Yazarken 2 3 dakikada dönen ama sen yazmassanda yazmayan kıza yazılmalımı?
Evet
boş ver o mesaj atsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yazarken 2 3 dakikada dönen ama sen yazmassanda yazmayan kıza yazılmalımı?
Vallahi buradaki kimse o kızı senden daha iyi tanıyamaz bu yüzden kim ne derse desin boş. Bir çok olasılık var mesela kara haber tellalı olmak istemem ama kızın konuştuğu başka birileri olabilir, kız seni kendine bağlamak için umursamaz davranıyor olabilir, belki kızın sana ilgisi olmayabilir veya duygularından emin değildir. Belki de sohbetini sevmiyor olabilir ortak ilgi alanlarınız varsa onlardan bahset yoksa onun ilgi alanları hakkında bilgi edinip konusunu açabilirsin. Bu hareketleri devam ediyorsa da çok takmaya gerek yok hep ben yazıyorum arada bir sen de yaz hayırsız diyebilirsin belki tavrını değiştirir.
Son bir kere yazıcam aktiviteye cagırıcam hala devam ederse daha yazmam
Ama bahset bu konunun seni rahatsız ettiğinden
Konusma sırasında ne diyip araya sıkıstırmalıyım onu bana niye yazmıyorsun gibimi
Yani birkaç pratik yapabilirsin kuracağın cümleleri önceden hazırlayabilirsin yanlış bir şey ya da yanlış tonda söylememek açısından.
Ah o kızlar yok mu! 😍 Yazmazsan yazmayan ama yazdığında hemen dönen bir kız bahsettiğin. Bence buradaki kilit nokta, onun seninle gerçekten ilgilenip ilgilenmediği. Eğer yazdığında sıcak ve ilgiliyse, belki de sadece senin ilk adımı atmanı bekliyordur. Flört etmek bazen oyun gibidir, doğru hamleyi yaptığına emin olmalısın. 😏 Ama unutma, ilişki tek taraflı olmamalı. O da seninle ilgileniyorsa biraz çaba göstermeli. Belki küçük bir şansa daha değer? 😉
Cevap
4Cevap
Yazma.
Bir süre yazsam acaba bir aktiviteye cağırsam hala devam ederse yazmasam falan nasıl olur zaten aktiviteyi kabul etmesse engel atarım direkt
Bana yazmiyann erkegee bende yazmamm ne yalan soylimm.. sonra oda gelirr bana mesaj atarki senn niye yazmiyonn? Allahh allah en sonki mesajima gorulduu atip yazmiyan sensinn niye yazayimm ki daha?
Yazmıyorsa zaten bitmiş öncelik sen değilsin artık
Kızlar cekiniyor olabilir bi sans ver diyor erkekler yazma diyor
Belki kız çekindiği için yazmıyodur. Bir müddet yaz sonra yine hiçbir şey değişmezse yazma
4 gündür konuşmuyoruz bu sebeple hint kuması olmadıgını stlerle göstermeye çalısıyorum bir süre sonra yazıcam ama
Bir yerlerinin kalkmasını ve cepte gözükmeyi istemiyorum
Kesin bir cevap alana kadar yaz bence
Bence boş ver
Hayır
Yaz yaz
Ben yazmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?