Karşı cinste asla katlanamadığınız özellik hangisi?
Yalan söylemesi
Flörtöz olması
Çapkın olması
Karşı cinsle samimi olması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karşı cinste asla katlanamadığınız özellik hangisi?
Karşı cinste en katlanılmaz özellik, kişinin kendi ihtiyaçlarını ve isteklerini başkalarının önüne koyması, bencil ve kendini beğenmiş olmasıdır. Bu özellik, karşı tarafın duygularını ve ihtiyaçlarını önemsememeyi, saygısızlığı ve empati eksikliğini gösterir. Duygusal olarak dengesiz ve tahmin edilemez olmak. Sürekli eleştirmek ve şikayet etmek. Sürekli yalan söylemek ve aldatmak. Sosyal olarak beceriksiz ve uyumsuz olmak. Tembel ve sorumluluktan kaçmak. Tabii ki, bu özellikler kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar için katlanılmaz olan bir özellik, başkaları için önemli olmayabilir. Ancak, genel olarak, karşı cinste bu özelliklerden herhangi birini görmek, ilişkiyi zorlaştırabilir ve hatta imkansız hale getirebilir. Karşı tarafın davranışlarını değiştirmesi için onunla konuşun. Karşı tarafın davranışlarından dolayı kendinizi kötü hissetmeyin. Karşı tarafın davranışları sizin için önemli değilmiş gibi davranın. Karşı tarafın davranışları nedeniyle ilişkiyi sonlandırmayı düşünün. Karşı cinste katlanılmaz özelliklerle başa çıkmak zor olabilir, ancak imkansız değildir. Bu özelliklerle başa çıkmak için sabırlı ve anlayışlı olmak önemlidir.
Ne istediğini bilmemesi
Dediği farklı, yaptığı farklı olması.
Yalan
Karşı cinsle samimi olması
Belden aşağı muhabbet
Kaba saba olması
Parasi ve mevkiyle övünmesi
Gevşek gevşek gülmesi 🙄
Cevap
35Cevap
Mal olması katlanılacak gibi değil...
"E" hepsi diyorum..
Yalan söylemesi. Çapkın olması. Flörtöz bir yapıya sahip olması ve karşı cinsle samimi olması. Bunların hepsi beni sinir eder ve anında uzaklaştırır .
Aynen bende bu ikisinden hiç hoşlanmam. Çapkın ve flörtöz bir insan olması ondan uzaklaşmak için bence gayet yeterli bir sebep diye düşünüyorum.
yalan knk buna acayip sinir olurum , bak cevap vermek istemiyorum bile dese anlarım ama yalan ayrı bir mevzu
Aynen öyle bende yalandan nefret ederim. Hayatımda yalan söyleyen bir insanı görünce aniden soğuyorum. O yüzden öyle bir insan ile anlaşamam ben.
Yalan söylemesi tabiki
Yalan söyleyen insan dürüstlükten bahsetmesin bir zahmet
Çekilmiyor yani 🙄
Aynen öyle bende yalan söyleyen bir insanı ne hayatıma alırım ne de evlenirim. Yalandan ve yalan söyleyen insandan aşırı nefret ederim.
Benim yanımda biri bir başkasına yalan söylerken, gülerek onun maskesini düşürüyorum karşıdaki kişi hemen anlıyor gülümseyince falan
Sadece birini seçmek zor. Yalan söylemesi, çapkın olması, bencil olması..
Aynen öyle. Yalan söylemesi ve çapkın biri olması bence karşı cinste en çekilmez bir özellik. Ben çapkın ve yalancı bir insanı asla hayatima dahil edemezdim.
Yalan söylemesi ben ona dürüst olurken onun yalanla dolanla fırıldaklık yapması Kırmızı çizgim asla tahammülüm yoktur
Ben onun yalanını güriyorum mesala ve ısrarla ben yapmadım demesi hâlbuki gördüm yani
Herkesle vıcık vıcık ilişkiler ve sohbetler kurması;
Yalan yılandan daha tehlikelidir gözümde. Tüm güzellikleri siler atar.
Karşı cins olduğu için önemi yok sevgilim değil
Guvensizlik vermesi libidosunun düsük olmasi ve yalan konusmasi
Sahte olması
Yalan soylemesi
Gordugu her kadına yurumesi
Karşı cins ile içli dişli sürekli sohbet halindeyse -10 sıfır geriden gelir
Agiz kokusu ve sigara kullananların üstlerindeki izmarit kokusu 🤮
Seçeneklerin hepsi diyorum
Sürekli kendini övmesi, çok konuşması yerli yersiz gülmesi.
Ayran gönüllü olması
Aynen öyle. Bende karşı cinste asla bu şekilde karaktere sahip bir insan ile anlaşamam. Çapkın ve her gördüğü kıza yazan eden mavi boncuk dağıtan birine katlanamam.
kici basi ayri oynamasi, yalan solemesini secmis herkes ama iyi sallamislar yalani kendileri diyordur kesin :D
Laubalilik beni benden alıyor, kimyam değişiyor böyle anlatamam.
Ben hiçbiri diyorum :d
Sadakatsizlik.
Cevap veriyorum: Hepsi.
Bu arada trip atan erkekten nefret ederim.
Beni aldatsin ama yalan söylemesin.
Tribal enfeksiyon olması
Yalan söylemesi ve çapkın olmasi.
Trip atması, ergence bir kıskançlık
Yalan söylemesi
Yalanın cinsiyeti olmaz zaten
Bakımsız olması
Yalan söylemesi kesinlikle
Erkeksi olan her şey, güvenmemesi vs çok şey var
Bana yazsnaa acil
Direkt karşı cins olması😂😂
Yapmaciklik dışında herşeyi asabiliriz.
Musluman olmasi. Denedim anlasamiyorum. Gerek yok.
İnancın nedir
Akil vicdan
Ben de o tarikatın müridiyim çok şükür
@Fairlyliquid neden takipten çıkardın?
Noluyo ya... tekrar gonder istiyosan da hayirdir?
Bisey yok ya yanlış birsey mi gördün diye sordum
Bu konularda konuşmak isterim seninle
Ne konuscaz
Din konusunda
Gerek yok neyini konusayim inanmadigim seyin ya
Ben de inanmıyorum o yüzden zaten
Bir kaç şey soracağım
Böyle gevşek gevşek yılışık yılışık davranması
Gözü dışarda olması
Hepsi
Yalan söylemesi
Flörtöz olması