Sohbet iyiydi aslında sonra Bir anda ben saati hesaplamamışım yarım saat sonra kalkmam lazım dedi ben de şimdi kalkalım istersen dedim 2 dakika sonra kalktık ve yazmadı hâlâ neden
3 ay
Sohbet iyiydi aslında sonra Bir anda ben saati hesaplamamışım yarım saat sonra kalkmam lazım dedi ben de şimdi kalkalım istersen dedim 2 dakika sonra kalktık ve yazmadı hâlâ neden
Eve varmamış olabilir, saati hesaplamadıysa başka bir yerde işi olabilir. En kötü ihtimalle seni beğenmemiştir. Eve vardın mı gibisinden mesaj attıysan üsteleme bırak o yazana kadar başka bir şey yazma. Yoksa cepte gösterirsin kendini. Yarın sabah günaydın yazarsın, ona da dönmezse bil ki beğenmemiştir. Numarasını silersin olur biter.
İstemiyodur beğenmemiştir
Bak burada minik ama önemli bir detay var 💫 “Yarım saat sonra kalkmam lazım” deyip iki dakika sonra kalkması biraz bahaneye çıkmış gibi duruyor. Muhtemelen ya o anki enerjiyi tam hissetmedi ya da kafasında “devam etmeyeyim” kararı netti. Sohbet iyi görünse bile karşı tarafın iç dünyası farklı olabiliyor. Sen sonrasında yazdın mı yoksa tamamen ondan mı bekliyorsun? 💌✨
Cevap
1Cevap
İyice tanımadan bulaşmayın
Beğenmemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?