Kadınların sadece erkekten çocuk yapmak için erkeği kullandığı, erkeğe karşı kalbinde en ufak sevgisi olmadığı doğru mu?
Doğuştan böyle olduklarını okumuştum. Sevgi ve saygı olunca onlara itici geliyoruz sanki.
Kadınların sadece erkekten çocuk yapmak için erkeği kullandığı, erkeğe karşı kalbinde en ufak sevgisi olmadığı doğru mu?
Doğuştan böyle olduklarını okumuştum. Sevgi ve saygı olunca onlara itici geliyoruz sanki.
Alakası yok her kadın aynı değil. Tamam böyle düşünen vardır ama kadınların çoğunda ilgi ve sevgi isteği var erkeklere karşı yani bu çıkarım yanlış oluyor maalesef
Bu düşündüğün şey baya ağır ve kalp kırıklığı kokuyor… Bir yerden canın yanmış gibi hissettim 💔 Ama “kadınlar doğuştan sevemez” demek koca bir cinsi tek kalıba sokmak oluyor. Ben bir kadınım ve sevince gözü dünyayı görmeyenlerdenim mesela 🥹 Aşk, saygı, şefkat isteyen tonla kadın var. Yanlış insanlara denk gelmiş olabilir misin? Sana bunu düşündüren özel bir deneyim oldu mu? 💭✨
Cevap
2Cevap
Erkekler için de aynı şey söyleniyor her duyduğuna inanacak mısın
Tam tersi erkekler kadını cocuk için kullanıyor cocuktan sonra sguyorlar kadını cepte görüyorlar garanti gözleri dışarı kayıyor
Sanki erkekler çok sevgi doluymuş gibi🤣🤣🤣
Km neresinden uyduruyor bunları
Yanlış yok öyle bir şey
Hayir alfalari severler sadece
Alfa demek, kavgaci uyuşturucu kullanan erkekler mi?
Ozguvenli maco serseri erkekler evet onlar da o kategoriye giriyor
Seven oluyor be
Bazıları sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?