Hayır.. Karşı taraf sesli mesaj atsa dahi ben sesli mesajı dinleyip sesli mesaja sessiz mesaj yazarak cevap verenlerdenim. Ama sesli mesajın bir artısı var elbette yazmaktan daha kolay ve karşı tarafa sesini duyurma konusunda daha güçlü bir iletişim şekli olduğu kesin
Yollarım ve bir süre bekledikten sonra attığım kayıda önem verilmemişse, ses kaydını geri silerim. Bu dünyada hiç kimse benim düşüncelerimi önemsizlestirme lüksüne sahip değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır..
Karşı taraf sesli mesaj atsa dahi ben sesli mesajı dinleyip sesli mesaja sessiz mesaj yazarak cevap verenlerdenim.
Ama sesli mesajın bir artısı var elbette yazmaktan daha kolay ve karşı tarafa sesini duyurma konusunda daha güçlü bir iletişim şekli olduğu kesin
Yollarım ve bir süre bekledikten sonra attığım kayıda önem verilmemişse, ses kaydını geri silerim. Bu dünyada hiç kimse benim düşüncelerimi önemsizlestirme lüksüne sahip değil
sevdiğim birisi ise yollarım sıradan arkadaşım vs ise uğraşmam bile , ses atsa yazarak cevap veririm çünkü üşenirim
Genelde yazarak kendimi daha iyi ifade ettiğim için pek kullanmam. Ama kullandığım zamanlarda oluyor tabi.
Ben pek sevmem sesli konuşmayı ama arada sırada sıkılırsam karşıda ki kişi ses isterse atarım sorun olmaz
Sohbet gruplarında kadın olduğumuzu ispatlamak dışında kullanmıyoruz
Genelde yürüyorsam mesaj yazamayacak bir durumdaysam sesli mesaj atarım
Evet çoğunlukla sesli mesaj atıyorum, yazmaya üşeniyorum.
Ses kaydı atmak çok kolayıma geliyor lakin dinlemek beni zorluyor dkskxls
Hiç sevmem. Direkt arar konuşurum daha iyi.
Yazmaya üşeniyorum bazen, nadiren de olsa kullanıyorum
Hayır, sesli mesaj göndereni de hiç sevmem, dinlemem de. :D
Ben kullanmıyorum ayrıca gereksiz geliyor ses atana kadar arayıp konuşmak daha samimi hani.
Sesli mesaj göndereceksem neden mesajlaşıyorum, konuşurum.
Evet bazen yazmaya üşeniyorum direk sesli mesaj atıyorum.
Off acayip kullanirim
Bu sitede bile yorumlarda mesajda falan sesli kullanirim
bazen değişiklik olsun dıye sesli gönderıyorum sonra çok beğenıyorlar ((:
Mesaj yazmaya üşendiğim zaman evet 😂
Hmmm
Sohbetin içeriği, karşıdaki kişinin kim olduğu bunu belirler
Sinirlenince kullanırım