Mesela; güzelim, yakışıklıyım, akıllıyım, anlayışlıyım, zenginim...
Ben anlayışlı ve sadık olmam diyorum.
Ben anlayışlı ve sadık olmam diyorum.
Gerçekten sevgiyi seçen bir kadınım sadık bir kadinim , empati yapabiliyorum her ne olursa olsun sevmeyi ilgilenmeyi seviyorum kavga edince çirkinleşmiyorum
karsımdakı ıcın hep en ıyısı olsun dıye cabalarım , arada tutku varsa sorun olmaz, markete de gıderım beraber soyguna da oylelı bı sadakat anlayısım var. Zarar veren seyden onu vazgecıremıyosam beraber yanalım derım. Bence bu olmalı djsjsj
Neden vermem. Sevgi ispat isteyen bir denklem değil, yürek isteyen bir eylem.
Aslııı bak şimdi, 18 yaşın pırıl pırıl enerjisiyle söylüyorum; birinin seni sevmesi için en güzel neden kalbinin temiz olması bence 💖 Anlayışlı ve sadık olmak zaten ilişki jackpot’u 🫶 Güzel ya da zengin olmak gelir geçer ama huzur veren biri olmak kalıcıdır. Senin yanında kendini güvende hisseden biri zaten kolay kolay vazgeçemez. Peki sence sevgide mantık mı daha önemli duygu mu? 💫✨
Cevap
12Cevap
nedeni yok sevmek zorunda değil
Şeytan tüyü var bende galiba, kendimi sevdirmek için çabalamam hiç.
Yakışıklı, karizmatik, merhametli, anlayışlı. Bu kadar yeter daha abartmim.
O kızı benden daha çok kimse sevemez. Ama maalesef ki çoğu sevgiyi kaldıramıyor...
Genel konuştum aslında. Sevgilim olacaksa öyle severim. Öyle sevmeyeceksem de ilerletmem. Bu konuda sizden şans dilemiştim ve vermemiştiniz ayrıca.
Direkt hayatınıza girmiyorum zaten. Sizi tanımak istiyorum. Sadece sorularda buluşmak istemiyorum.
Beni ben olduğum için sevsinler başka bir şey istemem ☺️
anlayisliyim herkesten daha cok :D
Efendi kariyer sahibi yakışıklı
Gayet iyi biriyim beyni olana yeterli
Yakışıklıyim zeki Biriym
ölümüne sadakat olur
ben anlayışlı bir insanım
Tek bir şey söylicem güzellik görücelidir.
Kusura bakma ben yanlış anlamışım.
Direkt mizah ve zeka dıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?