Evliyken eski sevgiliyle karşılaşmak?

Merhaba ben bir aylık evliyim. Dün bir ilçede işlerim vardı onları halletmeye gitmiştim, orada bankaya uğradim ve bankada eski sevgilimle karşılaştık ( çok kısa süren karşılıklı konuşarak denedik olmadı dediğimiz bir ilişki aslında). Kendisi psikolog onun da o ilçede psikoloji kliniği var ama ben bin kere o ilçeye gitmeme rağmen hiç karşılaşmadık 20-30 milyonluk şehirde yaşıyorum ki ben unutmuşum bile orada olduğunu. Neyse selam verdi ayak üstü konuştuk biraz, sonra işin yoksa oturalım biraz dedi ben de olur dedim bir kahve içtik yarım saat sohbet muhabbet ama öyle havadan sudan. Parmağımda yüzüğümu gördü hiç sormadı evlendinmi noldu diye hep genel konuştuk, onunla ayrılma zamanlarımda psikolojik sıkıntılarım vardı onları sordu beni övdü işte atlatacagina emindim gördüğüm en güçlü insansın vs o kendi işinden gücünden ailesinden bahsetti. Sadece en son kalkarken yaptığın hiçbir şey için suçluluk duyma, senin kötü niyetin olmadığını biliyorum dedi. Bunu neden soyledi anlamadım ve bu yaptığımızda ters bir şey var mı sizce? Numarası bile yok bende bu arada benim de onda bir daha görüşme imkanımız yok ki ne münasebet görüşmem de. Ama bilmiyorum sanki evliysen her şey ihanet gibi geliyor

Evliyken eski sevgiliyle karşılaşmak?