Bir buçuk ay paylaşımlarını takip edip hoşunuza gider mi ve sonrasında kızla tanışmak ister misiniz, etkilenir misiniz? Şehir dışına sırf kızla buluşmak için gider misiniz?
3 ay
Bir buçuk ay paylaşımlarını takip edip hoşunuza gider mi ve sonrasında kızla tanışmak ister misiniz, etkilenir misiniz? Şehir dışına sırf kızla buluşmak için gider misiniz?
etkileniriz ama şehir dışına kız için gidecek kadar abaza değiliz yani en azından ben değilim tanışılır belli bir süre geçer işlerin yürüyeceğini anladığımız da gideriz
Onun sosyal medyası bile yokmuş. Tanışmamız zaten tesadüf oldu, diş hekimiydi. Ben de randevu alacaktım, o şekilde numaralarımız birbirine kayıtlı oldu. Ben de WhatsApp'tan bazen arada paylaşım yapıyorum, onun da dikkatini çekmiş paylaşımlarım.
yani daha iletişime bile geçmediniz karşılıklı
Konuşuyoruz mesajda
Paylaşımları bir şekilde kişiliğini yansıtır. Kişilikte hoşlanmak için bir nedendir. Gorme kısmına gelince en azından resmini görmek gerek. Görmeden etkilenme sınırlı kalabilir.
Fotograflarini goruyorsunuz
O zaman evet paylaşımlarından yola çıkılarak etkilenme olur. Yalnız şöyle bir sorun var ki çoğu insan paylasim yaparken asıl kişiliğini saklayabilir. Yani paylaşımlardan yola çıkarak hoslandigin biri aslında öyle biri de olmayabilir. Ona dikkat etmek gerek
Ben değil ki o hoşlanmış, onun sosyal medyası bile yokmuş. Tanışmamız zaten tesadüf oldu, diş hekimiydi. Ben de randevu alacaktım, o şekilde numaralarımız birbirine kayıtlı oldu. Ben de WhatsApp'tan bazen arada paylaşım yapıyorum, onun da dikkatini çekmiş paylaşımlarım.
Senin için demedim ben genel için dedim dikkat etmek gerek. Yani paylaşımlarından etkilenmiş olabilir evet.
Tabi orası oyle
Bence etkilenir yaa, hem de sağlam etkilenir 🥹✨ Sen bir ay boyunca zaten karakterini, enerjini, bakış açını paylaşımlarla gösteriyorsun. Erkekler görselliğe bakar ama ruhu da hisseder, özellikle story vibe’ı tutuyorsa tamamdır 💫 Şehir dışına gelme konusu da net: Gerçekten heyecanlandıysa gelir, bahane aramaz 🚗💖 Sence o çocuk sana özel bir çaba gösteriyor mu şu an?
Cevap
4Cevap
Şehir dışı harici okey yaparım da şehir dışına gitmem hadi yakın bir yerde tek seferlik belki oda olsun ama sürekli sürekli asla gitmem.
İzmir İstanbul arası
Kadın erkek çok dolu zaten, mesele düzgün biri olması. O da bende onu görmüş ki gelmek istedi.
Bu aslında çok riskli bir durum. Yani kişi acaba kendini sosyal medyadan yansıttığı gibi biri mi diye insan yinede bir şüphede kalır.
evet başıma çok gelir
Kendine bahane arama boşuna
Ne bahanesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?