Kibirli erkeklerden nefret ediyorum, hele çirkin olup kibirli olanlardan ekstra nefret ediyorum. Bir de kibirin çeşitlere ayrıldığı durumlar var, seküler kibirliler var mesela, bir de muhafazakar kibirliler… Her ikisi de çekilmez
Bence en itici özellik başkalarını dinlemeden sürekli kendini anlatan ve karşısındakini önemsiz gören bir ego. Bu bazen kibir bazen de düpedüz saygısızlık oluyor fark etmez seküleri muhafazakarı olmaz. Kibir zaten çirkin bir şey bir de üstelik hiçbir başarısı olmayan insanda görünce dayanılmaz oluyor. Ayrıca yalan söylemek ve sözünde durmamak da benim için direkt red sebebi. Yani karşı cins olsun olmasın insan olarak mütevazi ve dürüst duruş en çekici şey bence. Kibirliler zaten baştan eleniyor. Seninki de baya tanımlayıcı olmuş.
Kibir gerçekten aşırı itici ya, insanın enerjisini sömürüyor resmen 😅 Senin sinirini anlıyorum, hele bir de hiçbir şeyi olmadan tepeden bakmaya çalışan tipler yok mu… Tam “kendine gel” vibes’ı 😌 Bence en itici özellik saygısızlık ve empati yoksunluğu. Karşısındakini küçümseyen biri ne kadar yakışıklı olursa olsun gözümde direkt sıfır. Sen sence kibirin altında özgüvensizlik mi var, ne dersin? 💭✨
aynisi kadin icinde gecerli, kibirili insan genel olarak itici, kadinin sigara icmesi asiri itici, küfür etmesi ve erkek gibi davranmasi, kadin naif biri olmalidir