Önemli bi soru düşünceleriniz benim için oldukça önemli?

Bir yıllık ilişkim birinci yılda bitti. On beş gün sonra son kez görüşmek istedi, gitmedim attığım görüntülerle tehdit ettiği için mecbur kaldım gittim buluştuk konuştuk vedalaştık iki gün sonra farklı bir bahaneyle geldi ailemle kötü tartıştım buluşmamız lazım olmaz dedim beni kandırıyorsun falan neyse tekrar mecbur kaldım ve yine gittim arabayı tenha yere çekti neden böyle davrandığımı sorguladı ben konuşmak istemedim yüzüne de bakmadım tuttu sıktı beni başkası mı var falan sen böyle değildin? Ardından telefonu aldı şifresini istedi açtım gösterdim sonra beni sevdiğini falan söyledi ama o sözler hiç gerçekçi gelmiyordu gerçek yüzünü hissettiğim son günlerdi neyse ben uzak durdukça sinirlendi boğazımı sıktı kafama vurdu başkasına mı s****cksn dedi şok oldum arabadan inmek istedim izin vermedi beni bir şeylere zorladı üstümü çıkarmak gibi çok da hırpaladım açıkçası ellerim baya çizildi bu durum yüzünden arından beni dinlemiyorsan adam olmuyorsan çık git dedi çıktım arabadan ama telefonu vermedi arabanı kırarım dedim bir şekilde actirdim aldım ve uzaklaştım beni yol ortasında bırakacaktı bildiğiniz yol ortasında. Korktum tenha yer ama geri dönemem çünkü çok kötü oldum neyse sonra yaklaştı adam ol falan bin bindim eve bırak dedim getirdin götür bağırıp çağırdı başka yere sürdü arabayı bir şekilde ikna edip eve bıraktırdım ve yol boyunca bana sadece hakaret etti elleri hep yumruk halindeydi? Şimdi bu durumdan anlamam gereken şey hiç sevilmediğim mi ve ne yapmam gerekiyor? İletişimi kestim eve geldiğim gibi tonla ses atmış seni rezil edeceğim engelle beni görmeyeyim seni ama eminim yine geri gelecek ama bu sefer asla konuşmak istemiyorum midem bulanıyor ondan ne yapacağım bundan sonra?

Önemli bi soru düşünceleriniz benim için oldukça önemli?