Kişilik & Karakter En son neye kalbiniz kırıldı? judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl kalbiniz* olacaktı sjsj Güncellemeler+1 yıl @ilginfulyaa teşekkürler 💜 En son neye kalbiniz kırıldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. bir arkadaşıma kırıldı. ama kalbim yok zaten 1 1 Yorumla judebellingham +1 yıl ozmn nasıl yaşıyorsun sjs
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Geçen oyun oynarken biri bana çöp demişti ona 😂😂 1 1 Yorumla judebellingham +1 yıl sjsjjsjssj Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şükür ki uzun zamandır kalbimi kıran yok hayatıma kimseyi almadığım için sebebi bu olsa gerek 2 0 Yorumla
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tersini söylesem de en basit sebepten bile kalbim kırılabilir 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşka ve giyim tarzıma karışan bir arkadaşa. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ben ne zaman ki çocukluğumu düşünsem kırılırım zaten 1 0 Yorumla
EmekliKabadayı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Halam dondurmayı dışarda unutmuş bana da söylememis. Eridi diye kalbim kırıldı 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kalbime kan pompalamak dışında başka görev vermedim. 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ihmal edilmenin ağrısı 1 0 Yorumla
Jesuseyo Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Annem kendime aldığım tavukları teyzemler pişirdi buna kalbim dayanamadı 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Seks için karşılık alamadım ona cok üzüldüm 2 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Terk edilişime 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Dün birisine kırıldım 1 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Kirilmaya müsait her kalp bu sıralar 1 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanlara 2 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kaderime 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. herseye 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayatıma 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ona.. 1 4 Yorumla Girlsask00 +1 yıl Hmmmmm oda sana kirilmistir canm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Girlsask00 😔 Yorumla Girlsask00 +1 yıl Hiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Girlsask00 peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
bir arkadaşıma kırıldı. ama kalbim yok zaten
ozmn nasıl yaşıyorsun sjs
Geçen oyun oynarken biri bana çöp demişti ona 😂😂
sjsjjsjssj
Şükür ki uzun zamandır kalbimi kıran yok hayatıma kimseyi almadığım için sebebi bu olsa gerek
Tersini söylesem de en basit sebepten bile kalbim kırılabilir
Aşka ve giyim tarzıma karışan bir arkadaşa.
Ben ne zaman ki çocukluğumu düşünsem kırılırım zaten
Halam dondurmayı dışarda unutmuş bana da söylememis. Eridi diye kalbim kırıldı
Kalbime kan pompalamak dışında başka görev vermedim.
Ihmal edilmenin ağrısı
Annem kendime aldığım tavukları teyzemler pişirdi buna kalbim dayanamadı
Trabzonun yenilmesine
Seks için karşılık alamadım ona cok üzüldüm
Kalbim kırılacak yerlerden uzak
Terk edilişime
Birine çok kırıldım ama unuttum
Dün birisine kırıldım
Bir arkadaşın tavrına
Kirilmaya müsait her kalp bu sıralar
Hicbiseye kanka
İnsanlara