Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
6 ayYani çiçek alınca mı sevdiği ortaya çıkıyor sen ne aldın 8 aydır ona
034 Yorumla
Soran6 aydeğer meselesi bu hiç sevgilin olmadı mı
- 6 ay
Sen ona 8 aydır ne aldın?
Soran6 ayçok şey aldım canını sıkma sen
- 6 ay
He he aldın... O zaman değersiz bir varlıksın yani
Soran6 aysen terk edildin sanırm noldu değersiz mi hissettirdin de bıraktı seni yaran var gibi
- 6 ay
Yok herhangi bir yaram yok.. ne değersiz hissettirildim ne de değersiz hissettirdim bir insana..
Soran6 ayyani yazdıklwrından pek öyle anlaşılmıyo da böyle düşünen biri nasıl değerli hissettirirsin ki
- 6 ay
Değersiz oluşunu biliyorsun ve şu an seninle aynı düşünmedim diye bana saldırmana gerek yok.. apaçık adamın suratına bana çiçek al deyip daha o çiçeği alamadıysan sorunu kendinde ara nasıl seçimler yaptığını ya da karşındakinin sana nasıl gözle baktığını bir düşün madem bu kadar her şeyi pat diye anlayabiliyorsun
Soran6 ayben kendimi değersiz görmüyorum hiç bir girl değersiz depildir siz erkekler denilen şeyi bile anlamıcal kadar aptalsanız bu girller ne yapsun biraz anlayışlı ve adam olsanız zaten gelip burauw bu soruyı yazmam tekrar diyim ben değersiz falan depilim hatta dünyadaki her kız gbii en değerli varlığım
- 6 ay
Böyle düşündüğün için sana aferin... Ama karşındakine göre değersizsin bunu anlamıyorsun anladın mı... Sen yüzüne karşı çiçek istiyorum demene rağmen hala o çiçek gelmediyse otur bir düşün.. bunu anlamayacak a**** bir erkekle hala birlikteysen bir daha düşün
Soran6 aybaşta bi çiçek sevgi göstergesi miidr diyen kişi nasıl bu cümleleri kuruyo anlamıyorum
Soran6 ayha bi de merak etme eğer bu girl değersin hissederse ordan uzaklaşır mersk etme sen
- 6 ay
Aynı cümleyi kuruyorum çiçek Sevgi göstergesi değil sadece yanıltıcı bir nesnedir... Ben hep aynı şekilde konuşuyorum sadece senin buna sinir olmandan kaynaklı aynı düşünmeyen insanlara karşı saldır ı refleksin yüksek şu an
- 6 ay
Şu ağır abi modundan çık istersen yok bu girl kendini değersiz hissederse uzaklaşır gibi arabesk edebiyat cümlelerini bırak... Ne zaman uzaklaşacaksın adam zaten sana değersiz oluşunun dibine kadarki hissettiriyor daha ne zaman uzaklaşacaksın
Soran6 aybu olaya bu kadar tepkili olsam zaten 8 9 aydır sevgili olmazdım ben sadece soru sordum bunu bu kadar büyüttsem ilişkim hala devam etmezdi zaten
Soran6 aydeğersiz hissetmiyorum hissetmiyorum çocuk sadece çiçek almıyo değersiz hissettiriyo diyosun lego çiçek aldı gerçek soluyor diye düşünüp lego alıyo çiçek al diyimce bunu anladın dimi
- 6 ay
Şu kendini ispatlama çabanı bir kenara bırak istersen ispatlamak zorunda değilsin... Bir sakin olur musun lütfen
Soran6 aybak arkadşaım ben şu an çok sakşnim müziğimi dinliyorum ve çay içiyorum kendimi ispatlama içerisinde değilim sen o kadar odaklanmışsın ki değersiz olduğuma sabahtan beri tek dediğin şey değersizsin çocuk bana sadeve gerçek bir çiçek almadı bu bana değer vermediği anlamına gelmiyo çiçek almıyo başka bieiy alıyo ama sen o kadar odaklanmışsın ki çiçeğe
Soran6 aybenim soru sorma amacım çiçek almadıpı için soğudum gihi bieiy değil bunu soruyorum düşünüyorum acaba soğuduğum için mi bunu düşünüyorum anlamında
- 6 ay
Tamam abla sizin köyde deniz var
- 6 ay
Çiçek almadığı için soğumadın ya da soğuduğun için bunu sorun etmiyorsun sadece bunu direkt istiyorsun ve bunu senin dileğe getirmen senin ruhsal olarak bana bunu neden dedirtti diyorsun anladın mı..
Soran6 ayinanır mısın ama var
- 6 ay
😃😃😃😃 inanırım neden inanmayayım
Soran6 aybak değersiz geçemeyn bir paragraf ve ne kadar mantıklı bir yaklaşım
- 6 ay
O senin çok mantıklı gören gözlerinden kaynaklı bence...
Soran6 aybi an da be kadar birbirimşze karşı naif olduk
- 6 ay
Yok hayır asla sen her zaman naiftin
Soran6 aykdldkdşdjdşfjfşfk dalga geçme gibi algıladım
- 6 ay
Dalga geçmiyorum.. haklısın biraz dilli olmuş olabilirsin duygusal bir anında olmuş ve bu yüzden öyle konuşmuş olabilirsin gayet normal
Soran6 ayöyle gerçekten
- 6 ay
O zaman ne seni bu durumdan kurtarır
Soran6 ayhiç bilmiyorum
- 6 ay
Hiç bilmiyorum deme
- 6 ay
Kadınlar günün mübarek olsun
6 ayBulutların üstündesin gerçek hayat böyle değil
00 YorumlaBelki o çiçek leri dalında sever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySeni kıskanmasınlar diye almıyordur
03 Yorumla
Soran6 aygarip değil mi ama
Cevap sahibi6 ayÇiçek harici hediye falan aldı mı
Soran6 ayaldı da ben hediye falan istemiyorum ki ya görüyorum herkesin elinde çiçek falan hayır hayatımda da hiç almadım heves de ediyo yani insan
6 ayÇiçek şart mı
01 Yorumla
Soran6 aygerçekten şaka mı yapıyosunuz hayatımda hiç çiçek alamdım ve heves ediyoeum o almıcak da kim alıcak yoldan geöen biri mi
6 ayAbartıyorsun bence
04 Yorumla
Soran6 ayilişkin yok belli ki
- 6 ay
Olması veya olmaması ne alaka? Bir ilişkiyi yürütmek için illa çiçek mi almak lazım. 8 ay diyorsun özel günlerde almak istiyordur çocuğun parası yoktur. Bu durumda sen ne aldın?
Soran6 ayparası olsa zaten sorun etmem iyi misin lego çiçeklerin fiyatını biliyomusum 2k onu alıcağını gerçek aşabirdi 200tl falan paradı olmasa zaten bunu dile bile getirmem sormam bile
Soran6 ayolmasa
6 ayBir eksiklik var gibi
01 Yorumla
Soran6 ayne eksikliği
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBence burada mesele sadece çiçek değil canım 🌸 Sen aslında hatırlanmak, düşünülmek, minik bir jest görmek istiyorsun gibi geldi bana. Özellikle açık açık söylemene rağmen almaması biraz insanın içine oturur 🥺 Bu abartmak değil, beklentinin karşılanmaması. Ama şunu da düşün: genel olarak ilgili mi, yoksa sadece çiçek konusunda mı pasif? Sence seni başka ways’lerle özel hissettiriyor mu? 💗
bence her şeyde pasaf ya pahalı dicem marktte al dedim küçük tatlı var 100 tl em fazla alamıcak gibi değil
Aşko bu çiçek değil değer meselesi 🌸🥺
100 tl’lik çiçeği bile düşünmüyorsa canını yakar.
Sen kendini eksik hissediyorsun belli 💔✨