8 aydır çıkıyoruz bana hediye almamasını da geçiyorum bir kafeye bile gitmedik (İyi maaşı var bu maazeret değil sadece uzak mesafelerdeyiz). Adam bana 0 tl harcamıştır bugüne kadar yani aslında bunu sorun etmiyordum taki benimle birlikte işe başlayan arkadaşıma sevgilisi çiçek yolladı benimki tabikide böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmedi ve ben çok kırıldım. Geçen aylarda doğum günüm vardı kutladı ama telefondan hani bir pasta kesmek veya hediye olmadı. Ağzımla dün dedim sen çok şanslısın bedavaya sevgili yapıyorsun güldü geçti. Sizce ayrılmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İşe başlama hediyesini düşünme inceliği göstermemiş olabilir bu sorun değil ama doğum gününe özel bir şey yapmaması düşündürücü bence. Bir kitap, belki yanına minik bir anahtarlık, çikolata gibi küçük şeylerden bahsediyorum. İlla da pırlanta kolyeye, 500 liralık buketlere gerek yok yani. Uzak mesafe ilişkisi zaten zor, bi de arkadaş böyle davranıyorsa ciddiye almadığını gösterir. Belki de huyu budur ya da cimridir, bilemem, sonuçta beklentilerini karşılamıyorsa bitir gitsin, katlanmak zorunda değilsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba
Değerli kardeşim öncelikle bayanların (kızların)
fıtratında yakın ilgi görmek veya ara ara şımartılma istemi vardır. Bu istisnasız her karşı cinsimde olan bir Allah vergisi özelliktir.
Sevgilinize gelince
Bence cebindeki akrepleri imha edip. Cimri Bey profilini ruhundan kaldırıp bir hediye alması gerekiyor. Amma da abartmış diyebilirim. Siz haliyle soramıyorsunuz niçin hediye almadığını ama onun da idrak edip düşünmesi gerekir.
Allah yardımcınız olsun.03 Yorumla- +1 yıl
Bence de erkek cimri olmamalı
- +1 yıl
Mutlu etmeyi düşünmesi gerekir
- +1 yıl
Bu yoruma çok katıldım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Ayrılmalısın tabiki. Öyle sevgili mi olurmuş. Sevgili dediğin adı üzerinde sevgisini sana göstermeli, hissettirmeli. Hediyeler almalı, bir yerlerde senin için masraf yapmalı. Yoksa sizin ki sanal sevgililik mi? O zaman olur. Ahahahaa.. O peki sana olan sevgisini sen nasıl hissediyorsun, yani o sana sevgili olduğunu nasıl hissettiriyor. Sahi sana o hiç hediye almadı mı? Peki sen ona hiç hediye aldın mı? 😎💝
00 Yorumla
İyi de her şey hediye değil ki yani bir berabersin sevgilisin diye bir hediye alma şartı ya da koşulu yok ki böyle bir şeyde. Ayrıca da bana göre sudan bir sebep bu mesele ayrılmak gibi bir düşünce olmamalı. Kim ne alıyorsa alıyor sen ilişkiden mutlu musun memnun musun?
Bence mutlu olmaya bak04 Yorumla- +1 yıl
Ama küçük jestler olmadan ilişki yürümez ki
- +1 yıl
Arada lazım hediyeleşmek
- +1 yıl
Asker arkadaşı değil bunlar sevgili
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
42Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Durumu olduğu halde birlikteliğiniz için bir şeyler yapmıyorsa ya cimridir. Ya da sana değer vermiyordur. Direkt ona sormayı dene belki böyle şeylerden bi haberdir.
22 Yorumla
Soran+1 yılbugün dedim hani neden bana hiç çiçek yollamadın arkadaşlarımın sevgilileri yolladı. Diyorki onların sevgilileri mükemmelmiş daha da başka bir şey demedi.
- +1 yıl
Bu tarz konularda sen dili değil ben dili kullanmak önemlidir.
Arkadaşlarıma sevgililerinden hediyeler geliyor ya da bir kafede buluşup birlikte yemek yiyorlar çok özeniyorum. Birlikte hiç bunları yaşamadığımız için üzülmeye ve kendimi değersiz hissetmeye başladım.. beni önemsiyor musun canım? Gibi yazman en doğrusu
Eğer sen ona birşeyler alıyorsan ve o bu şekildeyse sitemine hak verdim. Ama sadece ondan bekliyorsan birşeyler almasını bence iyi bile yapıyor. Böyle şüpheler ve rahatsızlıklar oluyorsa ilişkiniz biter büyük bir ihtimal. Ilgisizlik de varsa hiç uzatma derim.
10 Yorumla
+1 yılCimri sevgili sendromu nerede görsem tanırım :) arkana bakmadan uzaklaş kaç kaç kaç :)
Normal bir durum değil00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istemedim ama iki kez bı iki aylık sevgiliyken almıştı kendisi istiyerek aldı bizde bir yıl sevgili olduk baskada almadi bizimkide uzak mesafe. Yanına gelmrden sormuştu ama bı ikikez ben bişey istemiyorum demiştim oda almamıştı geçende kulağını çektim bende bakalım bu sefer alcakmi gül severmisin diye sormuştu yani benimmide öyle biraz işte çok takiyorsan ayrıl ben takmiyorum artık içinden gelse alır gönderir düşünür dimi yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl. Senin olayin aslında maddi degil, senin icin hicbir sey yapmamasi, seni hep gecistirmesi. Fakat sen bunu maddiyat uzerinden acikladigin icin erkeklerin gözünde kadınlar erkekleri cüzdan olarak görüyo gibi bir algi oluşuyo. Niye kendini yanlış ifade ediyosun? Doğum günü kutlamak manevi bir seydir. Ya da tebrik cicegi göndermek. Cocukta duygu yok sen paraya yormuşsun, yanlış.
00 YorumlaAyrıl benimle çık kaliteyi yukselt esekten inip ata binersin söyleyeyim şaka tabi ama biz hediye aldikta ne oldu hiç? Siz kızlar canininizin istediğini yapıyor ve o yaptığınız seylerede bahane buluyorsunuz kendimizi kandırmayalım.
00 Yorumla
+1 yılverdıgın bılgılerle sana ayrıl dıyemem ne o erkegı tanırım ne senı ama bellıkı kadın ruhundan anlamıyor soyledıgın sozlerden sohbetlerınızden bıle cıkartım yapıp senının gonlunu okşamalıydı bende cıcek vb almayı yollamayı sevmem hedıye alıp vermekten hoslanmam ama ısterım secmek dusunmek cok yorucu gelır karsımdakı kısı bundan hoslanıyorsa arada yaparım
00 YorumlaOha ya bu kadarda olmaz bence ayrıl evlenince evde umrunda olmaz bunun bune ya burada ben okurken gerildim cidden sevgilin ya anlamıyor ya da pek sallamıyor seni
08 Yorumla- +1 yıl
Ben de gerildim
- +1 yıl
Aynen bu nedir
- +1 yıl
İlla kızın mı söylemesi lazım
- +1 yıl
Çok zor bir durum kız açısından
- +1 yıl
Surat yapsa param için mi der
- +1 yıl
Yapmasa değersiz hissetmeye devam eder
- +1 yıl
Kız için durum zor
- +1 yıl
Böyle biriyle evlilik yürümez
1 yildir uzak mesafe iliskisi yasiyorum Tek bir kez bulusabildik her ozel gunde veya icinden geldiginde bana surekli birseyler yollar en son yeter diye isyan ettim hatta bunun Icin onunla tartistim bile almak isteyen her turlu alir konu alip almamasi da degil icinden gelmeli icinden gelmemistir belki
00 Yorumla
+1 yılİnsan uzakta da olsa sevdiğine doğum gününde bir hediye yollar, en azında bir çaba sarf eder. İnternet çağındayız yapmak istese uzak mesafe filan dinlemez yapardı. Ya çok cimri ya da ciddi değil.
00 Yorumla
+1 yıl"Bedavaya sevgili" ifadesi çok çirkin olmuş. Kendini küçük düşürmüşsün.
30 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. Kimse sağmadığı ineğe ot, sevmediği eşeğe su vermez.
İliski sanalsa, hediye de sanal olur.35 Yorumla- +1 yıl
Dayı bu nece yorumdur.
- +1 yıl
@sütümüiçtimgeldim ona ait bir dil Anlama boş ver.
- +1 yıl
Vallahi on numara laf.
- +1 yıl
Amann ne haliniz varsa görün
+1 yılBu gidiş ile bir kaç sene (5 sene) daha bir şey alamayacak gibi görünüyor. En iyisi şimdiden ayrıl. Yol sana yakınken
10 Yorumla
+1 yılYani detayı okuduğumda normal değil diyebilirim. Farklı bir sorunu mu var acaba? En odun olan sevgili bile bu kadarını yapmaz.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey hediye değildir. İlgi gösteriyorsa sevdiğini hissettiriyorsa yeter de artar. İlla gözle görünür bir şeye gerek yok
00 Yorumla 10 aylık manitamdi benimde ne hediye aldı ne de bi Cafeye götürüp bi cay söyledi 😂 bizi haketmiyor bunlar
00 YorumlaYa parası yoktur. ya da bu güne kadar hiç hediye almamış. Hediye almanın inceliğinin farkında değildir
06 Yorumla- +1 yıl
Bence de parası yok
- +1 yıl
Ya da zor günlerden geçiyordur aklıma gelmiyordur
- +1 yıl
Belki de borcu vardır
- +1 yıl
Ama yine de 8 ay ya boru değil
- +1 yıl
Borç alır yine kutlar insan
- +1 yıl
@Bahtıgüzel00 yeterli kazanmiyorsa borç alıp geri nasıl ödeyecek o da var ama. Belkide alışkanlığı yok aklına gelmiyor. ya da hediye seçmekte kararsiz kalıp nasil olsa sende ses cikarmiyosun diye vazgeçiyor. Seçenek çoğalır belki ama söylemenin bi yolunu bul, sor bakalim. Sevgilisiniz 8 ay borumu bunu sorabilmen lazım 🙂 ama adami rencide etme. Bide ne kadar uzakta bu adam.
+1 yılBedavaya vereni de mi vardı?
Çiçek ve çikolata göndersin ciceksepetinden takıl kolye seçmesi zor olurda bu zor olmaz ya.00 YorumlaNormal degil parasi olmasa anlarim ama maasi var diyorsun
Ben olsam ayrilirdim kötü etkilemek istemiyrm seni ama gercek bu00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden insanlar hep maddi bir şey bekliyor anlayamıyorum. Manevi değerler çok daha önemli bu hayatta. Sevgilin iyi mi kötü mü bunu bilemem ama sana sırf hediye almadı diye seni sevmiyor anlamına gelmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Bal gibi de bu anlama gelir. Erkekler bir kadına ne kadar değer veriyorsa o kadar para ve emek harcıyor. Uzak mesafedeymiş mesela, ben her hafta sonu sevgilisinin olduğu şehre gidip otelde tek kalan ve kızla hiç yatmamış erkekler gördüm. İnşaat işçisi olup sevdiği kıza pahalı hediyeler alan el üstünde tutan erkekler gördüm. Kızla evlendi ve kızı gayet iyi yaşatıyor bişeyini eksik etmiyor.
Ama bir de zengin olduğu halde kıza bir kuruş harcamayan, yanına gitmeye üşenen, emek vermeyen ama bedava sevgi bekleyen erkekler var. Sen ona karşılıksız sevgini sunsan da değerin olmaz çünkü ucuza elde etti, yarın havalı uğraştırıcı başka bir kız görünce seni satacak ona koşacak.
Kimse 3 kuruşa elde ettiği kadına 5 kuruş değer vermiyor.
Sizin hediye almışlığınıx var mı? Hediye sonuçta tek taraflı düşünülen bir şey değil.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi ben de sordum
- +1 yıl
Karşılıklı olmalı tabii
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence. Sen de almadıysan daha da normal. Sevgililik ortak paylaşımdır.
10 Yorumla
+1 yılBir kadına hediye almayan bir erkek ne olursa olsun aptaldır
00 Yorumla
+1 yılBorcu yoksa sana ehemmiyet vermediginden harcama yapmak istemiyordur
00 Yorumla
+1 yıldemek ki hediye alıp paraya değecek misin değil mi karar verememiş.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok acımasızca bir düşünce
- +1 yıl
Ama sanırım gerçek de bu
- +1 yıl
@Bahtıgüzel00 maalesef.
Bilmiyorum
Ben olsam alırdım en azından bir kolye bir aksesuar04 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
Hiçbir şey almaması düşündürücü
Alışveriş & Hediyeler konusunda 317 cevap paylaştı. Normal değil ya parası yok ya da sevmiyor seni insan bi tek taş almazmıya
14 Yorumla
Soran+1 yıl7 bin maaş alıyo sürekli arkadaşlarıyla dışarda yemek yiyor
Soran+1 yılşimdi mesela bu durumlar bana garip geliyor arkadaşlarımın ilişkilerine baktığımda ve dile getirmek durumunda kalıyorum maalesef ve bu beni aşırı utandırıyo sanki maddiyatçı birinden bir şey bekler bir pozisyondaymış gibi hissediyorum kendimi.
- +1 yıl
Hayır sen dogru düşünüyorsun ama karşındaki kişi doğru mu değil bence çok düşüncesiz odun dedikleri cinsten olsa gerek pinti pinpirik bununla evlensen bile bu mutfak alışveriş parası bile vemez mutsuz eder yani sani dillendirmemesi gerek gerektiğinde kendi alıp hediye vermesi lazım sen söylesen alsa bile bi kıymeti olmaz çok düşüncesiz
Bana şuana kadar hiç alınmadı desem, normal bence 😂
00 Yorumla
+1 yılBelli ki sana değer vermiyor ve seni pek sallamıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Durum onu gösteriyor
- +1 yıl
@Bahtıgüzel00 evet aynen, yazık kıza 😞
Diğer görüşlere yazdıklarını da okudum ve kanaatim sevgilinin dağ ayısı olduğu yönünde. Sana para harcamak zorunda değil ama sana bir çiçek almayı küçük bir kolye almayı çok görüyorsa sana yeterince değer vermiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCafeye bile gitmiyoruz dedin eeee nerde bulusuyorsunuz siz 🤔🤔🤔
02 Yorumla
Soran+1 yıltelefonda konuşuyoruz whatsapta
Cevap sahibi+1 yılOhooo olur mu öyle şey sanal ilişki o zaman sizinki 🤔
+1 yılbence normal değil..
almalıydı bu zamana kadar..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl0 tl ye seviştiyse büyük başarı seninki de büyük saflık
00 Yorumla
+1 yılBelliki sevmiyor Benimde Sevgilim 2yil boyunca Hic almadi😏
11 YorumlaNormal ülkedeki ekonomik durumu son 8 aydır dahada beter oluyor, adamda psikoloji kalmamıştır
05 Yorumla- +1 yıl
Bu bahane olamaz
- +1 yıl
Küçük küçük arada alsın
- +1 yıl
Evlenmeden umursamaz olmuş bu adam
- +1 yıl
İlerisini görmemek için kör olmak lazım
Sorsana hayirdir , beden diye ben olsam çoktan sorardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an böyle vurdum duymaz hareket ediyorsa ileride ilişki monoton ve rutin devam ettiğinde üzgünüm daha çok üzülebilirsin. Bence iyi düşün ve onunla devam edip etmeyeceğine karar ver
00 YorumlaAnormal helede maddi durumu iyise. Ayril gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılya onu ben kötülüğüne demedim hani şimdi bir sevgilin olur en azından 1 haftada bir cafeye gidersin dimi yani bir şey harcarsın hiç yok
Soran+1 yılaramayı mesaj atmayı bile benim ısrarlarımla yapıyor ayrılmak istediğimdede izin vermiyor
+1 yılGayet, normal. Niye para yedircek sana? Sebep?
013 Yorumla
Soran+1 yılpara yedirmek bile değilki bir çiçek çok mu? kendi koparsa bir yerden bile kabulüm
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen ona hiç hediye aldın mı peki? Tek taraflı düşünme. Bencillik ediyorsun. Önce senin bir jest yapman lazım. Kaliteli kol saati falan al hediye mesela. Karşılık vermezse duygusuzdur zaten.
- +1 yıl
Onun için doğum günü bile oraganize ettim ama o naptı 'hiç bir şey' 😒
- +1 yıl
@kristal_kalp Siz de size değer verenlerle çıkın.
- +1 yıl
Ben dersimi aldım zaten. Sorun yok.
- +1 yıl
Para yedirmek değil hatırlanmak istiyor
- +1 yıl
Değer gördüğünü bilmek istiyor
- +1 yıl
O yüzden diyor
- +1 yıl
@Bahtıgüzel00 Yaw he he.
- +1 yıl
+1 yılAmasin ne olacak eşya için mi onunla oldun.
08 Yorumla
Soran+1 yıldoğru haklısın zaten 8 aydır hiçbir şey demedim ama iş yerine arkadaşıma çiçekler geliyor sevgilisinden ve ben kendimi değersiz hissediyorum
- +1 yıl
boş ver bakmaya kimseye.
- +1 yıl
Arkadaşları değer görüyor
- +1 yıl
Arkadaşları hatırlanıyor bu kadın değer görmüyor.
- +1 yıl
Sorun bu
- +1 yıl
Bence üzülmekte de haklı
- +1 yıl
Bari bir karton alsın yazsın değil mi
- +1 yıl
O da yok, hiç hediye yok diyor
Normal değil tâbi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani önce bir dile getir eğer anlamiorsa sevgilin direk ayrıl cimri insanlar sana değer bile vemrez
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi normal günde neyse ama doğum gününde almaz mi insan sevdiğin kişi yani
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılNiye illaki alması şart mı?
00 Yorumla Normal değil de sen ona bir şey aldın mı
00 Yorumla
+1 yılDua et sevgilin var😄😄
00 Yorumla
+1 yılayril bencede sifir deger
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılPinti birine denk gelmişsin
00 Yorumla Sen hediyeler alıyorsun ve o hiç almıyor mu
02 Yorumla- +1 yıl
O konuda bilgi vermemiş
- +1 yıl
@Bahtıgüzel00 tamam bende bilgi vermediği için soru sormuşum
+1 yılAnlaşılan ölüye yatırım yapmak istemiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen ciddi düşünmüyor
Valla ben halime şükretmeliymişim onu anladım. :D
00 YorumlaAyrılma boş ver illaki alicaktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki sek. ste mutlu edemiyorsun sevgilini
02 Yorumla- +1 yıl
Aaa ondan mı
Cevap sahibi+1 yıl@Bahtıgüzel00 hıı hıı ondan ki🙈🙈🤭🤭
Uzaktan ilişki mi olur mk
14 Yorumla- +1 yıl
Evet olur
- +1 yıl
Hatta arada özlem olur
- +1 yıl
İlişki daha canlı tutulur
- +1 yıl
@Bahtıgüzel00 mümkün değil bu durum iki kendi sehrinden birini bulamayan ozguvensiz ve asosyal insanin ilişki türü ötesi komple yalan
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilş
10 Yorumla seni sıkıp geciyor daha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
10 Yorumla
+1 yılSen ona ne aldın
00 YorumlaNormal değil.
00 YorumlaUlan insan 8 ayda 40 tane şey alır
00 YorumlaAyrıl hemen. Bu nasıl bir sevgili
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilimin bana 8 aydır hiçbir şey almaması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler