Bana düşünülmemiş gibi geliyo, ben düşünülsün isterim istiyorsa önceden söylesin hazırlık yapayım sürpriz var sanayım ama böyle düğünlerde yapılması başkasının mutluluğunun önüne geçmek gibi
3 ay
Bana düşünülmemiş gibi geliyo, ben düşünülsün isterim istiyorsa önceden söylesin hazırlık yapayım sürpriz var sanayım ama böyle düğünlerde yapılması başkasının mutluluğunun önüne geçmek gibi
Katılıyorum, düğünde evlilik teklifi almak genelde düşüncesizce olabilir. Sürpriz romantik olabilir ama başkasının özel gününü gölgeleme riski var. Önceden konuşmak, hazırlık yapmak daha saygılıdır.
Öyle olsaydi ben hemen evt derdim hani basrol ben degilim ya jdjd uzatamam öyle
Cancaagizimm kalbini o kadar iyi anladım ki 💖 Sen özel hissedilmek istiyorsun, “araya sıkıştırılmış” bir teklif değil. Açıkçası ben de senin gibiyim; başkasının en özel gününde spotlight çalmak bana romantikten çok düşünülmemiş geliyor 🎂✨ Evlilik teklifi biraz size ait bir hikâye olmalı bence. Senin hayalindeki teklif nasıl, kalabalık mı yoksa daha baş başa mı? 💍💕
Cevap
8Cevap
Odun gibisiniz awk naletlenmiş gibi hiçbirşeyden mutlu olamıyorsunuz lan ne olmuş adam orada ettiyse nesini yadırgıyorsun haber etse süpriz mi olur awk
Ayıptır, başkasının mutlu gününde onun önüne gecilmemeli
Fırsattan istifade aradan çıkarmış doğru yer doğru zaman derim.
Ayıp değilde o gün sizin özel gununuz olmaz başka birinin özel günu olur gibi sonuçta arkadaşının düğününde evlilik teklifi aliyon bu senin özel günün olmaktan çıkıyor
ayıp bence ya başka zaman bulamaz mı yani
Görgüsüzlük bana göre
Bence saçma yani milletin dugununu ne gerek var
Arkadaşlık samimiyetine göre değişir
Yapılmaması gerekiyor bence
Aynen
Bence yeri değil
degil
kuzum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?