Ben bi 5 yaş büyük olsun isterim. Olgun erkekler kadın ruhundan daha iyi anlıyor. 😂
3 ay
Ben bi 5 yaş büyük olsun isterim. Olgun erkekler kadın ruhundan daha iyi anlıyor. 😂
Benim için yaş farkı tek başına belirleyici bir şey değil. Arada birkaç yıl olması gayet doğal geliyor; 4-5 hatta 6 yaş fark bile bana göre sorun değil. Bazen küçük bir yaş farkı iki insanın bakış açısını daha da olgunlaştırabiliyor. Ama asıl mesele yaş değil, aynı dili konuşabilmek ve birbirinin ruhuna dokunabilmek. İki insan yan yana geldiğinde huzur varsa, birbirini anlayabiliyorsa ve saygı varsa sayıların çok bir anlamı kalmıyor. Çünkü ilişkiyi taşıyan şey takvimde yazan yaş değil, kalbin kurduğu bağ oluyor.
bence yaş farkı önemli değil, doğru kişiyle olursa 10 yaş farkta bile olur dimi? önemli olan birbirini gerçekten anlamak ve sevmek. 5 yaş büyük de olabilir, küçük de, önemli olan ruhların uyumu.
16 yaş olabilir lakin 50 yaşındaki bir adam da bana fazla mı büyük olur ya lakin güzel de olur. Mehmet Günsür gibiyse🫠 ama lakin Mehmet Günsür bile taze geliyor bana :D Erkek dediğin hem olgun olmalı, hem sportif hem de kaz ayakları da olsa. Kendine bakan ve kaz ayaklari da olan bir erkekse şayet 50 yaşında olmaması falan önem arz etmez benim nezdimde
Ya geçen annemle konuştuk şimdi ki erkekler güçlü değil idare edemez yaşanmışlığını yansıtır dedi o kadar haklı ki kraliçem shshsjdk 5-10 yaş farka okeydim ben 😂
Bence senin bakış açın çok tatlı 🙈✨ Olgun erkeklerin o sakinliği ve güven veren hali gerçekten çekici olabiliyor. Ben de maksimum 3-4 yaş büyük olmasına okeyim, çünkü hem enerjimiz tutuyor hem de arada o hafif “tecrübeli” vibe oluyor 😍 Ama asıl olay yaş değil, kafaların ve kalplerin uyumu bence. Sen hiç senden küçük biriyle düşünür müydün peki? 💫
Cevap
125Cevap
Büyükse 5. Küçükse önce bi 27 olalımda o zaman yine 5 diyelim :d
5- tercihim ama sevgili işlerini bıraktım🤣
Ben de sektör ettim valla. Kimseyi sevmiyorum, kimse de beni sevmesin ksksk
Yok yok gerek yok cidden devir bozuk
Şöyle 10 yaş büyük olcak dkdkkd
Barış v2 sdfsdf
10-15 yaş büyük olsun benden 😂
Olgun iyidir her türlü hshaha
Kesinlikle sdfdf
Olgun diycem de aslında hiç bir türlü olgun olmuyorlar genci de orta yaşlısı da yaşlısı da olgunluktqn bihaber oluyor. Erkeklerden nefret ediyormuşum galiba
En fazla 5 yaş güzel olur ama o kadar bile sevgilim yok 🤣
Yaşa takılmayan biriyim. 19'dan büyük olduğu sürece bir problem olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kadınlar çok erken olgunlaşıyor.
Ben dış görünüşün önemsiz bir olgu olduğunu düşündüğüm için, düşünce yapısı ve karakterden bahsettim. Olgunluktan kastım görünüm değil, ki görünümü zerre umursamam. 40'tan sonra herkes buruşuyor, orasını burasını yaptıran da palyaço gibi oluyor. Bu yüzden karakter her zaman en önemlisidir. Kadın da erken olgunlaştığı için, yaş problem değildir. Fazla materyalistsin, yüzeysel gerçekliği bu kadar önemsememeni tavsiye ederim. Yorumun için teşekkürler, iyi forumlar
Şu an en küçük 22 olabilir, o da olgun biriyse tabii.
Uykusuzum canım sıkkın biraz seni sormalı
Ufak tefek meselelerin birikimi diyelim, şöyle güzel bir uyku çeksem yarına turp gibiyim 😀
Herkesin bir derdi, hedefi var 😀 iyi geceler
Sayılarla aram iyidir ama yaş kesinlikle aşkın sınırları içinde hükümsüz olabilir. ( sınırlar dahilinde..) Yine de ideal ilişkilerin kadının 5/10 yaş arasında küçük olduğu ilişkiler olduğu gözlemlenebilir.
Evet ruhunuzdan anlıyorum keske sizde beni anlasanız 😅
izin verseniz size yürürdüm 🙈 sizde olgun hanımefendi tipi var
Bu Türk kızı sahiden bir başka seviye ya. 5 yaş farkı olgun mu oluyor? Komedisiniz
Minimum 5 maksimum 10'du. 10 yaş büyük olanla evlenmiştim 😄
Geçmiş olsun kankam
Lan yok ya yapmamıştır o yüzden mi boşandınız yoksa 😨😨😨
Ondan mı tutup kopardın😒😒
Biri lütfen beni kale alıp kardeşim gidermisin yorumdan diyebilir mi şebeğe döndüm 😒😒
Yav koy da beni bir kale alıp yolla şu yorumdan 😒😒
şu an orta gelirliyim yaş farkının 4-5 yaşı geçmesi halinde sübyancılıkla suçlanabilirim. Kafamda projelerim var ama ilerde zengin olursam 15-20’e kadar yolu var
Ben 31 yaşındayım en fazla benden 10 yaş küçük olabilir. Benden büyük olarak ise en fazla 4 yaş olabilir.
Yaş farkım olsun istemezdim ama en fazla 5 yaş büyük/küçük olsun. Yaş farkı çok olursa anlaşmak zorlaşıyor
En fazla 5 22 yaşındayım 35 yaşında adamla sevgili olamam
valla kadınlarla aram iyidir, ağlattığım bile oldu sevinçten. istediklerini oturur anlatırım.
Aynı fikirdeyim
Kendileri biraz geç olgunlaştıkları için
En az 5 en fazla 12... Erkeğin yaş almışı Makbuldür 😅😅
Hiç olmaması daha iyi 4999 sene içinde ne olur bilemiyorum gerçi
Çok olmasın isterim ama kalp bu. 15ten fazla da olmasın. Max 15
30 yaş bile fark olabilir. Benim için sıkıntı değil. İsterse 60 yaşında olsun.
Olgun erkekler ilişkiyi nasıl yurutebilirim nasıl daha iyi olur demesini biliyor ama şöyle düşünüyorum yaşın bir önemi de burada yok ; kafadan olgun kişiler de var
Beş yaş büyük benden.
Benım pek yaşla takıntım yok benden buyuklede kucuklede onemlı olan saygı sevgı.. sevgı kolay bulunan bırsey degıl helekı dogru olan sevgıyı onu sırf dogumumu ben secemedm dıye kaybetmek istemem

10 yas fix.
10 olabilir diyorum bazen sonra yok yok 5 iyidir diyorum biraz duruyorum yok ya en fazla 2 diyorum!
Ama sonunda anlıyorum ki olay yaşta ki rakamlar değil olgunluk..
Kadınlar çoluk çocuk sevmiyor 🤦🏻 30 yaşındaki erkek 20 yaşındaki kadın olgunluğundadır.. 20 yaşındaki erkek ruhsal durum olarak halen çocuktur..10 A kadar yolu var bence
Olgun erkek iyidir. Yaş olarak değil kafa olarak.
Bence en güzel yanıt
Biz anlamıyor muyuz yani çok ayıp 🙄
Kitabını yazdık bee anlamak neymiş 😂
Size de anlasak çapkın anlamasak öküz bir ortanız olsun artık 😂
Değilim zaten hayatımızın kadınını arıyoruz burada ne çapkınlığı 😂
Hayatımın aşkını ararken yolumu şaşırmışımdır yoksa ne işim var otelde neyim 😂😂
Sen yüz versen bırakıcaz bu işleri de işte 😉😂
Benden 25 yaş büyük olsun
Yok ben yeni doğdum ve 25 lik genç kızlar ilgi alanımda 🫠
🫢🫢🫢 sen kaçtın 28 mi
max -7 olur + olamaz
Beş küçük beş büyük. Ama beş küçük ben 23 ü geçtikten sonra. şu an afedersin slksen olmaz yani. Ama büyük için 7 de olabilir ya sjdjdj
Senden 5 taş büyük 114 oluyor. Toprakları bol olsun ajsud. Ayrıca büyük demek olgun demek değildir.
Kendimden 10 yaş kadar büyük adamlarla iyi anlaşıyorum ama onlarla birlikte olma düşüncesi dehşete düşürüyor. Bende emin değilim yani.
Karşımdakinde kendi kafamı/olgunluğumu yakaladığım sürece yaş farkı çok da bir anlam ifade etmiyor açıkcası büyükmüş küçükmüş aynıymış
Bir elin parmağını geçmesin derler haklı da olabilirler :) Bizim eşimle aramızda 8 yaş var :)
Katılıyorum. Büyük olmayan erkek kadını memnun etmekte de sorun yaşıyor zaten. Maddi olarak da yatakta da
Bazıları da tam öküz ama o nasıl olacak o öküzler yüzüne benim de adım çıkıyor benim ne suçum var 🙃🙃🫠🫠😉😉
Sen olsaydın 3 yaş büyük olmanı isterdim benden en çok 5
Sende 5 demişsin onu daha yeni gördüm 🤦
Valla ben 39 alana hayirli olsn he yasima yakin uç bes falan iste 😅
Ya aslında biri var ama 10 yaş büyük benden. Aslında hoş bir kadında cesaret edip açılamadık
Minumum 4 maks 13. Yaşıtlarımla anlaşamıyorum çok mıymıy kaldıramıyorum.
ben 10a kadar ciktim. 28-30 civari yeterli olgunluga ulasiliyo bence.
Son olarak kendimden 8 yaş küçük bir kızla yazışıyordum.
Kadın olsun. 10 yaş büyük olsa da razıyım. Ama ruhu genç olsun
114 yasindamı olacak yani
Bende bi beş yaş küçük olayım isterim kadın o zaman daha olgun ne istediğini bilen özgür birisi oluyor
2-3 olsun
Farketmez uyum olmalı
7 yas en fazla
Olgun kadın iyidir 5 yaş büyük olsun 😀😀
2-3 yaş fark olabilir.
Yaşıt veya en fazla 4 5 yaş büyük olması ideal
5 ya da 10 yaş fark olabilir
benden 10 yaş büyük olsun
Iki ve üç olabilir anca
O yaşta birini bulamayız çünkü 109 yaşındasın
Kendi yaşıma göre en fazla 30 yaşında olmalı
Kadın küçük erkek beş altı yaş büyük ola bilir
İyide nereden bulacaksın 114 yaşında adamı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?