Bir insana neyi aşılamaya çalışırsan ve o insan sana inanıyorsa seni seviyorsa sana değer veriyorsa bir müddet sonra senin dediğin şeye inanıyor var olan gerçeğe değil sevdiğim biri bana sürekli böylesin böylesin dese Ben bir zaman sonra öyle olduğuma inanırım hakikaten çok yerinde ve doğru bir söylem..
Biraz çetrefilli bir konu aslında sevenin gözünden bakarsak dünyada sevilenden iyisi yoktur çünkü o klişe söz aşkın gözü kördür. İnsanın çirkin olması önemli değildir önemli olan sevenin gözünden nasıl gorundugunuzdur bazen kendimiz beğenmediğimiz bir özelliğimiz olsa bile bu özellik sevenin hoşuna gidebilir.
Hayır; insan sevdiğinin gözünde görüldüğünden daha fazlasıdır çünkü bir insanın gerçek değeri ve kişiliği, tek bir kişinin bakış açısıyla tamamen ölçülemez
Bence insan sevdiğinin gözünde büyür, güzelleşir, ışıldar ✨ Bu fotoğraftaki adam kendine ne derse desin, onu seven birinin baktığı yerde bambaşka biri olur. Çünkü aşk biraz filtre gibi, kalpten bakınca kusur yerine detay görüyorsun 💛 Ama yine de insanın kendi gözünde de değerli hissetmesi önemli. Sen hiç birinin yanında kendini daha güzel hissettin mi? 💫
aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan istemiyorum benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün dağıtır gecelerim sarışınlığını uykularımı uyusan nasıl korkarsın hiçbir dakikamı yaşayamazsın aysel git başımdan ben sana göre değilim benim için kirletme aydınlığını hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim.
Sevdiğinin gözünden güzel gözükmek gibisi var mıdır. ?
"Güzelliğin beş para etmez, şu bendeki aşk olmasa "demiş Aşık Veysel. Belki de öyledir, sevgilinin gözleri güzel bakıyorsa aşk anlamlı oluyor belki de.