı Allah bildiği gibi yapsın 😀
Neye kırıldı bilmiyorum ama şu an kalbim kırık hissediyorum
kalbin şu aralar duygusal. kalp ameliyatından sonra bir şeyler oldu
Kırılan bir kalbim yok, alıngan değilim ve ince düşünmem.
Bugün birini hatırlayıp üzüldüm
Artık kalbim taştan daha sağlam kimse kıramıyor
Çok fazla yiprandiysa olabilir kirginlik
Neye kırılmadı ki keDimi kaybettim istediğim ortamda bulunamadım arkadaşlar tarafından sevilmedim öğretmenler tarafından istenmeDim
Niye üzülmedin kardeş hayırdır
Benim de mi payım var yani olaylarda
Üzülmezsen üzülme ama düşünceni yorumlarını kendine sakla Benim hiçbir suçum yokken bana suç atmalarına oh mu dedin yani
hadi ordan ☺️
🧠🧠🤏🏻🤏🏻🤏🏻
Önemli değil ama ben acımdan ne yaptığımı bilmiyorum ki beni de anlıyorsunuzdur
Karaktersiz misin üzülüyorum vallahi sana
Ara sıra mı kullanayım
Hep kullanıyorum bir tanem
Böyle konuşmayı ben senden mi öğrenmişim sizi tanımıyorum ki nasıl senden öğreneyim yani
Kırıcı olma diyene bak
Bu gün oldu
anlayışsızlık ve birileri telefonu açmıyor 🙄
Bi de bana sor
Kendime kırıldım
Uzun zamandır kalbim kırılmıyor alıştım galıba
Bence bunun cevabı herkeste tektir sevdiğimiz birine ben sevdiğim dosta en son
Kendime hep bir adım geriden geldim sevdiklerim mutlu olsun diye
Kalp diye bir şey mi kaldı kırılsın
Patronun işten çıkarmasına
@zeynepkocak__ kırdı en son burada
Bir kişiye