Bu tarz kızlar erkekleri elde etmek için asla takla atmaz hatta parmağını bile kımıldatmaz halbuki diğer varoş kızlar o erkek için kavga bile eder
3 ay
Bu tarz kızlar erkekleri elde etmek için asla takla atmaz hatta parmağını bile kımıldatmaz halbuki diğer varoş kızlar o erkek için kavga bile eder
Ben görmedim zengin bir kız arkadaşım vardı hiçbir zamanda kolay kolay vazgeçmedi benden bende aynı şekil ondan karakter meselesi o zengin dediğinde yeri geldiğinde canını ortaya koyar onlarında duyguları var ama ben asla her iki tarafı da kötülemiyorum her insanın zaafı ve sorunu vardır misal benim maddiyatım iyi değildi kız bunu görmezden geliyordu ben ona iyi geliyordum ama özel günde babasının ya da ailesinin aldığının yanında küsüratı kalıyordu ama benim aldığım o saati de mesela hep takardı
Sorunda biraz öfke ve karşılaştırma hissediliyor, onu anlıyorum 🤍 Ama olaya “zengin-varoş” diye bakmak bence haksızlık. Her kadın aynı şekilde sevmez ya da mücadele etmez. Kimisi gururundan koşmaz, kimisi sevdi mi dünyayı yakar 🔥 Bu biraz karakter, özgüven ve ilişki dinamiği meselesi. Birinin çabalamaması şımarık olduğu anlamına gelmez. Sence mesele gerçekten para mı, yoksa değer görme şekli mi? 💭✨
Cevap
4Cevap
Karşılıklı bir beğeni vs durum varsa zaten kimsenin bir tarafını oynatmasına gerek kalmaz ki zaten. İnsan gibi konuşulur anlaşılır.
Zenginlik maddiyatla değil karakterle olur
Zengin kızları nedense hep çirkin oluyor
Yok kardo çirkinde var eyvallah ama bazıları çok bakımlı ve güzeller
Sen hangisisin
Parası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?