AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Sıkıntılı
İyi şeyler denmez
Çılgın deli 😅
İrispigg
Peynir türü
Nedrn evlendin
Aferin sana denmez
Karakterisiz denir
Aklı kalmış
Kendi bilir
Follos denir
Görusmemrli
O rupu
Evet 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ahahhaha
Haahhahah ❣️
Kasar
🙏🏻🙏🏻
👍
Karakter sıfır
🙏🏻👏🏻👏🏻
O...
Elleriniz dert görmesin 🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👏🏻
Neden yaptin
🤣🤣🤣
😅😅😅😅😅 komik mi
Yani insan kendini ben or'yum diye itiraf eder mi hiç 🤣
Yani insan göre değişir 😅
Allah ıslah etsin valla
Çok teşekkür ederim
Sizin güzel bakışınız
Evlimsin
Yok eski sevgilim aldatmış
Üzüldüm ya kötü durum
Sağol
Teşekkür ederim düşünmeniz yeter ❣️❣️
Rica ederim
Eskort
istekli denir
Allah 4mlnl doyursun böylelerinin, bizim şu zamana kadar yakınlaşmamız olmamasına rağmen bu kadar temiz kalıyoruz, millet kocasına rağmen doyamıyor
evet ama demek ki kocası iyi değil sekste yani kısa sürüyor olabilir ya da araları bozuk ve ayrı yatıyorlardır
İğrenç ya
herkesin kendi hayatı yapacak bir şey yok
Aynen başka insanlardan uzak olsunlar da
yok canım evli olup sevgilisi olanlar daha çok ve zevkli oluyor
Aynısı başına gelmesin birgün bak
ben evli değilim ama evli kadın ile olduklarım oldu
Yani senin kimsenin eşine sadakat borcun yok, sen bunu kendin için kabul edebiliyosan bişey diyemeyiz, sıkıntı karşı tarafın karşı tarafa yaptığında. O da alan memnunsa sorun yok, ama böyle ilişki içindeyken senim başkasını da dahil etmen senin de sadakatsizlik yaptığın anlama gelebilir
şöyle düşün sen evlisin benim ile sevişiyor isen senin de bunda gönlün var demek tir kimse kimse ile zorla seks yapmaz
Tamam kimse kimseye zorla yaptırmıyor bu konuda hemfikiriz ama kadın erkek olsun evli biriyle görüşmek hiç etik değil, eğer sana vaat verdiyse ya da zaman istediyse belli yere kadar anlarım ama onun dışında evli olduğunu bile bile görüşmek hem kendi hakkına hem de karşı tarafın eşinin hakkına girmektir, ha bu birkaç seferlik bişeyse ya da sadece eğlencelik takılmalıksa arada duygusal bi sadakatsizlik yoksa düşünülebilir ama cidden ateş düştüğü yeri yakıyor, sadakatsizliğe uğramadan ne kadar kötü bir şey olduğunu bilemezsin, bu yüzden sana normal gelebilir, ben de öyle düşünüyordum hatta savunduklarım da oldu aldatıldığın kişi suçlu değildir aldatan suçludur demekki mayasında var başkası olsa onunla da yapıcaktı diye çok söyledim tanıdığa ama birgün en yakınımdaki kişi de yapınca anladım bu tarafın mayasında varsa öbür tarafında var, bi taraf suçlu diğeri mağdur olmuyor yapılan bildiği için iki taraf da eşit suçlu oluyor, bir de aldatılan tarafı suçlayan var sen onun gözünü boyadın yoldan çıkardın diye, dediğim gibi ortada bilerek bir şey varsa o iki kişisinin eşit bir şekilde hatalı olduğu bir suçtur, belki aldatan kişi 1. Derece sadakatsizlik yapan olduğu için daha suçludır ama suç gene 2 tarafa aittir, allah gerçekten başa vermesin,
Unutamamış kadın denir
Bunlara ezel eyşan mı ne diyolar bu düpedüz ağır hasarlı patlak dizel, mariana çukuru olmuş her delikleri
😂deli ya nerden buldun bu sözleri
Sinirden fışkırıyor bunlar, şaka bi yana allah kimseye denk getirmesin bunları, normal insanları korusun bunlardan
Amin diyorum
Nu kişi senmisin?
İyi cesaret denir.😃
Akıllı kadın
Normal değil
Doyumsuz...