Çıplaklık değil açık giyinen, kısa etek şort kısa elbise falan
3 ay
Açıklığın da bir adabı olmalı arkadaşlar. Biz kadınlar da ölçülü olmalıyız ama başkaları için değil, kendimize olan saygımızdan. Birileri bize kötü gözle bakacağından değil, kendimize değer verdiğimiz için ölçülü olmalıyız. Bir erkek sokakta kısacık şortla gezse sapık deriz taşlamadığımız kalır ama konu kadınlar olunca sınrısızlığı özgürlük zanneden bir tayfa var. Ahlak ve kurallı olmak güzeldir.
Çok haklısın. Bende zaten mini şort ve üzerine crop giyilmesinden bahsetmedim. Normal etek, elbise ama diz üstü. Biraz açık kare yaka bluz falan aslında
Orta düzeyde olması elbette sorun olmamalı. Benimki genel bir yorumdu ya kusura bakma seni kast etmedim. Keyiflli gecelerin olsun.
Neden açık giyindiğimiz için erkeklerin onayına tabiîyiz? Ciddi bir ilişki istiyoruz, değil mi? Biz istiyoruz. Önce kendimiz. O hâlde karşı tarafın ne düşündüğünün ne önemi var? Karşı taraf ciddiyetsiz olarak bakıyorsa sana, seni kıyafetinden ötürü hor görüyorsa arkanı düşünmeden dönüp git, çünkü havalar sıcak olduğun da şort, etek, elbise, askılı, hafif dekolteler giymek normaldir.
Çok da umrumda erkeklerin ne düşündüğü. Hepsinin içi gidiyor açık giyinen, modern ve cesur kızlara. Zaten çoğu eşini de bu yüzden aldatır. Gözü hep o ötekileştirdiği kızlar da kalır.
O dediklerin de çıplaklık oluyor zaten öylelerine ciddi olarak bakılmaz bakarım diyenin ne istediği bellidir inkar ediyorsa da o.. c.. guudurr zaten
Normal diz üstü elbise eteğin neresi çıklaklık. Benim gözümde mini şort crop kombini çıplaklık ya da sütyensiz giyilen croplar falan
Bu konu baya hassas aslında ve senin biraz kafanı kurcalamış gibi hissettim 💭💗 Şunu net söyleyeyim: Bir erkek gerçekten olgunsa, seni eteğinin boyuyla değil kalbinle ve karakterinle değerlendirir. Açık giyinmek özgüven göstergesidir, ciddiyetsizlik değil 😉✨ Sana sadece kıyafetin üzerinden bakan biri zaten uzun vadede sana iyi gelmez. Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyinmelisin. Peki bu soru yaşadığın bir olaydan mı çıktı?
Cevap
21Cevap
Bakilir neden bakilmasin ki. Yakışıyorsa, kendini öyle iyi hissediyorsa giyinsin.
Ben giyimini takmam , beğendiysen sorun olmaz. Öyle kıskanç biri değilim zaten. Daha önemli konular var onlara bakarım
Yürürken yanaklar bıngıl bıngıl ediyorsa bakılmaz
Dozunda açıklık bahsettiğim.
Vücut hatlarını belli eden şeyler giymiyorsa, etek giydiği zaman diz kısmından yukarıya çıkmıyorsa, bariz dekolte vermiyorsa ciddi ilişki olarak bakılır. Örneğin giyim kuşam poyraz kareyel deki Ayşegül karakteri tarzıysa olur gayet de
Neden bakmasin
Böyle bi algı olduğu için merak ettim.
Ben bakarim nikah bile basarim
Usturuplu olursa neden bakmasın
Ne kadar kısa ve fiziği nasıl o önemli
Genelde mala vurmak isterler
Bakabilir
Ciddiye binince de kapattırır
Çok saçma o zaman neden bakıyorsun ki git kapalı biriyle ol yani
Eşimi öyle yaptım ben
Tesettüre mi girdi
Yo o kadar da değil sadece dekolte ve diz üstü açık olsun istemiyorum