Tabiki de kalana? Giden herkesin amna koym önce çok güzel hayaller kurduruyorlar sonra sktr olup gidiyorlar. Dünyamızı alt üst ediyorlar. Hadi sorunun altina en duygusal sözlerinizi yazın biraz ağlayalım. Beni de ekleyin gt yapalım. Ben çok kötüyüm 20 gün sonra düğünü var.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
😢😢😢
Kalana zor bee giden zaten kafada bitirmiş ki gidiyor
Ama onların da pişman olacağı gün gelir ve emin ol kesin geliyor
Onun gelmez şu an başkasıyla nişanlı çok mutlu
O işler hiç belli olmaz
Üzülmesin o çok mutlu olsun bir gün üzülmesi gerekiyorsa onun yerine ben üzülürüm o hep mutlu olsun
Ben şu an onun adına üzüldüm ama senin gibi birini kaybetmiş
Onun için o kadar çok fedakarlık yaptım ki
2 yıldır biriyle sevgiliydim bayada ciddi düşünüyorduk ablası yüzünden ayrıldık benim gururum ve itibarım her şeyden üstündü kimse için ayaklarım altına almazdım birilerini silmek zor değildi ama ona yazdım onu silemedim bana yazdığı cevap biz seninlenuyuşkuyoruz ablamında benimde düşüncem bu ama ablası ayırmadan 1 gün önce seni seviyorum hiç bırakmıycam demişti lanet olsun verdiğim emeğe cidden
Geçmiş olsun bende çok emek verdim verdiğin emeğin boşuna olduğunu görünce insana çok koyuyor
Sonradan öğrendim ki ablası bana aşıkmış sırf ablası için benden ayrılmış
O zaman bu kötü değil o da seviyor ama ablası için fedakarlık yapmış
Bugün bu fedakarlığı yapan yarın başka şeylerde yapar o yüzden sevsem bile dönüp bakmam
O zaman senin ki sevgi değil kusura bakma
Sevgiyle alakası yok ben onunla evlenmiş olsaydın ablası için benimle boşanacakmıydı? Bi insan bi insanı seviyorsa başkası için nasıl feda eder
Küfürüne güldüm :D
Gideni boş ver, yoksa kafayı yersin, düğünü varsa gitsin evlensin, kurtulduğuna şükret.
Kurtulmak istemiyorum ki
Başka çaren var mı?
Biraz gurur yapmalısın
Gurur ona işlemiyor
Kendini hırpalıyorsun üzüldüm buna, sen kendin için gurur yapmalısın ve bence psikolojik destek alman lazım, zor bir durum.
Ne diyeceğim psikolog veya psikiyatriste biri var çok seviyorum unutamıyorum o beni sevmiyor ne yapacak psikologa gitsem konuşacak konuşmayı ablam da yapıyor psikiyatriste gitsem bir sürü ilaç onlarda beni ancak uyuşturuyor
Ablanın yaptığı konuşma ile bir uzmanın yapacağı konuşma aynı değil, illa ilaç verecek diye bir şey de yok ama sen bilirsin.
Müzik bu gibi durumlarda insanı çok yaralıyor, onu hatırlatan şarkılar dinleme baya bir faydasını göreceksin.
Dinlemiyorum zaten şarkı da.
valla duruma gore degisir karsinin sevmedihgini fark edince gidene oyle bi koyar ki hayat ahhh ahh
Demi aslında bazen yaşadığımız aşk değil gibi geliyor kazanma hırsı
maalesef oyle...
Ne ağlayacağım ya onun benim ahim yeter
Ben ona ah edemem üzülür sonra
O zaman yaoacak bir şey yok
O hep iyi olsun ben her namazım da dua ediyorum
Ulan soyke kizlarida uzuyorlsr ya bizdeki sansa bak nerelerdesin sen beyaz melek
Bursa çok dövdü ya tamam o dövünce beni kullanınca bende rahat durmadım hep tanıdıklarınla konuştum evlerinin önüne gittim falan ama oda çok dövdü çok asağiladi
Kalanında.. gideninde...
Gidene ama ömür boyu yasınıda tutmam yani
Hayatta ne kolay ki
Uff ne kafana takiyon bak keyfine boş ver
Ver instagram
Ne alaka ya vermiyorum.
Gt yapayım dedin o yüzden
Burdan ksden
Tabiki kalana
😔 gideni siksnler
Hiç biri
Kalana