Sevgilim beni aldatıyor mu yoksa sadece uzak mesafe ve Ramazan yıprattı mı?

Sevgilimle 8 aydır birlikteyiz bir iki hafta öncesine kadar hiçbir şey yoktu uzak mesafeyiz her gün 11'de işten çıkıyordu sonra uyuyana kadar görüntülü konuşuyorduk istisnasız sonra memleketine gitti üç dört günlüğüne orada çok rahatsız etmek istemedim ama döndükten sonra araya da ramazan girdi artık 3'e kadar çalışıyor gece şey demeye başladı artık kendimle ilgilenmek istiyorum film dizi falan izlemek istiyorum dedi evet hak veriyorum kendine zaman ayıramıyordu ayırsın. Ama ben biraz bu durumu içerledim başta acaba bir şey mi oldu niye bir anda 360 değişti ne zaman arasam hemen kapatmaya çalışıyor akşam direkt meşgule atıyordu diye biraz darlamış da olabilirim bunun üstüne biz artık her gün kavga etmeye başladık sonra ben bu durumu fark ettim ve ona hak verdiğimi söyledim ben bu durumu düzeltmeye çalıştıkça saçma sapan konuşmaya başladı bir kaç detay falan da var da neyse dün akşam kızlarla iftara gittik bana imada bulunmaya başladı sen beni aldatıyorsun falan diye şok oldum çünkü her zaman sadakati öne çıkaran benim ve bu bana ilk aylarda küçük bir sadakatsizliğini yakalamıştım ama düzeltmek için çok çaba sarf etti neyse işte dün gece ara verelim diye aradı yarım saat sonra da işte hatamı anladım ben senin üstüne çok gittim falan dedi özür dilerim falan dedi ama sabah yine biraz aynıydı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor iki gündür rüyamda gördüm aldattığını kafam karışık yardımcı olun

Sevgilim beni aldatıyor mu yoksa sadece uzak mesafe ve Ramazan yıprattı mı?