Yani aldatır mı vs çapkın mıdır? Eğitimli kültürlü ve yakışıklıysa sebebı ne olabılır? Tüm kadınlardan sıkılıp saf bir kızı mı kandırır yoksa😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yooo alakası yok kim olduğuna bağlı yani bunun yaşla ya da böyle şeylerle alakası yok belki de kendine göre evlilik gözüyle baktığı birini bulamamıştır çünkü bence evlilik hayatın en önemli kararı basit bir şey değil birçok açıdan değerlendirilmesi gereken ve her şeyden öte karşımdaki kişiye hem olumlu hissiyatının çok olması gerekn duygusal anlamda hemde birçok açıdan beğenine hitap eden birisi olmalı ve nırmla insan olarak karşı cinsi sevsen bile bu duygusal mevzular çok farklı şeyler herkese kolay kolay olan bir şey değil
01 Yorumla
Soran10 ayTabiki bakış açın cok guzel ve olumlu bunu kabul edıyorum. Ama bu ozellıkde birisi için çokta normal durumlar olmuyor genelde gerçekler ve ısın ıcıne gırınce bu adamlar sıkıntılı cıkıyor nedense yaşayanlar var cevremde o yüzden
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
10 ayİnsan olduklarını iddia edenleri onlardan önce insan görünüyor olduklarını fark etmiş olmasıdır.
Hayat boşa harcanacak bir mecra değil ki.
Bir kadın veya erkek gerçek bir huzuru, mutluluğu , sevgiyi , güveni aradığını söylediği halde hep aksini yaşayacağı kişilere evet diyorsa bu onun bu isteklerinin doğru olduğunu göstermez ki.
Söylem sadece söylemde kaldığı sürece gökyüzünde gezen bulut gibi kalır.
Bir kişiyi tanımak , anlamak , analiz etmek çok zor değildir.
İlk önce bunun farkına varmak zorundayız.
Çünkü kişi ilk önce kendine sormalı.
Güven nedir?
Sevgi nedir?
Huzur nedir?
Mutluluk nedir?
Ben kimim?
Benim kapasitem ne?
Ne verebilirim?
Ben ne istiyorum?
Beni kim mutlu edebilir?
Kimle mutlu olurum?12 Yorumla
Soran10 aySen evlimisin pekı romantık biri gibisin :)
- 10 ay
Hayır değilim.
Bu görünen buz dağının sadece bir kısmı.
10 ayKırk yaşında evlenmemiş diye birine sorunlu demek büyük haksızlıktır abi. Çapkınlık ya da dürüstlük yaşla değil karakterle alakalı bir şeydir. Adam evlenmek istemez kariyer yapar ya da doğru insanı bulamamıştır bunda ne var ki. Kandırmak isteyen adam yirmi yaşında da kandırır
11 Yorumla
Soran10 ayEvet ama bu zamana kadar evlenmemesi sencede cok tuhaf degıl mı? Bence hayatında baska olaylar ve farklı dünyada yaşıyor inacları dini veya yaşadığı yere görede kafa yapısı farklı olabılır
Gizli Üye(18-24)10 aySorunlu olabilir bir çoğunluğu yengemin yeğeni vardı 26 yaşındaydı 7 yıl olmuştur evlendiği kendisinden 13 yaş büyük 39 yaşında adamla evlendi adam hiç evlenmemiş kardeşi aracılığı ile zengin diye birde evde kalacağım korkusu vardı uzak ve geri bir şehire gitti ve evlenmeden önce obez kadar kiloluydu açık giyimliydi evlendi 2 yıl içinde zapzayıf ve durgun birisi oldu giyimi sadeleşti 4 veya 5 yıl içinde tamamen kapandı tesettüre girdi o dekolteli elbiselerden resmen olgun kadın giyimi haline geldi sosyal medyada paylaşım bile yapamıyordu sürekli paylaşım yapan birisi en sonunda şu an bütün sosyal medyalarınıda kapattırmış evlendiği kişi bu arada ailesinin yanınada gidemiyor aileside onun yanına gidemiyor
04 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle bu yasa kadar bu ozellıkte evlenmeye bırısı sorunlu bacım. Bunlar genelde aıle baskısı ıle büyümüş her kadını elden gecmıs alttan alttan asırı manıpulatıf dengesız ve paracı oluyorlar. Fakat tuhaf sekılde zengınlerı yabancı kadınlara paraları yedırıp aldığı kadına asla değer vermıyor bence
Cevap sahibi10 ay35 yaştan sonrasında uzak durmakta fayda var her haltı yiyip sonra evlendikleri kişiyi baskılıyorlar
Soran10 ayAynen cok tuhaf kısılıklerı oluyor nedense bende anlamadım. Ama bazıları ınanmak ıstemıyor. Tüm acık kadnlarla gününü gün edip karısını kapatan bırı zaten dürüst degıldır. Kimlerle takılıyorsa onu almaları lazım ama almıyorlar. İllaki dürüst akıllı kız alacaklar çünkü o kadınlarla eğleniyorlar evlenecek kızları ayırıyorlar manıpulatıfler kfkf
Cevap sahibi10 ayKızlarda aptal olmasınlar
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Hmm, ilginç bir düşünce! 😊 Ama hemen şunu söyleyeyim, bir insanın evlenmemiş olması onu otomatik sorunlu yapmaz. 40 yaşında ve evlenmemiş bir erkek, belki doğru kişiyi bekliyor ya da kendi hayatıyla ilgili öncelikleri farklıdır, kim bilir? İnsanları tek kalıba sokmak bazen yanlış olabilir, bilirsin. 🌸
Aldatma, çapkınlık gibi şeyler yaş meselesi değil, tamamen karakterle alakalıdır diye düşünüyorum. Bu arada kültürlü ve yakışıklı olmak... Oh la la! Ama tabii, dış görünüş ya da eğitim her zaman bir insanın iç dünyasını tam yansıtmaz, değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence kimse evlenmemişse bir sebep aramalı mı? 😇00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eğitimli Kültürlü 40 yaşına kadar evlenmemiş erkek genelde zeki dir akıllıdır. Evlenmey ihtiyacı yoktur kimseye ihtiyacı yoktur. Çapkınlığa gelince bilemem yakışıklıysa bence her erkek gibi kızları parmağında oynatır...
11 Yorumla
Soran10 ayÖyle adam kendıyle evlensın zaten kadınların onlara ıhtıyacı yok fkkf
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şöyle anlatayım, 40 yaş sorunlu bir yaştır, ne kendini genç hissedersin nede yaşlıyım diyeceğin yaştır. Gencin cilvesine kanabilirsin, 40 yaş sendromu vardır
07 Yorumla
Soran10 ayEvet 40 yaşında erkekler cok degısıyor kuduruyorlar kendılerını genc hıssedıp cok cok genc kızlarla ve ortamlarla takılıyorlar ve zamanla tükeniyorlar. Ben gençten daha ıyıyım demek ıcın bence. Genc kız avına ozellıkle 40 50 yas aralıgı cıkıyor
Soran10 ayYaşlı degılsınız orta yaşsınız kdkd
Soran10 ayEvet o yuzden erkek ıcın 40 yas sıkıntılı ne olacağı o yaşta anlasılıyor bence erkegın
Soran10 ayTamam😅
- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
10 ayEvlenmek için vakit hiç bir zaman geç değildir.
Ben kırk sekiz yaşında evlendim.
Geç kaldığımı söylüyorlardı, ama sonra anlaşıldı gerçek. Ne geç kalmıştım, ne acele etmiştim;
Hiç evlenmemem gerekirmiş!!!
Anton ÇEHOV10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir. Belki iş güç sebebi ile de evlenmemiş olabilir
04 Yorumla
Soran10 aySadece iş güç için evlenememiş olmayabılır ya tam tersi iş güç vs yerındeyse herseyı ıyıyse diyorum zaten :)
Soran10 ayEvet iş hayatında yoğun olan işkolik olan zamanı olmayan adamlarda evde kalıyor kariyerine daha cok değer verıyor. Ama nedense ınsan zaman ayırır zaman ayırmıyorsa sevmıyor bence herkes kendıne göre yoğun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayYav insanlar evlenmemis olabilir denk gelmemiştir istememistir
02 Yorumla
Soran10 ayBence gelmıstır ya ama cok egosudur yanlıs karar verıp kabul etmeyen kısılerde var bu grupta fazlaca
- 10 ay
O da olabilir evet
10 ayYaşla veya hic evlenmekle aldatmanın alakası yok karakter meselesi
12 Yorumla
Soran10 ayBence varya
- 10 ay
Cvp soylermısın bende 33 ys hic evlenmedim hic kimseyi aldatmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
10 aybence dikkatli ol :) tanıdıklarım var o şekilde
03 Yorumla
Soran10 ayDimi bende cok tehlıkelı buluyorum asırı egolu oluyorlar ağızları fena laf yapıyor kadınları kandıracak kelımelerı ınanılmaz ıyı bılıyorlar her tarzdan kadını tanıyorlar ve kandıracak herseylerıne evet dıyecek kadın arıyorlar sonra ıstedıklerı ıle aldatacaklar olayları bu sadık olamazlar
- 10 ay
sadık birisini istiyomusun
Soran10 aySadıkta kuduruyor çapkında kuduruyor bilemedim kfkf
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
10 ayZenginse kariyer yapmıştır
Fakirse bulamamıştır
Söyler derler11 Yorumla
Soran10 ayEvet ama bana hep capkın ve saf kızları kandıran edası verıyorlar nedense ve asırı egolular kımseyı beğenmiyorlar kdkd
Gizli Üye(36-45)10 ayBazen gerçekten insan hayatında birileri olabiliyor ama doğru insan olmadığı için evlenmiyor. Hani şöyle söyleyeyim insan belli bir yaştan sonra çok seçici olabiliyor O yüzden evlenmemiş olabilir
11 Yorumla
Soran10 ayHep hayatında bırısı olması ama evlenmemesı daldan dala koşan çapkın birisi olur zaten o yüzdende dogru ınsanı anlayamaz yanlıs ınsanla Onur tüketir yanlızlıgı hakeder kdkd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayKarakterde bir tutarsızlık olabilir veya fakir olduğu için evlenememiştir iyice bak
10 Yorumla
10 ayAksine evlenen insanlar daha sorunlu oluyor. Başı sorundan kurtulmuyor.
10 Yorumla
10 ayDayım evlenmedi. Yani doğal. Çokta zengin. Sanırsam kadınlara para yedirmekten evlenecek parası kalmadı
17 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle oluyorlar birtane saf kızı kandırıp belkı evlenırım dıye düşünüyorlar. Tüm açgözlüye para yedirip dürüst kızın hayatını mahveden tipler Özellikle yabancı kadınlara para yedırdı de tam olsun kdjd
- 10 ay
Evet evet. Çok para yedirdi
Soran10 aySonra bana kızıyorlar nıye tanımadan konuşuyorsun diye çünkü istisnalar kaideyi bozmaz kfkf Sonunda kalıtelı ınsan alamayıp parasını son kurusuna kadar ac gözlülere yediren o gururlu tavırları yapan adam kdkd
- 10 ay
Saf biri dayım aile hayatı varken neden bu hayatı seçsin tüm aile onu adam yerine koymuyor
Soran10 aySaf biri olamaz sizi safım dıye kandıran gayet kurnaz stratejik birisi merak etme kfkf
- 10 ay
Tüm parasını yediriyor az buz para değil
Soran10 ayBilinçli yapıyorlar İnan sonra ınsanları farklı şeylere inandırıp masum numarası yapıyor ınsanlar ınanınca aynı şeye devam kısır döngü bunlar bu tarz yaşamı sevıyor bence
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayYemediği nane kalmamıştır onun
04 Yorumla
Soran10 ayYani dimi zor adamlar sıralamasına girerler herkeste kaldıramaz bu kişileri
- 10 ay
Midesi olan kaldiramaz
Soran10 ayHaha ne güzel dedin dogru
Soran10 ayAlan kadın ex manitalarıyla gizli hayatıyla ailesiyle her şeyiyle uğraşmayı göze alıyorsa hemen alsın😂
Bence sorunlu
01 Yorumla
Soran10 ayAynen bencede kendisi değilse bile ailesi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 aysorunludur kuşunda bozukluk vardır.
02 Yorumla
Soran10 ayHaha bak Buda olabılır isteksizdir begenılmıyordur hayata küsmüştür bence bu bakış acısını sevdım kdkf
- 10 ay
seversin tabi, çünkü sen eğlenceli bir dişisin sana taş gibi ERRRKEKKK lazım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doyumsuzdur. Tek kişiye bağlı kalamaz
02 Yorumla
Soran10 ayNe dogru dedın aynen pili bitmeye yakın dürüst kız alırım ömür boyu bana bakar dıye köle alıyor. Parasını genc ve yabancı kızlara yedırır bu tıpler kfkf sonra evlendıgı karısına kuruş vermez zengındır ama baska kadınlara zengın bu tipler. Yedırdıgı bır kişi veya kesım kesınlıkle oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ay40 a kadar evlenmediyse daha da evlenmez
02 Yorumla
Soran10 ayHaha rahatlığa daldan dala koşmaya alışmıştır bence kdkd
- 10 ay
Tabiii
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayHala aradın cevabı bulamadın mı
01 Yorumla
Soran10 ayBuldum
10 ayher şey olabilir tanımadan bilemezsin
01 Yorumla
Soran10 ayÇoğu aynı özellıklerı verıyor ama egoları yüksek kadınların herseyını artık bılıyorlar rahatlar ve evlılıgı kullanıyorlar ama evlenmek ıstemıyorlar bence rahat erkekler her kızla takılan ben dürüst arıyorum dıye kandıran tıpler
Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. O yaştan sonra kanmaz sevmez takılır
02 Yorumla
Soran10 ayTakılsın kdkd
9 ayNe cevap versem beğenirsin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayYaş değil fıtrat meselesi
00 Yorumla Öyledir, bir tanıdıktan biliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayNeden sorunlu olsun ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
10 ayOlabilir bence
18 Yorumla
Soran10 ayYanı bazıları ınanmak ıstemıyor
- 10 ay
O yasa kadar evlenmediyse her çiçekten bal almıştır zaten 😄
Soran10 ayYani bana kımse bu ozellıkler sahıp bırının evlenılecek adam olduğunu söylemesin. Pili bitmiş saf kız bulayım fakır olsun gidemesın çocuk yapsın ömür boyu bana baksın. Ona para vermeyeyim dısarda genc güzel kızlara para yedirmeye devam edeyım ama o benım kahrımı ceksın ıstedıgım zaman gıdeyım olayı bu bence jdjd
- 10 ay
Aynen oylr arada birde rahatlayayim diyorlar daha ne olsun
Soran10 ayAynen öyle sonra bu adamın evlılık adamı olmadığını soyledıgımde ne dıyorlar adamın olayı bellı aslında jdjd
- 10 ay
Adam seks istiyor bedava 🤣
Soran10 ayAynen ömür boyu saf temızlıkcı genetiği güzel akıllı kız dkd pardon senı napsın? Kalitesiz capkın ve aldatan adam kalıtelı kadın alamaz yani alsada kısa süreli kalır onu çekmez kaliteli adamı bulur oda gider baska kalıtesı bulur kdkd
- 10 ay
Katılıyorum aynı noktadayız. 😄
Gizli Üye(36-45)10 ayseks yapıyosa sorun yok hıc yapmamıssa sıkıntı
012 Yorumla
Soran10 ayNe alaka pili bitmiş evleneyım çocuk yapayım kafasında ama kımse almaz onu alanda parası ıcın alır kdkd
Cevap sahibi10 ayalan olur
Soran10 ayAlan olur ama kendısı gıbı bos ınsan alır kaliteli insan alamaz. İstediği kadar egıtım yakısıklı olsun bitmiş adamdır kdkd
Cevap sahibi10 aypara varsa cok kalıtelı kadınla evlenır sızın dunyadan haberınız yok
Soran10 ayEvlenemez kaliteli kadınlar evlenen zengin birini gördün mü? Ben hiç görmedim ne ünlülerde ne baska birinde ayrıca hiçbir erkek kalıtelı kadını kaldıramaz aldatır. Sahte kadınları parayla kalıtelı kıvama getirmedigini sanmak kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Para kalite vermez kalite kişilikte olur
Cevap sahibi10 ayyoo gordum
Soran10 ayÖyle sanıyorsun gerçekte yok aldatan ve kalıtesız erkekler kalıtelı kadın alamaz
Cevap sahibi10 ayHicbirseyden haberin yok
Soran10 ayBenım düşüncem kaliteli kadından anladığın şeye göre degısır sana göre kalıtelıdır başkasına göre degıl
Cevap sahibi10 aySenin kistasin sadece bu
Kaliteliyse boyle biriyle olmaz
Oluyosa kaliteli degildir
Sig bi bakis acisi ve sacma
Cevap sahibi10 ayMuhtemelen boyle biri seni istemedi ordan bi bilenme var
Soran10 ayEvet işte herkese göre değişiyor bakış açısı saçma veya yanlıs olmaz herkesın kendıne göre doğruları var ayrıca gerçeklerde var bunları es geçmek dogru degıl herkes kendıne uygun olanı alırsa sorun yok😂
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlenecek misinn
04 Yorumla
Soran10 ayNo yalancı hdjd
Cevap sahibi10 ayYalancı niye kizzz
Soran10 ayErkeklerın azınlık dısında çoğu yalancı
Cevap sahibi10 ayBen değilim nerden biliyosun
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Oladabilir olmaya da bilir 🤷
00 Yorumla
10 aySen herşeyi biliyorsun zaten😄
02 Yorumla
Soran10 ayHaha cok akıllı kızım erkekler kendını zekı sansın kdd
- 10 ay
Öylee
Milletin hayatı size niye dert oluyor?
05 Yorumla
Soran10 ayHakeden kesim cok sanane sende oylesın üzerine alındığına göre gayet herkesın yaşadığı durumlar erkek olduğun ıcın anlamazsın kdkd
Soran10 aySana demedim herkes fikrini belırtiyor saygılı ol
Saf kızı bekliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayPili bitmiştir
016 Yorumla
Soran10 ayŞaka cıddımısın bencede ozellıkle capkın ve kadın düşkünüyse kadını artık memnun edemez. Kudurdugu ıcın kendını gençlerle kıyaslar daldan dala atlar
Soran10 ayVe cok gençlerle takılır kendını rahatlatıp ben herkesten ıyıyım gibi hissetmek ıcın normal erkek grubu degıl
Cevap sahibi10 ay36yaşindayim o kadarhizlı yasadım ki pilim 4 sene somra biter bana gore
Soran10 ayEvet evlenmek ısteyen erkegın pili bitmiştir öyle diyorsun. Asırı cınsellık yaşayan erkek kendını bıtırır geç evlenır bırtane canım bulup evlenır desene sen şuna kdkd
Soran10 aySaf kız bulup evlenır kfkf
Cevap sahibi10 ayYine yaparim ama şuanki istekli oldugum kadar olmam 40 dan sonra
Soran10 ayZengınsen kesın bırını bulursun ama kalıtelı akıllı bırısı senı almaz kdk
Cevap sahibi10 ayDoktorum iyi bir gelirim ve çiftliğim var :)
Soran10 ayİşte birini bulursun kesın ama ruhunu tatmın edeni bulursan hakkında hayırlısı olsun onu bulmak mesele lflf herkesı herkes buluyor sonucta
Cevap sahibi10 aySen hadi ordan et orasini düşünme ben ruhumu satali çok oldu
Cevap sahibi10 ayS. et yazdim :)
Soran10 aySen ruhunu satma yinede ruh önemli ama ruhun pislikse iyi insanlara çatma yeter kfkf
Cevap sahibi10 ayBsbshs boş ver orasida seni ilgilendirmez
Soran10 ayİlgilendirir sen bana karısamazsın kdkf
Cevap sahibi10 ayBeni ilgilendiren konilara sen burnunu sokma küçüğüm
Soran10 ayTamam abi
10 ayEvrtttt sorunlu
01 Yorumla
Soran10 ayKesınlıkle
Gizli Üye(30-35)10 ayRahat durmaz
02 Yorumla
Soran10 ayDürüst biri çıktı sonunda adam basbaya capkındır
Cevap sahibi10 aySen niye evleniyon
Devamını Gör(19)