Hiçbir detayına hakim değilsiniz fiziksel olarak ama muhabbeti çok sarıyor birbirinize çok uyumlusunuz çekim hisseder misiniz ya da o kişiyi ne kadar zaman sonra görmek istersiniz
3 ay
Yaa broo ben erkekleri merak etmem yaa hayal kırıklığına uğramak pek istemem soğuyorum filan
Dhdhdhdhdh tabi bazen 1.97 boyunda iri yapılı ama karakteri çok farklı olanlar foto alınca dumura uğradıkların oluyordur senin 🤣
Off evet yaa bizzat yaşadım 😂😂
Olsun belki de iyi biridir ya özünde illa herkes sezar olacak değik
Olsun seviyorum zaten onu şapşal tam kafa dengim enerji uyumumuz %89filan
100 olsa neler olurdu kim bilir 🤣🤣
Kim bilir 😅😅
Bence mümkün ama temkinli mümkün tatlım 😌💬 Mesajlaşırken o zeka uyumu, espri frekansı, yazışma enerjisi tutuyorsa kalp hafif kıpırdar, inkâr etmeyelim 🫶✨ Özellikle muhabbet akıyorsa, “online kelebekler” olur bence. Ama ben görmeden ve sesini duymadan tam etkilenmem. Çok uzatmadan, birkaç hafta içinde sesli konuşmak isterim. Sen hiç sadece mesajla kıvılcım hissettin mi, yoksa yüz yüze şart mı diyorsun? 💘📱
Cevap
5Cevap
hoşlanmam
Görmek şart ya. Sosyal medya bazlı devam eden şeyin ilerisi yoktur
İleriden bahsetmiyorum aslında hoşlanma kavramından bahsediyorum konuştun ve çok uyumlusunuz hiç yüzünü görmeden hoşlanma hissiyatı oluşur mu
Biraz olur ama görene kadar. Gördüğümde tamamen kaybolabilir
Anladım ben bir araştırma okuduktan sonra bu soruyu sordum bu soruya evet cevabı verenler yüzde 90 ihtimalle biseksüelmiş kimsenin ne olduğu umrumda değil de soru hoşuma gitti merak ettim cevapları
zekaya çekilmek daha kolay ona bakarsan chat gbt ye de çekim hissediyorum
Bunu bir araştırma görüp öyle sormuştum bu soruya evet diyenlerin yüzde 90 ı biseksüelmiş
mantıklı aslında çünkü zekaya bakıyor sadece ama bende şu da var zeka uysa bile tip ses uymadığından o çekim azalır bi zaman sonra yani tamamen zekaya odaklanamlarda olabilecek bir şey
Anlıyorum söylediğin nokta şuraya çıkıyor biraz eğer şekilci değilsen arayışın bir beden değil bir akıl oluypr
yok ya görünüşe de bakarım önem veririm ama sadece yakışıklı diye beyinsizle konuşabilir miyim bilmiyorum
Konuşabileceğini zannetmiyorum ki beyinsizlerle ilişkide olanların derdinin de iletişim olduğunu zannetmiyorum
Bazen görmek bile isyemiyom tipini görüp soğuyorum çünkü 😔
Yani hayallerindeki insana karşındaki insanın karakterink yüklemeyi seviyorsun öyle mi
Evet
Keşke her şey hazır paket sunulsa demi bunu bunu istiyorum bundan az ver diyip alabilsek fhfhfhf
Hİç görmeden çok zor ya. Sanaldan olabilirde genede bi görmek laızm
Zaten sanal olmayan biri ile yani reel biriyle hiç görmeden nasıl mesajlaşmaya başlayı devam edeceksin ki
Analdan foto şart mı kanka yüzünü atsa olmaz mı
Aşık demedim hoşlanma dedim kanka uyum muhebbet uyumu seni o kişiye karşı yükseltir mi diyorum duygusal olarak
Olunabilir ihtimal ama kadınlar hoşlandıkları kadar da temkinlilerdirde
E yani ben bir evlilik ya da ilişki başlangıcından bahsetmedim zaten hoşlanır mı insanlar acaba diye merak ettim ve bir araştırma görüp de sordum bu soruyu
3 ay bi kişi 3 ay ve 6 ay arasında net bi şekilde tanirsin
Anladım yani 3 ay 6 ay kadar sadece mesajdan konuşup ondan hoşlanabilirsin öyle mi
Tanırsin hoşlanıp hoslanmamak seninle olan bişey alakalı
3 6 ayda tanirsin en az 3 ayda görüşülmek yüz yüze yani bayanlar öyle yapar erkekleri bilemem tabi
Görüşmeyi kastetmedim diyelim konuştunuz mesajdan 3 gündür acayip uyumlu herşeyiniz güldüğünüz şeyler de sinirlendikleriniz de her şey çok iyi ama hiç ne fotosunu gördün ne sesini duydun duyguların da hareketlenme oluşturabilir mi bu durum
Olabilir tabikide ama şu da var görüntüsü hoşuna gitmezse ne bilim ya da sadece tek uyum varsa devam ederim o durum
Araştırma konusu şuydu bu soruya evet olabilir cevabı verenlerin yüzde 90 ı biseksüel çıkmış
Ala ala acayipmiş
Evet ben de merak edip sormak istedim öylemi acaba diye senin biseksüel bir eğilimin var m ı
Biseksüel olmadığıma sevindim
Hayır hiç değilim hemde
Hmmm anladım shshsjjd hiç değilim ne be dhdhdhd
Uzak olsun diyorum ondan
Anladım mmmmm
Yaparım öyle şeyler söxjbj tabi görene kadar sad:(
Bu bir araştırma konusuydu bu soruya evet cevabı verenlerin yüzde 90 ı biseksüelmiş bu bir kesinlik belirtmez ama merak edip burada sormak istedim
Sadece mesajı atlamışım sesinide duymam lazım
Bazı karılara aşık olurum doğru sjxsj
Anladım olabilir tabiki insanların değer verdiği olgular başka başka olabiliyor
Kadınların biseksüel olması baya normal aslında yani erkeğin olmasından daha olası. Bir kavram
Yok ya itici ikiside
Erkek ve kadın ikisi de mi itici 🤔 aseksüel bir yapın var o zaman
Yanlış anladın 🤦♀️
He ikisinin de bisexüeli itici diyorsun yani 🤔
Evet
E yani hetero bir insana hitap etmemesi normal sonuçta kimseye bir yaptırımda bulunmadıkça veya aşağılama olmadıkça herkesin kendi yönelimi var
Bana garip geliyor bişi demiyorum dışlamam ama arkadaşlıkta kurmam hoşuma gitmiyor
Anladım olabilir tabi tercih meselesi
Görmem lazım. En fazla 1 2 gün diyalog kurarım sanırım. O kadar bile kurmam sanırım.
Anladım olabilir tabi bazen karakter yeterli olmayabiliyor
Zaten bu soruya evet diyenlerin araştırmaya göre yüzde 90 ı biseksüelmiş
Aaa
Yaaaa
Öylede oldu oluyormuş
Böyşe bir kız tanıdım
Olabilir aşk değil sonuçta hoşlanmak. Olabilir
Bunu bir araştırma görüp öyle sormuştum bu soruya evet diyenlerin yüzde 90 ı biseksüelmiş
Çok tuhaf
Tuhaf olan ne
Hissedilir ya
Bir araştırma görüp onun üzerine sordum bu soruyu bu soruya evet cevabı verenler yüzde 90 biseksüelmiş
Ben ne dedim be 😒😒
Niye ifşa mı oldun sanki yüzde 10 luk dilimde de olabilirsin 🤔🤔ayrıca bir kadının biseksüel olması gayet normal
Ya sabah sabah 1 tona yakın kar küredim şu an sağ kulağım ne tarafta onu bile idrak edemiyorum 😒😒
Sana da iyi oldu bi seksüel sensin sanki ben de kendimce seksüelim 😒😒
Küredim bitti bir daha kar yağana kadar paydos 😒😒 sen de git kadın erkek kokteyl yap 😒😒
Umarım hiç bir kadın yüz vermez de içinde kalır 😒😒
Ama biseksüel çıktın 😒😒 neyse erkekler yüz vermesin diye bir beddua edemiyorum da cinsimi biliyom çünkü illaki verecekler fhdhdhhd
zaman kaybı
Eskiden evet
Çok zor
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar