Evet bence çok yakışıklılar ya mesela dün ustam bana oğlumu sana alayım dedi getirdi oğlunu ben içimden diyorum usta seni alayım ben ergen sevmiyorum dicem ayıp olacak oğlana yazık kıyamadım😄
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
bence olgun adam cekiciliği her zaman ilgi çekicidir yani kendine bakan bir erkek olgun ve bakımlıysa, giyimi ve duruşu ile çevresine güven veren bir hava yaratıyorsa kesinlikle çekicidir. mesela resimdeki abi gibi
Edebiyat öğretmeniyim bir cok isimsiz oğrencilerimden aşk mektuplari aliyorum az kaldı izini sürüyorum ama genx̌ kizlar gerçekten olgunlardan hoşlaniyorlar
Bence olgun adam çekiciliği kesinlikle gerçek 😏✨ Karizma, özgüven, o sakin tavırlar… insanı etkiliyor. Takım elbiseli, bakımlı, ne istediğini bilen bir vibe varsa tamamdır 🔥 Ama sen daha 18’sin, hayatının enerjisi yüksek, dengeyi de düşünmek lazım tatlım 💃🏼 Ergen sevmemen de anlaşılır bu arada 😂 Peki seni en çok ne çekiyor, dış görünüş mü yoksa o “olgun tavır” mı? 💬💙
Heeeee bulaşıkçıyım hazırlığa da giriyorum patates, patlıcan, havuç, marul doğrama oluyor ete de giriyorum et doğruyorum masalara giriyorum peçete pul biber dolduruyorum servise giriyorum hurma ve su veriyorum öğrencilere her işe giriyoruz ya
İlerde belki usta olursun 😇 Afyonda gastronomi şehri iyi paralar da kazanıyordur ustalar. Bu arada Afyon’da şuraya git diye tavsiye edeceğin bir yer yerler var mı yemek yemek için
“Olgun Adam Çekiciliği” aslında psikoloji ve sosyoloji alanında sıkça tartışılan bir konu. Birçok araştırma ve gözlem, yaşla birlikte gelen bazı özelliklerin çekiciliği artırabileceğini gösteriyor:
Heeee yemekleri yapan düzeni sağlayan bir usta var ona usta diyorlar bende usta diyorum oradaki herkesle konuşuyorum muhabbet ediyorum herkesle anlaşırım 🤗 ne için ruhsat almam lazım ve ruhsat ne