Lutfen yardım edin, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum?

4 yıldır beraberdik. Tüm hayatımı onunla geçirmek isterdim ama onun yapmadığı şey kalmadı. 6 gün oldu ayrılalı. Daha önce de birkaç kez ayrılmıştık. Okul çıkışında yanıma geldi, ağladı ve değişeceğine dair söz verdi. Gerçekten değiştiğini düşündüm. 1 ay boyunca her şey güzel gitti. Sonrasında ilgilenmeyi gitgide bıraktı yine. Fark ettim ki ben onunla ne kadar ilgilenirsem o kadar uzak durdu benden. Fazla manipülatif davranışları var. Sürekli yalan söylüyor. Birkaç gün boyunca benimle çok konuşmamıştı. Telefonuna bakmak istedim. Çığlık atıp ağlamaya başladı sonra telefonu alıp yere attı. Ben de otobüse binip gittim. O sanırım her ayrıldığımızda olduğu gibi kolayca barışacağımızı sanıyordu. Dün geldi yine okul çıkışında ama barışmadım. Youtube kanalı açmış. Bir videom vardı 120 yorum yapmış o videonun altına. Kendisi de 4 video paylaşmış. Çığlık atıp ağladığı videolar var. Kalbim acıdı. Ama kahretsin ki bunu daha önce yaşadım. Daha fazla kırılmak istemiyorum. Şu an onu düşünmeyi bırakamıyorum. Ona geri dönmek asla istemiyorum. Nasıl zaman geçirebilirim? Sanırım birileriyle konuşmam gerek. Ondan başka konuştuğum kimse yoktu onlayken. Bir ton sosyal medya hesabı açtım ama yine de konuşacak kimseyi bulamıyorum. Ne yapabilirim? Nasıl arkadaş bulabilirim?

Lutfen yardım edin, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum?