Sizce aşk hayal kırıklığı mıdır? Acı çekmek midir? Mutluluk bunun neresinde... Sizi seveni sevmezsiniz vs vs sizin sevdiğiniz sıkıntılı olur yorumlarınızı bekliyorum
3 ay
Aşk bence ne tamamen hayal kırıklığıdır ne de sadece mutluluktur. Doğru insanla yaşandığında huzur, güven ve gerçek bir mutluluk getirir; yanlış insanla yaşandığında ise insana acı, kırgınlık ve hayal kırıklığı bırakabilir. Bu yüzden birçok kişi kötü bir deneyim yaşadıktan sonra aşka olan inancını kaybeder.
Ama çoğu zaman sorun aşkın kendisi değil, yanlış insanlara duyulan duygulardır. İnsan bazen kendisini gerçekten seveni değil, daha zor veya karmaşık olan kişiyi sevebilir. Bu da “beni seveni sevemedim, sevdiğim kişi de sorunlu çıktı” duygusunu oluşturur.
Bir hayal kırıklığı yaşamak aşka inanmanın anlamsız olduğu anlamına gelmez. Sadece o kişinin sizin için doğru kişi olmadığını gösterir. Aşk bazen insanı yaralayabilir ama doğru insanla karşılaşıldığında aynı duygu insanı iyileştiren ve mutlu eden bir şeye de dönüşebilir.
Bezdim...
Aşk bazen insanın en güzel umudu bazen de en büyük hayal kırıklığı oluyor. Ama bir ilişkide yaşanan kötü bir deneyim yüzünden aşkın kendisi suçlu olmaz. Yanlış insanlar insanı aşktan değil sadece o kişiden soğutur. Doğru insan geldiğinde insanın inancı yeniden filizlenebiliyor. Aşk acı da barındırır ama aynı zamanda insanın hayatına anlam da katar.
Ben gözümü açtığımda 1 adam gördüm, yıllarca da o oldu yıllar bizi çok yıprattı ama, son olan olaylar dönüm noktam oldu sonra bir adam geldi o unuttuğum hisleri hissettirdi bana tekrar daha sonra o da yalan oldu
Yani yalanmış sahteymiş ben görememişim
Aşka olan inancım asla bitmedi ama devre olan inancımı. yitirdim aşk her şeye rağmen yaşanması güzel bir duygu midem delindi neredeyse acısından ama olsun değiyor
Ne güzel ya valla imreniyorum 😒
Midemin delinmesine mı ilaç kullanan biri değildim rennie olmadan uyuyamıyorum 🤣
IceAşkKadını, yazdıklarından kalbinin bayağı yorulduğunu hissediyorum… 💔 35’e gelmişsin, “istisna” demişsin ama o istisna can yakmış belli ki. Aşk hayal kırıklığı değildir aslında, sadece yanlış kişide ısrar edince acıya dönüşür. Seni seveni sevememek ya da sevdiğinin sorunlu çıkması kader değil, seçim kalıplarıyla ilgili biraz 🧠✨ Mutluluk doğru insanda çok huzurlu bir şey, drama değil. Sence hep benzer tip insanlara mı çekiliyorsun?
Cevap
14Cevap
aşk yok
Bence galiba zamanında bir kaç olay yaşadığın için bir soğuma olmuş olabilir kendimden örnek vereyim benim de zamanında böyle bir durum yaşadığım oldu eski kız arkadaşım yüzünden başıma gelen kalmamıştı onun yüzünden bir kaç kez kavgaya giriştim yalanlar olsun soğuk yapmaları olsun aşk denen bir şey kalmamıştı bağlılık kalmıştı ben ayırlıyordum barışalım diyordu o diyor ayrılalım ben barışalım diyordum çok ama çok toksik bir ilişkimiz vardı ilişkimiz bittikten sonra cidden aşk ne kadar boş işmiş ya dedim bir süre ilişki yapmadım ve yapmamayı da düşünüyordum bana travma bırakmıştı çünkü ama sonrasında şu an da birlikte olduğum kız arkadaşım sağolsun bu ön yargılarımı yıktı 2 senedir ilişkimiz var ve cidden ilk günden bugüne birbirimize karşı hareketlerimiz değişmedi sonuç olarak karşındaki insana bağlı oluyor genelde bu işler
Aşkta kaybetmekte kazanmakta vardır. İstisnalar var. Aşk çok güzel bir şeydir. Böyle düşünmeyin aşk var. Sadece artık çoğu insan sorumluluk ve yükümlülük almak istemediği için en kolay yolu takılıp geçmeyi tercih ediyor o kadar. Mesele olay bu yani
Dünyayı hormonlar yönetiyor
Hormonlar da yer cekimini
Çok kafa yoruyorsun evlen gitsin
😂😂😂herkes zombiesss
20 yaşında anlamıştım boş olduğunu
Erken anlamışsın aşk acısı falan mı çektin yoksa
Hem öyle hemde çevremdeki insanların yaşadıkları durumlardan
Anlıyorum ama tamamen inancının bitmesi gerçekten acı verici bu kendi şahsi fikrim
Şu zamanda aşka inan adam büyük kumar oynar bu benim fikrim 1940 ların başında doğup bu zamanlarda ölmeliymişim ben
Herkes bezmiş bı tek ben değilmişim...😒
Umudunu kırmak istemem ama fazla beklentin olmasın bence bu aşk meşk işlerinden sonra çok üzülebilirsin
Yok zaten bulasmiyorum uyanık biriyim bu konuda
👍
hayatın gerçeklerini anlamaya başlamışsın
Hayatın gerçekleri bununla kalsa yine iyi
evet maalesef hayatın gerçekleri sadece aşkın olmadığı degil bi sürü acı şey tecrübe edilerek yaşanıyor. yaş doğru mu bu arada? ben de o yaştayım da bundan sordum
Evet doğru
Yok yazismiyorum erkek zihniyetinden de hoşlanmıyorum zaten
o zaman sorularını da sadece kızlara sor. engelliyorum seni
Soğuk aşk kadını adı gelmiş aşka uzağım diyo. Önce kendini ikna et
Abla yaşın 35 ise gerçekten ona göre yorum yapacağım
sen bu yaşa kadar çözemediysen bi genç ahali nerden bilsin kurban olayım
Aşka inancim varda kimseye güvenim yokkk
Aşk yoktur libido vardır
Hee yaaa
Acıda var sevgide
Bomboş bı hiç gibi
Ee ne diyim şimdi ben mq sktr et erkekleri en iyisi
Haklısın erkekler elde edene kadar sonrası TV telefon maç yatış kendi dünyası...
Evlenenlerin geneli böyle soyluyor
Vala yalan yok öyleler ama aslında evdede öyleyiz illa evlenmelerine gerek yok sadece siz görmüyorsunuz
Problem
Uyum çok önemli ve çok zor denk gelmek
Ne yaşadın
Doğrusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?