Kimseye anlatamıyorum. İçime kapandım evden dışarı bile çıkamıyorum. Unutmak ne kadar daha zaman alacak? Yazmak istiyorum fakat zayıf görünmemek için yazmıyorum. Bu süreç bu kadar ağır bir süreç mi? İyi hissetmiyorum..
ben de o zamanlardan geçtim ilk bir hafta gözüme uyku girmedi 3-4 saatlik uykuda bile onu görüyordum geceleri ağlayarak uyanıyordum ama şu an gerçekten bunlar aklıma geldiğinde ne kadar s. lakmışım diyorum kendi değerimin farkında olsaydım birisi için bu kadar gözyaşı dökmezdim, sen de emin ol benimle aynı düşüneceksin ve insanlar o kadar acımasız ki sen böyle ayrılık acısı çekerken o başkasıyla gününü gün ediyordur, o yüzden çeki düzen ver kendine gel
Kalbin kırılmış belli ki… Ayrılık gerçekten ağır bir yas süreci gibi geçebiliyor, o yüzden hissettiğin şey “abartı” değil 💔 İçine kapanman da aslında beyninin kendini koruma şekli. Yazmak istiyorsan zayıflık değil bu, tam tersine hislerini sahiplenmek cesaret 🫶 Zaman kişiye göre değişir ama acı hep aynı şiddette kalmaz, yavaş yavaş hafifler. Küçük bir yürüyüşle başlasan, kendin için minicik bir adım atsan nasıl olur? 🌿