İki gün önce tanistik. konustugumuzda sohbet akiyor kendisi bana sorular soruyor ben soru soruyorum baya benden ses atmami istiyor falan. tek sorun ben yazmayınca o yazmıyor sizce yazmayıp onun yazmasını beklemem mantıklımı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazmasını bekle
neden reis?
benimde aklimdan gecen bu ama nedeni ne sence?
Her şey karşılıklı.. sevgi de, ilgi de.. sen değer verip yazıyorsan o da değer verip yazmalı.. kadın erkek ilişkisi olarak değil de genel anlamda insan ilişkisi olarak bakmak yeterli olaya
haklisin reis yazmazsa kendi kaybeder
Kesinlikle
Bence bekle
bugün sabahtan beri yazasım geliyordu yazmadım kendide yazmadı. sürekli benim yazıyor olmam içime kurt düşürdü. acaba o da benden mesaj bekliyor olabilirmi yoksa ben yazınca sohbette aktığındanmı benimle konuşuyordu anlamadım.
Yazasin varsa yaz o zaman belkide senden beklemistir
ama hep ben adim atiyorum ilkinde de ben adim attim
dunden beri napiyorsun demezmi bir insan hersey erkektenmi olacak illa
O zaman sen bilirsin ben fikir verdim sadece 😅
yazmayacagim ya donerse benimdir donmezse zaten hic benim olmamistir smsjjdhdh
Ahaha mantıklı kendi kaybeder
benim gibi uzun boylu yakisiklisini nereden bulacak dimi sksmsjdj
tek sorun kiz konum olarak cidden benden baya ustte. tip olarak dengiz sadece skkdjdhd
Ee o zaman peşini bırakma konum onemli🤣
onceden onem vermezdim ama artik ciddi iliski kafasina girmeye basladim 😂😂
gercekten onemli bu arada
Kesinlikle öyle ama kendini de ezdirme tabi😄
bugün hiç yazmadım dkdkdjhd
normalde takmazdım ama şu an tek konuştuğum bir o kaldı eskisi gibi herkesle flörtleşecek enerjim kalmadı
Herkesle konuşmak da bir yerden sonra sıkar zaten bir kişiyle devam ettirmek iyidir her zaman
kesinlikle. artık o kafadan cikiyorum yavas yavas olgunlasiyorum son zamanlarda sksmjdhd
Olgunluk iyidir devam ahsh
iyi geceler smskjd
Size de
Zorlama bence İstanbullu!!
istanbullu!! derken?
Nerelisin?
Adana
Benim hesap ismi sende ne görünüyor.
Sena seni seviyor yazıyor
Hahhaha
Adanalı mısın?
ciddi bir soru soruyorum burada gercekten troll de degil bu arada. beni nasil buluyorsun veya benden ne istiyorsun?
kimsin nesin inan acikla artik sende rahat et bende rahat edeyim
Senden bi şey istemiyorum. Peşimi bırak yeter..
zaten senin peşinde değilim ki ben. inan artık aklıma bile gelmiyorsun o resimdeki zaten sen değilsin onuda biliyorum. seninle uğraşmadığımıda çok iyi biliyorsun. ama seninle şu meseleyi ciddi ciddi konuşmak gerek artık. bana dürüst yaklaş açıkla tüm herşeyi ben zaten siteyi bıraktım sayılır. yazdın yazdın yoksa gercekten bir omur bulamazsın beni.
Ne resmi?
ciddi birsey konusuyoruz surada hep aynisini yapiyorsun sorularima cevap versene
Ne cevap bekliyorsun anlamıyorum.
gizliden soru sorsam bile nasil buluyorsun beni?
Sorundan anladım.
Sen ne istiyorsun benden
bütün sorularımda beni bulman imkansız gercekten. kim olduğunuda çok merak ediyorum. profile bir resmini koysana. dünya gözüyle ölmeden göreyim bir tipini
Koyamam koysam başta koyardım fotoğraf
gecen bana instadan yazmissin geri silmissin neden?
Hasta mısın?
Benim ınstagramım kapalı şu an..
hasta olan sensin sena
neden sürekli aynı şeyleri yapıp gidiyorsun amaç ne a q?
Ben sana ne dedim benimle konuşma bağımlılık yapar dedim. Ben seninle konuşmak istemedim. Sen istedin.
Seninle iki kelime düzgün konuşabildiğimi hatırlamıyorum bugüne kadar. muhtemelen benimle dalga geçmek hoşuna gidiyor ama inan aklımın ucuna dahi gelmiyorsun artık. sana ilk yazdığımda dürüst yanaşmış olsaydın her şey farklı olurdu. fake resimler ardına sığındın sahte kişiliklere bölündün. değişik bir yaratıksın a q seninle gercekten isimde olmaz konusacak ortak noktamda olamaz bu sekilde. ya bana duzgun gel ya da rica ediyorum yazma artik bana.
Sen kimsin ya
İsmin ne?
basindan beri madem tanimiyorsun neden yaziyorsun a q
sence ben kimim?
Kimsin
O ile başlıyor
Okuyor musun
Boyun 1 70 mi?
boy 190 okuyorum
Pardon kardeş benimde peşimde böyle biri var. ben yazmıyorum o bana yazıyor..
Ve adım sena
valla senin beyninde sıkıntı var. senin yüzünden profile resim bile koymuyorum yine buluyorsun beni. sitenin sahibi falansın herhalde. bana bu kadar takıntı yapman tuhaf geliyor sadece. ben seni unuttum bile sen kendini sürekli hatırlatıyorsun bana.
Yemin ediyorum o kişi değilim ben
Hikayelerimiz benziyor sadece
neden bu konuya sacma bir sekilde giris yaptin o zaman. nickime bak sah mat oldun gibisinden, istanbullumu falan filan. durduk yere gelipte bu sekilde yazamazsin. konusma uslubun yazim tarzin birebir ayni. birsey soracam sen gaymisin veya asiri tipsiz birseymisin bu kadar cekiniyorsun kendini gostermeye?
Yav kardeş ne diyon yaa
ya böyle şansın
yarina kadar hesabi silip gidecen biliyorum tuhaf geliyor ama dangalakmisin nesin. lutfen birak pesimi artik yeter!
Sevgilin nereliydi
kiz daha sevgilim degildi flort asamasindaydik bugun hic yazmadim o da bana yazmadi. gercekten cok hos bir kiz uzulmedim desem yalan olur. ama benimde bir gururum var o yazmadikca yazmayacagim gerekirse konusma sonlansin ne yapayim. bu da olmazsa zaten uzun bir sure bu flort ve sevgili islerine ara verecegim. ruhum daraliyor psikolojimi mahvettim bu kadarini bunyem kaldirmaz oldu artik. ghosting atma ghosting yeme. fb ons takilma. onlarca kisiyle sabahlara kadar konusmaya ragmen flort asamasindan ileriye gitmeyen iliskiler. sevgili olup 1 ay icinde ayrilmalar falan filan. yok ben bu kadar karaktersiz birisi degildim. bunlari neden sana anlattim icimi dokmek istedim sadece...
Çok özür dilerim ama o kişi değilim... Canını sıkma oluruna bırak. Anlattigin da iyi oldu belki rahatlamışsındır. Sen öylesin gerçekten karekterli bi insansın Allah karşına senin gibi bi insan çıkarsın..
Amin iyi geceler dilerim size
İyi geceler😊