Ramazan Ramazan bitince boşluğa düşen bir ben mi oldum acaba? TeomanŞarkısı Takip Et Fenomen Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Alışamıyorum bitişine haha Ramazan bitince boşluğa düşen bir ben mi oldum acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Fenomen Master Yaş: 34 1 yıl Ramazan konusunda 539 cevap paylaştı. Oruç tutmaya o kadar alıştım ki gadası. Bayram sabahı annemlere gidene kadar aklıma yemek düşmedi 🙃 1 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Fenomen Guru Yaş: 29 1 yıl Aynen arıyorum ramazanı çok güzel geldi geçti.. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Fenomen Master Yaş: 40 1 yıl Su içerken orucum bozulacak mı diye düşünüyorum :) 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Fenomen Master Yaş: 34 1 yıl Ramazan konusunda 411 cevap paylaştı. Heyecanlıydı bence de iftar, sahur.. 1 0 Yorumla
Esmaa_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Arkadaşım yanımda açım ya diye bağırdı😂 sonra lan ramazan bitti değil mi diye bir aydınlanma da yaşayıverdi😅 evet bence biz boşluğa düştük 1 1 Yorumla TeomanŞarkısı 1 yıl Hahah Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aynen öyle valla, yemek yerken bile oruç bozuldu gibi düşünceler geçiyor kafamdan 😂😂 3 0 Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 40% 1 yıl evet ramazanla ilgili soruların azalması ile bir ne oluyoruz başkan olduk. sfd 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Bende hiçbir değişiklik olmadı şahsen obur değilim normalde de az ve öz beslenme 1 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Su dahi içerken bir bakıyorum ayıp olmasın paniği sonra Anlıyorum bittiğini 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Halen kendimi aç bıraktığıma tanık oluyorum sghj 😀 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 67% 1 yıl Çağırdık geri gelecek mis ama yolum uzun onbir ay sürer gelmem diyor 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Her şey alt üst olmuş gibi kdkdk uyku düzenim, yemek düzenim, metabolizmam her şey bozulmuş kdmdkdkk 1 0 Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl 😅 Ramazan ayında az yemek yerdim şimdi midem zorluyor 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl 6 günleri de devam et 1 3 Yorumla TeomanŞarkısı 1 yıl Tutucam 1 ay süresi varya Şu an kaza orucumu veriyorum bugun Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Allah kabul etsin Yorumla TeomanŞarkısı 1 yıl Amin saol Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alışırsınız 1 ay sonuçta daha 11 ay var boş. 0 0 Yorumla
Jöh_bey Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% 1 yıl Aynen hala oruc gibiyim bisey yerken icerken tereddüt ediyorum 0 0 Yorumla
Begonya00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Yemek yerken kendimi bı an orucumu mu bozdum ikileminde buluyorum 😊 1 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Su içerken bile tereddüt ediyorum halen 1 0 Yorumla
Yasin5061 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl Ben Ramazan'ın da nasıl geldiğini anlamamıştım ki. 1 0 Yorumla
DoctorB Takip Et Xper 3 Yaş: 39 1 yıl bende boşluğa düştüm. d haha Şaka bir yana ramazan da , bayram da çabuk bitti.. üzülüyorum.. ama yapacak bir şey yok.. 0 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 102% 1 yıl Olmadım çünkü hastalıktan yarısını tutamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Oruç tutmaya o kadar alıştım ki gadası. Bayram sabahı annemlere gidene kadar aklıma yemek düşmedi 🙃
Aynen arıyorum ramazanı çok güzel geldi geçti..
Su içerken orucum bozulacak mı diye düşünüyorum :)
Hayır hiç öyle hissetmedim 🤷♂️
Heyecanlıydı bence de iftar, sahur..
Arkadaşım yanımda açım ya diye bağırdı😂 sonra lan ramazan bitti değil mi diye bir aydınlanma da yaşayıverdi😅 evet bence biz boşluğa düştük
Hahah
Aynen öyle valla, yemek yerken bile oruç bozuldu gibi düşünceler geçiyor kafamdan 😂😂
evet ramazanla ilgili soruların azalması ile bir ne oluyoruz başkan olduk. sfd
Bende hiçbir değişiklik olmadı şahsen obur değilim normalde de az ve öz beslenme
Su dahi içerken bir bakıyorum ayıp olmasın paniği sonra Anlıyorum bittiğini
Halen kendimi aç bıraktığıma tanık oluyorum sghj 😀
Çağırdık geri gelecek mis ama yolum uzun onbir ay sürer gelmem diyor
Her şey alt üst olmuş gibi kdkdk uyku düzenim, yemek düzenim, metabolizmam her şey bozulmuş kdmdkdkk
😅 Ramazan ayında az yemek yerdim şimdi midem zorluyor
6 günleri de devam et
Tutucam 1 ay süresi varya Şu an kaza orucumu veriyorum bugun
Allah kabul etsin
Amin saol
Alışırsınız 1 ay sonuçta daha 11 ay var boş.
Aynen hala oruc gibiyim bisey yerken icerken tereddüt ediyorum
Yemek yerken kendimi bı an orucumu mu bozdum ikileminde buluyorum 😊
Sen tut gene 😂
Hayır ben düşmedim
Su içerken bile tereddüt ediyorum halen
Ben Ramazan'ın da nasıl geldiğini anlamamıştım ki.
bende boşluğa düştüm. d haha Şaka bir yana ramazan da , bayram da çabuk bitti.. üzülüyorum.. ama yapacak bir şey yok..
Sen gibi olan ben :)
Olmadım çünkü hastalıktan yarısını tutamadım
Aynen hep beraber düştük bosluga
günler bi boşaldı iftarı beklemek güzeldi
Bendede oldu
Ben de olmed6
Keşke bitmeyeydi 🥲
Bende ya
Olabilir
Bende öyle ya 😒
Bendede oldu
Zamn yine çok çabuk geçti