Böyle bebek yüzlü ve kılsız erkeklerin tesettürlü bir kıza bakma ihtimali nedir?

Böyle bebek yüzlü ve kılsız erkeklerin tesettürlü bir kıza bakma ihtimali nedir?

Resimdekiler yabancı ama Türkiye'de böyle birileri varsa neden bakmasın abi. Yorumlarda yok türbanlı sümeyyelerle kimse uğraşmaz yok kapalılarla konuşmuyorum diye zırvalayanlar var. ya sen sevmezsen sevme ama saygı duyacaksın. Şortla etekle gezene oooo medeni tesettürlüye yobaz muamelesi yapmayı bırakın. Herkes istediği şekilde giyinir size ne bundan saygı duymayı öğrenin.(Tesettürlü değilim) Ha bu arada instadaki kapalı fenomenlerin sevgilileri ya da eşleri hep uzun boylu fit ve taş gibi çocuklar 😂
Bakmaması için aklında sadece 2 sebep olabilir:
- Kapalı olduğuna göre dinine bağlı birisi ve benimle olmak istemez. (Müslüman olmadığını varsayarsak.)
- Kapalı olduğuna göre dinine bağlı birisi ve cinsel ilişkilere mesafelidir. (Cinsellik içermeyen ilişki istemediğini varsayarsak.)
Uzak durursa bu iki sebep aklında dolanabilir belki. Onun dışında kapalı olmak neden bir insanı senden uzak tutsun ki saçma düşüncelere kulak asma.
Cevap
14Cevap
Neden ilerici birisi gerici birisine baksın ki bir düşün
Bu anca bi göçmende olabilecek bir gen gibi, öyle olunca da ailesinde islami yatkınlık olma ihtimali düşük. Ama şans tabii
Hayal dünyasında yaşamak yerine hayatın gerçeklerine ve oluruna baksanız nasıl olur?
Saçmalama tabiki bakar karekter meselesi bu işler karektere insan sever aşık olur ama karşı tarfin yanı çocuk değişik birisi ise en küçük ayrıntıya takılır ama ben düşünüyorum artık herkes böyle şeylere takılıyor yani bu normal ve olması gereken bir durum
Tabi yaa onlarda tesettürlü kız nerde diye arıyorlardı
Neden olmasın tesettürlü olan kız değil mi? Çocuk gay değilse bakar bırakın bu ön yargıları
Kimse türbanlı Sümeyye'nin evlilik dayatmalarına katlanmaz yavrum, boşuna hayal kurma
Mucizw falan olması lazim sümüklü erkekler bile zor begeniyo artik
Dindar bir erkekse tabi ki bakar, bunun gibi kaslı tüysüz bir arkadaşım var hatta çarşaflı arıyor.
Vardır. Hepa aynı tip kızlardan sıkılmış olabilirler.
Böyle erkek pek yok Türkiye’de İsveç Norveç Danimarka ve İngiltere var bi hayalimiz 😅😅 kendini üzme neden bakmasın bazı kızlara bas örtüsü cok yakışır
Tc de böyle erkek var mı da baksın, bu tipler genelde yabancı oluyor.
Var, tesettürlü/örtünmeyen ayrımı yapmayacak erkekler elbette var.
daha sacma bir soru görmedim babyfaceim ben ama tesettürlülerle konusmuyorum kendimce sebeplerden ötürü
kapali kızlar genelde aşırı yakışıklı erkeklerle birlikte oluyolar yani evet var
Rusyadaki erkekler istemiyordu kapali dinden dolayi ama Turkiyede ise bakar bence
Bakar ama şöyle bakar , birbirinize ne derece uyuyorsunuz diye ona göre karar verir
TR'de böyle erkek mi var ya
neden bakmasın azcık özgüvenli olun be
genelde bu tip erkolar muhafazakar oluyor
söz konusu bile olamaz
yabancılar bakmaz kapalıya
neden bakmasın olabilir
Gönül kanka, tesettürlüye de konabilir yani
Olabilir aşk işlerinde her şey mübah
Çok daha yakışıklısı bakar tabi
Bakar
Sanmam
Bakar