Kova burcu erkeği sebepsiz WhatsApp ve Instagramdan engelledi, bu engeli açar mı sizce?

5 aylık ilişkim var evlilik kararı aldık eğlence yaparız evini dubleks yaptıracaktı evin dekorunu ikimiz seçtik o hafta birlikte geçirdik dolu dolu tatile gideceğimiz yeri bile konuştuk doğum günüme 2 gün kalmış pazar gecesi dışarı çıkmadım gezmedim her şey güzel gidiyordu sevgilim bana o gece gidecek yerimin olduğunu iddia etti yemin ettim gidecek yerimin olduğunu iddia etti saat 23.14'te WhatsApp'tan çıktım yattım uyudum sahura kalktım yemek yedim yattım öğlen 1 2'ye kadar uyudum pazartesi ilk mesajı atan ben oldum işim var dedi soğuk yaptı bana gecede WhatsApp'a girip çıkıyor mesaj atmıyorm bakmıyo WhatsApp'tasın mesajlarıma bakmıyorsun dedim pazar gecesi neredeydin dedi evdeydim uyudum dedim açıkladım uzatma arama mesaj atma gidecek yerin vardır senin dedi doğum günüme yarım saat kaldı rahatsızlandım hastaneye gitmeye ihtiyacım var arıyorum o hala arama gidecek yerin vardır sus uzatma çok kızgınım uzatma engellerim yazma dedi yapma bugün benim doğum günüm yanımda ol dedim diye engelledi beni WhatsApp'tan suçsuzum hiç aldatmadım aldatacak bir şeyde yapmadım yalan dahi konuşmadım hep doğru söyledim ama ertesi gün gecesi Instagram'dan engel atmış sizce engeli açar mı

Kova burcu erkeği sebepsiz WhatsApp ve Instagramdan engelledi, bu engeli açar mı sizce?