2 senenın uzerınde beraberliğimiz vardı , mutlu gunumu zehir ettı... eglencelı ve guzel bır gundu ona doğal sasalı olmayan bır sekılde populer ınsanların ziyaret ettıgı bir yerde surpriz yaptım arabadan yuzugu alıp geldım ve cıcek ıle , bagırmaya cagırmaya basladı.. ' basit ' buldu ' kendımı farklı hissettim ' dedı.. hakaretler ettı... bunda bagırılacak cagırılacak bır durum yoktu kırmadan söyleseydı daha ıyı olurdu... tamam o da uzulebılır kırılabılır ama benı asagılaması, hakaretler etmesı ve baskasının yaptıgı teklifi kıyaslaması ise benı yaraladı... memnuniyetsızlık yuzunden ona ne yapacagımı dahi bilemedım evıne guller gonderdıgım oldu ' neden hep gul gonderıyorsun ' a kadar söyledı , kafe de kahve dahı ıctık 'pasta söylememısım ' dıye dahı laf ettı... ıyı de yıllardır beraberız ne zaman sen söyledın de ben yapmadım.. insan dogum gunu hedıyesıne dahı kırıcı konusur mu? o bana bugune kadar hedıyeler aldı oysa ben begenmezem bıle tesekkur ettım benı dusundugu ıcın.. bu kabalık degıl de nedir...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kader seni ısrarla uyarıyor. bak diyor bu kadın senin için yanlış seçim. sen ısrarla kaşınıyorsun.
Haklısın kardesım.. cok dogru söylüyorsun...
acı zamanla geçer ama pişmanlık kalır. ilişkiyi bitir yasını tut tekrar hayata başla. mantıklı kararlar çoğu zaman duygularımızla çakışır. burada karakter ve irade devreye girer. bir çok kişi tamda bu kavşakta duygularına yenilip günü kurtarma çabasına düşer ama çok daha uzun vadeli acıları seçmiş olur aslında. aşk meşk işleri zordur insanı yorar yıpratır. ama insanın kendi iradesizliğine boyun eğmesi büyük pişmanlıklar getirir. bazı acıların etrafından dolaşamazsın içinden geçmek gerek. yapılacak belli kendini seç.
Tamamiyle katılıyorum kardesım 👍
Bu kişiyle bir ömür yaşanmaz. Sana hayatı zehir eder. Bir insan her şeyden memnuniyetsiz mi olur. Yol yakınken uzaklaş derim yoksa çok başın ağrır
haklısınız arabasını kullandım zaman zaman bana ' arabaya bır koku dahı almadın' dedi.. nelerı kafaya takmıs.. oysa ne cok sevdım ben onu.. hele annesı cok ıyı bır ınsandı... ailelerımız tanıstı annem dedı kı ' annesı cok konusmadı konumadan önce dahı onun yuzune baktı sonra konustu ' dıye onu da bezdırmıs bellı oluyor dedı..
Trol değilsen üzüldüm okuyunca bile kalbim kırıldı be😑sen sevgilini sutllamalisin
Gercek yasadım bunları ama magduru o oynuyor... artık konusurken onunla bıseye kızacak mı edecek mı dıye dahı tereddut yasıyorum... ama bu böyle olmaz yazık gunah.. zaten ıkı kardesı ıle de kavgalı.. evı terk ettıler.. neler yasadılar tam bılmıyorum ama ben ona yıne de sahıp cıktım.. komsuları ıle de sıkıntılar yasadı yerı geldı... yıne bırakmadım.. benı de vurdu hemde cok fena...
Psikolojik bir taktik bu manipüle edip mağduru oynamak. Soyle erkekle de nerede cazgır bir kadın var gider onu bulur, neyini sevdin anlamadım, buradan okuyunca bile soğudum açıkçası ben böyleleri de kendisini azarlayan, onu ezen erkeklere bayılır hala yanında bulunuyorsa bence seninde kendi benliğine saygın yok
Yok yanımda tutmuyorum , tutmayacağım … sizin de dediğiniz gibi kendime saygısızlık olur ne kadar alttan aldıkça o kadar saygısızlık oluyor ders aldım …
Yol yakimden ders aldıysanız da önünüze bakın, alttan almak kötü bir şey değil ama böyle tiplerin alttan alınması demek her seferinde kendini bir sru sanması demek. Boyle insanlar kendi benliğiyle böyle kavgalı mutsuz tiplerdir gerek yok yani uzulmenkze değmez salla gitsin sonra siz bırakınca peşinizden koşmaya baslar
Hayır koşmaz o kendisi haklı olur mu öyle şey , hep o kırıldı üzüldü mağdur oldu … bir hafta sevgilim canım evlilik hayalleri ertesi hafta kavga saygısızlık , yüzük bakmaya gittik nişan düşünüyorduk enerjimiz bol biliyorum ben saati saatine tutmayan insan mutluyuz bakın nasıl enerji düşürüyor diyor ki “ acaba ben yapabilecek miyim edebilecek miyim “ size bir saat önce evlilik için hazırlıkları gösteriyor anlatıyor nişan organizasyonları süslemeler bakıyoruz bir saat sonra dediğine bakın , sizin içinizden bu insana ne yapacağınıza edeceğinize tereddüt edersiniz hatta bişey yapmak istemezsiniz bile … saçlarımı beyazlattı …
Kadın bence rahatsız keşke ailesi doktora goturseymis. Uzak durun en sağlıklklisi şu yaptiklariniza değer verecek çok da kadın var tek kadın dünyada o da değil
Ben öyle hale gelmişim ki kendimi suçlu hissediyorum , psikolojik şiddet gibi bişey olmus acaba benim yüzümden mi oluyor diye , sizin gibi diğer insanlar da karşı taraf için bu şekilde düşünüyor ama ben ona daha önce demiştim istersen git diye ama dinlemedi yok bi psikolog arkadaşı varmış ona demiş sende bişey yok diye , size anlattıklarımın hepsi doğru yaşadıklarım inanın şuraya bile yazıyorum sizinle istişare ediyorum o bile iyi geliyor , çok teşekkür ediyorum sanada 😊
Seni sevse öyle davranmaz
Olmaz salla gitsin