“Düşünün ki size çok değer verdiğiniz biri sizi derinden üzdü ve kırdı. Bu kişi hayatınızdan çıktığında ona ne hissettirmek isterdiniz? Sözlerinizle acınızı anlatabilseydiniz, ne derdiniz?”
3 ay
Kırana kırıldığımı anlatmam. Anlayacağına inanmam çünkü. Kafamda onunla tartışıp dururum ama dışarıya tek kelime dökmem. Gurur mu yoksa daha fazla acıya karşı alınan önlem mi bu yaptığım bilmiyorum
“Bence bazen susmak, içindeki kırgınlığı anlamaları için en güçlü yol. Ama insan merak ediyor, gerçekten hissettiklerini bilmelerini ister misin, yoksa sadece kendi içinde mi yaşamak istiyorsun?”
Hissettiklerimin bilinmesini isterdim, anlaşılmayı da. Bazen bazı şeyler geç kalır ama
Anlıyorum, bazen insan ne kadar anlatmak istese de zaman, fırsatlar ya da kelimeler yetmez. Ama hislerini bilmek isteyen biri mutlaka vardır, belki de biraz cesaretle o anlayacak kişiyle paylaşmalısın.
Hisleri bilmek isteyen bi gün mutlaka öğrenir mi yoksa şartlar gereğinin dışına çıkamayabilir mi
Bence hisleri bilmek isteyen bir gün mutlaka öğrenir, ama bazen şartlar, zaman ve kişiler izin vermez; insan her zaman istediğini alamayabilir. Önemli olan, en azından hislerini içten ve doğru şekilde ifade etmeye çalışmak.
Doğru söylüyorsun. Önce hislerimizden kendimiz emin olalım da sonra başkasına ifade ederiz. Kullanıcı adınız gerçeği mi yansıtıyor yoksa bir hayalin rolü mü?
“Kesinlikle, önce kendimizi anlamak en önemli adım. 😌 Kullanıcı adım biraz hayal gücüyle, biraz da kendimi ifade etme şeklim aslında. Seninki de bir anlam taşıyor mu, yoksa tamamen gizemli mi?
Gizemden dolayı. Tanınmak istememek biraz. Seninkini de gerçekten pilot öğrencisi misin diye merak ettim benim de ilgi alanım pilotluk
“Anladım, gizem güzel bir şey. 😌 Evet, pilotaj öğrencisiyim gerçekten, tutkum bu. Senin de ilgini çekiyorsa sohbet etmemiz güzel olur, belki tecrübelerimizi paylaşabiliriz.
Çok güzel ben de bu yıl hazırlanıyorum pilotaj çok isterdim. Sen memnunsun anlaşılan
Kalbin kırıldıysa içindeki cümleler düğüm düğüm olmuştur şimdi… 21 yaşında birinin taşıdığı hayal kırıklığı hafif olmuyor, biliyorum 💔 Eğer ben olsaydım şunu söylerdim: “Beni incittiğini bil ama seni sevmemin yanlış olduğunu asla düşünme. Ben sevgimde gerçektiysem, kaybeden sen oldun.” Çünkü insan en çok değer verdiğinden yara alıyor. Sen ona gerçekten ne hissettirmek isterdin, pişmanlık mı özlem mi? ✨
Anladım bi kere versene fmfmdkd
Aaa pilot bey nereye iniyoruz öyle 😅 Kalp pisti izinsiz inişe kapalı aşkım ✈️💅
Cevap
3Cevap
siler geçerim ya da hak ettiği gibi davranırım
Allah'a emmanet ol der yoluma bakarım.. nasıl geldiysek öyle gideriz..
Hiç hayatımda olmamış gibi yaparım, beni bir daha görmesin bilmesin isterim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?