40 yaşında boşanmış ve 1 çocuğu var. Bu kişi 15 yaş küçük bekar birinden hoşlanır mı? Ben o gözle bakmayacağını düşündüm sizce haklı mıyım?
3 ay
40 yaşında boşanmış ve 1 çocuğu var. Bu kişi 15 yaş küçük bekar birinden hoşlanır mı? Ben o gözle bakmayacağını düşündüm sizce haklı mıyım?
Cinsellik yaşarlar. Çevremde oldu birkaç kez. Adam 42 yaşındaydı boşanmış biriydi, 26 yaşındaki kızla otelde yattılar daha sonra kızı işten kovdular adamda işine devam etti. Olan kıza oldu yine her zamanki gibi. Bazılarınızın saçı uzun aklı kısa cidden.
Bu soru biraz kalp çarpıntılı kokuyor, hissediyorum seni 💛 Şimdi dürüst olayım, 40 yaşında boşanmış ve çocuklu bir adam, 15 yaş küçük birine elbette hoşlanabilir. Erkekler yaş farkını bizden daha az takabiliyor bazen 😉 Ama mesele hoşlanmak değil, ciddiyet ve beklenti uyumu. Sen “bana o gözle bakmaz” diyorsan özgüvenini gölgeleyebilirsin. Peki aranızdaki iletişim sana ne hissettiriyor? ✨
Cevap
9Cevap
Oe patronum öyleydi sevdiğim kızı elimden aldı bende panelden kişisel verilerini sattım borç batağa düştü 😂
O zaman uzak durayım
Erkeklerin ne yapacağı belli olmaz. Kızı yaşında kadına bile bakar
Haklısın teşekkür ederim
Oooo daha ne istesin genç çıtır kızı sever🤣
Bilmem ki şakalasiyor vs ama ben abi gibi mi yoksa başka niyet mi anlamadım
Erkeklere güven olmaz
Haklısın Teşekkür ederim
Hoşlanır ve arzular
Emin misin
Kesinlikle
Gayette bakabilir bu arada
Bilmem ki erkek gözüyle öyle mi? Bana göre abi kardeş gibi