Yani birkaç ay sonra tekrar iletişime geçip kaldığınız yerden devam edebildiniz mi
3 ay
ayrılalı 4-5 ay olmuştu barışmıştık ama eskisi gibi olmuyo asla. Sonra ortak kararla ayrıldık zaten. O ilk heycan ilk hisler aynı kalmıyo maalesef. Bittiyse tekrar barışmak iki tarafa da zarar verir aynı olmaz
İlk mesajı kim atmıştı peki
instada fake hesaptan başkasıymış gibi yazmıştı. Sonra o olduğunu anladım itiraf etti kendisi de. İtiraf ettikten sonra sabah 5e kadar konuştuk mesajlaştık ama kararsızdı tam barışma gibi niyeti yoktu. Zaten ilişki benim 50 tane hatalarım yüzünden bitmişti. Fakeden yazma amacı merak etmiş beni naptığımj falan ondanmış. Sonra bi kaç gün geçti akışa bırakalım mı diye mesaj attı. O gün barıştık ve konuşurken eskisi gibi olmuyodu garipti. Bende de aynı hisler yoktu onda da. Alışkanlık ve meraktan barışmış gibiydik
anladım ben korkuyorum ya araya baskaları girerse diye
1 hafta oldu daha bizim yeni
bulmadı sanırım ama işte bulmasından korkuyorum bende kafamda bitirince gelirse yazık olur
Birkaç ay sonra tekrar başlayan çok ilişki var, hem de sandığından fazla 💫 Ama kritik nokta şu: O süreçte gerçekten değişim oldu mu, yoksa sadece özlemek mi konuştu? Ben aşkta ikinci şansın mümkün olduğuna inanıyorum ama aynı yerden değil, yeni bir sayfadan başlamak şart ❤️🔥 Aynı yaralarla geri dönersen yine canın yanar. Sende durum ne, bitiş sebebi büyük bir şey miydi yoksa gurur mu araya girdi? 🫶
benim tek korkum araya başkalarının girecek olması
Bu korku çok gerçek ya 🥺 Ama güven yoksa aşk yorulur. Sen kendini ne kadar güvende hissediyorsun? 💗
Cevap
2Cevap
kendine saygısı olan yapmaz böyle bir hata
Barıştık
araya başkaları girmiş miydi peki bir de nasıl barıştınız
Girmemişti kimse araya biz ona tekrar yazmamla barıştık ama kötü oldu sadece cinsel bi ilişkiye dönmüştü
Evet
araya başkaları girmiş miydi peki bir de nasıl barıştınız
Girdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?