5 ayAçık konuşayım: Dış görünüş ilk bakışta dikkat çeker ama ilişkiyi yürüten şey karakterdir. Çok güzel ya da yakışıklı olup karakteri zayıf olan biri bir süre sonra insanı yorar. Ama karakteri sağlam, saygılı, güvenilir biri zamanla daha da çekici gelmeye başlar. Yani tip her şey değil. İçin tamamen hiç olmazsa da zorlamanın anlamı yok. Ama sırf çok etkileyici değil diye sağlam karakterli birini kaçırmak da akıllıca değil
13 Yorumla- 5 ay
Çok güzel dedin vala 🙂 gönlü güzel birisi ile ilişki yaşamak her zaman en güzelidir
- 4 ay
Kesinlikle teşekkür ederim bende
- 4 ay
Rica ederim ne demek 🙏🏻😇
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence karakter her şeyin önünde gelir. yani dış görünüş de önemli elbet ama sağlam bir karakterle birlikte olmak gerçekten çok değerli. sonuçta aşık olduğumuz, birlikte yaşadığımız kişiyle dış görünüşü değil, karakterini, kişiliğini seviyoruz. benim için de karakteri sağlam biri olması çok önemli bir şey.
03 Yorumla- 5 ay
Aynen de öyle çok doğru dedin vala her şey dış görünüş değil gönlü güzel olsun
- 4 ay
dis gorunusu kotu olan birini tanımak istemem bile
- 4 ay
@depression-cherry Çok haklısın
Şuana denk hiç dış görünüşe önem vermedim 2 sevgilimin de dış görünüşleri güzeldi beni kendilerine cezbettiren şey saygılı, anlayışlı ve olgun olmalarıydı. Her şeye ikide bir trip atıp çocukluk yapmıyorlardı.
04 Yorumla- 4 ay
Ne güzel olması gereken de bunlar değil mi zaten
- 4 ay
Allah gönlüne göre versin diyorum inşallah 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayBenim için ikisi birbiri ile uyumlu olmalı. Karakteri mükemmel diye gözüme hitap etmeyen birine gönül veremem. Ancak sırf fiziği taş gibi olana da kalbimi veremem. Önce kalp, sonra gözüm tetiklenmeli.
01 Yorumla- 4 ay
Yanii evet doğru diyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Bence dış görünüş ilk bakışta minik bir kıvılcım yakıyor ama asıl ateşi karakter çıkarıyor 🔥💘 Sen 20 yaşındasın, şu an daha çok heyecan ve çekim ön planda olabilir, çok normal. Ama karakteri sağlam birinin verdiği huzur var ya… o uzun vadede kalbi sarıyor 🫶✨
Ben karaktere düşen bir aşk kadınıyım, zeka, merhamet, tutarlılık varsa çekim zamanla oluşur zaten. Sen dürüst, güvenilir birini bulsan dış görünüş ikinci planda kalır mı sence? 💬💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 5 ayZaten karaktere baktığım için evet.
01 Yorumla- 5 ay
Güzell 😃🙂
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önemli olan karakterdir tabiki ama dış görünüşe bakmam diyen birisi açık ve net yalan söylüyordur yani kendi tipi de iyi değildir bakmaz ama güzel/yakışıklı olan biri çirkin biriyle sevgili olmaz sırf karakteri iyi diye. bana soracak olursan orta yol bulmak en iyisi yoksa da yalnız kalmayı tercih ederim.
16 Yorumla- 4 ay
Doğru diyorsun katılıyorum 💯
- 4 ay
Bu arada yalan söylemiyordur haberin olsun 😂
Ben hem nazaren çok daha iyi hem de nazaren çok daha kötü olduğumu net bildiğim iki ilişkide de oldum
( Birisinde sevgilim 130+ kilo /150 boylarındaydi ) Ve rahatsızlığı nedeniyle bir çok bölgesi yaralar içindeydi ama ben ona resmen onu ondan bile daha çok sevdim diyebilirim
Diğer ilişkimde de
Kız 50 kilo ben o zamanlar
145 kiloydum hakeza burada da çok net her şeye rağmen sevildim de diyebilirim velhasıl-ı kelam eher senin dediğin gibi muhakkak dış görünüş payı olsaydı
Ben bu iki ilişkinin içinde de
Olmazdım
Ne severdim
Ne de sevilirdim
- 4 ay
İşte o işler öyle olmuyor ne yazık ki
Sana dediğim 50 kilo olup benim için çok ulaşılmaz kız harika bir insandı çok canlı ve neşeli birisiydi
Ama benden cinsellik istediği için
Ayrılmak zorunda kaldık ne yazık ki
Ben şu ana kadar hep kendimi eşime saklamıştim o zamana kadar ve hâlâ da devam ediyor ha bulamadım o ayrı ama yine yokluğunda da eşinin sadakati olmalıdır bir adamın
Diğer kilolu olanla ise ayrılma nedenimiz
Ne kilosu
Ne rahatsızlığıydi
Ne de yaralarıydı
Sahip olmuş olduğu ya da daha doğrusu sahip olamadığı nitelikleriydi
Çok iyi çok masum
Çok tatlıydı lakin oldukça da beraber oturup konuşmaktan noksandi
Dünya üzerinde olan bitenlerden bir haber
Siyaset din felsefe sosyoloji
Toplumsal konulardan oldukça uzak birisiydi
O yüzden ayrılmak zorunda kaldık
Ayrıca
Ben yara için kriter ya da kötü bir şey demedim
Soruda ki ifade dış görünüş
Yani doğal olarak o yaralar vs sahip olunan dış görünüşü de etkiliyor ama bunun gerçek bir sevgi için önemsiz olduğunu aktardım
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayYaşarım. Yusuf Has Hacib, Kutadgu Bilig'de diyor ki; ''Güzel bir kadınla evliliğin sonu hüsran, zengin bir kadınla evliliğin sonu gurur, asil bir kadınla evliliğin sonu köleliktir. Sen karakterli, Allah korkusu olan ve yüzünü hiçbir erkeğin görmediği kadınla evlen.''
02 Yorumla- 5 ay
Vay, be güzel bir söz! Gerçekten çok beğendim. Bu güzel yorumun için teşekkür ederim.
- 5 ay
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Ben şimdi dış görünüşe tamamen bakmıyorum sadece karaktere bakıyorum dersem yalan olur çünkü ben dış görünüşe de bakıyorum sonra karakterini beğenirsem oluyorum
01 Yorumla- 4 ay
Doğrudur her insanın görüşü ve önceliği farklı
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hoşlanma olmalı en azından az da olsa fiziksel olarak dünyanın en yakışıklı olmasına gerek yok ama hiç etkilenmeden olmaz gerçekçi değil bu yaklaşım..
01 Yorumla- 4 ay
Doğru, etkilenmeden hiçbir şey olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
5 ayBurdaki kızlar bana pek inandırıcı gelmedi diye düşünüyorum yanına yakışıklı erkek çirkin erkek koy yakışıklı erkeği seçerler hiçbir zaman değişmez yani, ben karaktere kişiliğe bakıyorum,
01 Yorumla- 5 ay
Yanii genelleme yapamam ama var öylesi insanlarda
4 ayDış görünüşe hiç bakmayıp sadece karakterine aldanıp ilişki başlattığım kızlar da oldu. Tabi ki de önceliğim karakterdir..
01 Yorumla- 4 ay
Ne güzel helal olsun sana 🙂🫡
Çok etkilemese olabilir ama itici geliyorsa ya da bana kötü bir his veriyorsa baktığımda olmaz.
01 Yorumla- 4 ay
Doğrudur her insanın önceliği ve beklentisi farklı
4 ayGörüntüsüne kapılıp karekteri bok olanlari gördükçe anlıyorsun görüntünün geçici karakterin kalıcı olduğunu
01 Yorumla- 4 ay
Aynen de öyle doğru diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dış görünüş de önemli ama karakter kadar değil. Yakışıklı olup saygısız gevşek tipli çok var. Sonuçta ışıkları kapatınca tüm bedenler aynıdır.
01 Yorumla- 4 ay
Çok güzel dedin vala doğru söylüyorsun
Gizli Üye(30-35)4 ayValla ben denedim bu dediğini deger gordüğünü gorünce 180 derece döndü. Karakteri için şans vermiştim sadece karakterini gizliyormus demek ki. Ben kimseyi sevmeme kararı aldım şahsen. Kötü erkek/kadınlar yüzune millet sevemez oldu
01 Yorumla- 4 ay
Sende haklısın kötü insanlar yüzünden başkalarına şans vermez sevemez oluyor insan
- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
4 ayAşk sevgi dış görünüşe "Değil" gönül gözünde'dir. Sen Bi insanın dışına değil içine aşık olursun
01 Yorumla- 4 ay
Hay ağzına sağlık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayHayır, tamam karakter çok önemli ama dış görünüşünden etkilenmiyorsam ne işim var onunla, en fazla arkadaş olurum.
01 Yorumla- 5 ay
Sende doğru diyorsun
5 ayDış Görünüş önemli olmasa hamam böceği de sevilirdi. Tipsiz olduğun için kimse sevmedi mesela karakterim de iyi bu bir kanıt değilmi?
04 Yorumla- 5 ay
Bu örneklemeyi kendi üstünde yapmasan daha iyi olurdu bence kendine bu kadar da yüklenme
- 5 ay
Yüklenmiyorum reel de bu şekilde bu kacinilmaz bir durum ama üzülmüyorum yalnız kalmak alişkanlik yapti
- 5 ay
İnşallah o yalnızlığın yeri, seni gerçekten seven biriyle en güzel şekilde dolar. Allah gönlüne göre versin, canını sıkma. 🙏🏻😇
- 5 ay
🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayArkadaş da olabiliriz. Sevgili olmak için dış görünüşünün etkilemesi önemli..
11 Yorumla- 4 ay
Doğrudur
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Karakterinden hoşlanınca dış görünüşünü de beğenmeye başlıyorsun
21 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle, birinin karakteri hoşuna gidince, dış görünüşü de hoşuna gitmeye başlıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
5 ayEvet zamanla karakterinden kaynaklı aşık dahi olabilirim her şey dış görünüşten ibaret değil
11 Yorumla- 5 ay
Çok doğru dedin vala 🙂
4 ayeli yüzü düzgünse evet ama ikiside önemli bir yerde
03 Yorumla- 4 ay
Evet ikisi de önemli ama karakter daha ön plana çıkıyor
- 4 ay
tabi ki öyle
- 4 ay
🙃🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Standartları düşürünce daha çok kötülük görüyoruz o yüzden ben artık dışa odaklıyım
01 Yorumla- 4 ay
Senin hayatın senin kararların bir şey diyemeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayKarakter ve dış karakteri ile uyumlu olursa zaten sağlam bir temel oluşuyor
02 Yorumla- 4 ay
Aynen de öyle
- 4 ay
Evet varsa Eig alırım reis
Gizli Üye(18-24)5 ayhz ali cok guzel soylemis, dis gorunusun nasil olursa olsun icindeki iyi niyet seni dunyanin en iyi insani yapar. bir insana bakarken bedenine tipine bakmayin, insanligina bakin.
01 Yorumla- 5 ay
Gerçektende çok güzel söylemiş 🙂
Güzellik, görünüşte değil ruhun derinliğinde yatar.
5 ay5/10 tipli ama karakterli zeki biriyle kesinlikle olurdum.
01 Yorumla- 5 ay
Helal olsun sana 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayKarakter isinkolay dış görünüşü halletmek daha önemli
03 Yorumla- 5 ay
Kime göre neye göre ama herkese kolay gelmeyebilir
- 5 ay
Bana gore karakter kolay
Herkesin farklıdır - 5 ay
Evet doğru herkesin farklıdır
Gizli Üye(18-24)5 ayOlay, karakteri güzel olanı bulmak değil mi zaten? Hem dış görünüşüyle işim yok ki benim, içi güzel olsun yeter.
11 Yorumla- 5 ay
Aynen de öyle çok doğru söylüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
4 ay"Yaşamam" diyen insanda bir gram akıl yoktur.
00 Yorumla
4 ayBenim karşılaştığım hiçbir kadın olaylara böyle bakmıyor. Buluyorsan çok şanslısın demektir.
00 Yorumla
4 ayDış görünüşte önemli güzel veya çirkinden bahsetmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKarakteri sağlam önemli, ama yanıma da yakışmalı tabiiki.
11 Yorumla- 5 ay
Doğru birbirimize yakışmakta önemli
Gizli Üye(36-45)4 ayYok benlik değil. Görünüm de önemli. Biraz da olsa ilgimi çekmeli, olabilir gözüyle bakmalıyim. Yoksa baştan veto
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayTanışmayı tipe göre seçiyorlar insanlar ama karaktere görede aşık oluyorlar
01 Yorumla- 5 ay
Aynen de öyle ilk önce tipten yargılayan insan çok ona göre yol çiziyorlar
Gizli Üye(25-29)4 ayBenim de karakterim sağlam ama benimle sırf dış görünüşüm için sevgili olmak istemiyorlar. Ben neden isteyeyim ki. Dışını beğenmediğimin içini merak etmem. Kısas a kısas
00 YorumlaGüzellik ilk aşama için
Karakter diğer aşamalar için
çok önemli.
Karakter yokda güzelliği salla gitsin.
01 Yorumla- 4 ay
Aynen de öyle
4 ayDışı güzel içi kötü hayatını sever içi gğzel olsun gerisi teferruattır
01 Yorumla- 4 ay
Aynen de öyle
Yaş büyüdükçe anlıyorsun önemli olan dış görünüş değil...
01 Yorumla- 4 ay
Aynen de öyle çok doğru dedin
4 ayBence önemli olan içi zaten dışı gelip geçiçi pek de önemi yok
01 Yorumla- 4 ay
Aynen de öyle 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
5 ayDış görünüşünede aşık oluruz sonradan sorun olmaz
31 Yorumla- 5 ay
Çok güzel dedin vala helal olsun 🙂
4 ayTabii ki. Bakımlı olsun karakterli, dik duruşlu olsun gerisi önemli değil.
00 YorumlaHayır yakışıklılık görecelidir ama beğenmem gerekiyor
00 Yorumla
4 ayDış görünüşü etkilemezse karakterini merak etmem
00 Yorumlaİlk etkileşim önemli ama karakteri daha önemli , yanıma yakışsın yeter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayönemli abi ya dış görünüş önemli bence
11 Yorumla- 5 ay
Dış görünüşün önemsiz olduğunu söylemiyoruz; ancak bizim için karakter daha ön planda olmalı. Her şeyin de saygı ve seviyeli bir şekilde ilerlemesi gerektiğini düşünüyoruz. 🙂 Herkesin kendi düşüncesi tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
5 ayKarakter 1-0 önde götürür olurdum
11 Yorumla- 5 ay
Güzell 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Evet yaşarım.🙇♀️
01 Yorumla- 4 ay
Ne güzel 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Kesinlikle evet.
01 Yorumla- 4 ay
Güzell
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayKişilik daha önemlidir her kız için
01 Yorumla- 4 ay
Ne güzel o zaman 🙂
4 ayYaşamam görünüş benim için önemli
01 Yorumla- 4 ay
Tabi herkesin önceliği farklı
4 ayHayır, onunla arkadaş olabilirim.
01 Yorumla- 4 ay
Hmm pekala
4 aytek gece ve 100 yıl sen düşün
01 Yorumla- 4 ay
Nasıl? Anlamadım
Dış görünüş de çok önemli
06 Yorumla- 5 ay
Önceliğin dış görünüş o zaman 🙂
- 5 ay
Diyebilirsin tabiki 😄 keşke başta deseydin sana hak veriyorum, her insanın önceliği farklıdır
- 4 ay
😇🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayİlk bakısta içime sinmeli
03 Yorumla- 5 ay
İlk bakış önemli diyorsun yani
- 5 ay
Evet
- 5 ay
Hmm güzell
Bilmiyorum, deneyimlemedim böyle bir şeyi
03 Yorumla- 5 ay
Hayırlısı olsun diyorum elbet bir gün deneyimleme şansın olur 🙂
- 5 ay
Hee öyle desene pardon yanlış anlaşılma oldu 😄
Karakter her şeydir...
01 Yorumla- 5 ay
Aynen de öyle 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evet karakter her şeyden önemli
01 Yorumla- 5 ay
Aynen de öyle 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
5 ayEvet sen peki?
03 Yorumla- 5 ay
Evet ilişki yaşarım, karakteri kötü olduğu sürece bana ne kazandıracak ki? Daha çok kaybederim.
- 5 ay
Aynenn öyle
- 5 ay
🙃🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hayır ikiside bana hitap etmeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Güzel kadın olmadığı sürece etkilemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayYaşarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayİkiside olsun biraz
01 Yorumla- 4 ay
Olur orta yolu bulmakta iyidir
Gizli Üye(36-45)4 ayNefes alsın yeter, gerisi mühim değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvlenmeden olmaz fkfkd
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?