4 yıllık kocamı sevemedim?

4 yıllık evliyiz. Ben 24 yaşındayım kocam 27.. Onu tanıdığım ilk andan beri çekim hissetmedim. Peki neden evlendin diyeceksiniz; çünkü ilk görüştüğümüz andan beri duygularındaki samimiyeti hissettim. Saf temiz bir sevgisi vardı, hâlâ da öyle.. Bana duygusal olarak güven vermişti, duygularımı sömürmez, sevgisini ilgisini bana lütuf olarak sunmaz" dedirtti bana içten içe, ve çekim de zamanla oluşan bir şey diye düşündüm sanırım. Ama maalesef oluşmadı.

Zihnen hayranlık duyamıyorum ve bu beni her alanda etkiliyor. Onu saygın biri olarak göremiyorum, maskülen, lider olarak göremiyorum. Tam tersi ben kadın olarak ister istemez ona yukarıdan bakan konumuna geçtim. Çok iyi bir insan, ama denk değiliz. 2 tane küçük çocuğumuz var. Ayrılmak korkutucu geliyor bu yüzden. Şu an sadece şu şekilde devam etmek istiyorum bu evliliğe "birbiriyle iyi anlaşan iki insan olarak yaşayalım, benden içimden gelmeyen şeyleri beklemesin istiyorum" ama o bunu hak etmiyor.. Ama sadece karşımdaki mutlu olsun kırılmasın diye ne zamana kadar ona kadınlık yapabilirim.. Var mı benim gibi bir durum yaşayan ve nasıl bir çıkış yolu buldunuz?
Güncellemeler
2 ay
O kadar kırıcısınız ki... Kendisini dünyalar kadar sevse bile yatakta iyi olmayan bir kızı ya aldatacak ya boşayacak erkekler; hiçbir sadakatsizlik yapmadan, karşımdakini de incitmeden, 4 yıldır yoluna koymaya çalıştığım bu içsel kargaşama çözüm aramama iyilik meleği kesildiler.. Dilerim hayatınızda hep nokta atışı kararlar verirsiniz, aksi hâlde yaslanmak istediklerinizden alacağınız karşılık zorbalık olacak..
4 yıllık kocamı sevemedim?