Evlenme teklifini beğenmeyen sevgili olur mu?

2 senenın uzerınde beraberliğimiz vardı , mutlu gunumu zehir ettı... eglencelı ve guzel bır gundu ona doğal sasalı olmayan bır sekılde populer ınsanların ziyaret ettıgı bir yerde surpriz yaptım arabadan yuzugu alıp geldım ve cıcek ıle , bagırmaya cagırmaya basladı.. ' basit ' buldu ' kendımı farklı hissettim ' dedı.. hakaretler ettı... bunda bagırılacak cagırılacak bır durum yoktu kırmadan söyleseydı daha ıyı olurdu... tamam o da uzulebılır kırılabılır ama benı asagılaması, hakaretler etmesı ve baskasının yaptıgı teklifi kıyaslaması ise benı yaraladı... memnuniyetsızlık yuzunden ona ne yapacagımı dahi bilemedım evıne guller gonderdıgım oldu ' neden hep gul gonderıyorsun ' a kadar söyledı , kafe de kahve dahı ıctık 'pasta söylememısım ' dıye dahı laf ettı... ıyı de yıllardır beraberız ne zaman sen söyledın de ben yapmadım.. insan dogum gunu hedıyesıne dahı kırıcı konusur mu? o bana bugune kadar hedıyeler aldı oysa ben begenmezem bıle tesekkur ettım benı dusundugu ıcın.. bu kabalık degıl de nedir...

Evlenme teklifini beğenmeyen sevgili olur mu?