Eşinizin sizden 1 yaş küçük olması sizin için problem olur mu?
Olursa neden? Olmazsa neden?
Eşinizin sizden 1 yaş küçük olması sizin için problem olur mu?
Olursa neden? Olmazsa neden?
Butterfly46 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
1 yaş mı? Ooo çok büyük problem hayır tabiki. 1 yaş fark varsa olur mu olmaz asla.
Ama daha açık ol dalga mı geçtin ciddi mi söyledin anlamadım
Dalga geçtim çünkü düşüncenin saçmalığını gör ve anla diye. 3 yaş olsa haklısın 1 yaş ha var ha yok yani bir fark bile yok aslında.
Anladım. Ben olgunluk yönünden sıkıntı etmiştim hani ben daha olgun olurken o çocuksu davranırsa veya olgun düşüncelere sahip olmazsa diye..
1 yaş ile hiçbir şey değişmez. Olgun düşünceli istiyorsan o zaman kendinden 4-5 yaş büyüklere bakman gerekir. Yani bu yaşla alakalı değil aslında karakteriyle ilgili sen diyorsan ki ben olgun karakterdeyim ama o çocuksu ozaman orası sana kalmış. 35 yaşında biri de çocuksu olabilir çünkü.
Cnsşdmsl ya dalga olup olmadığını da sormuş tek sorun bu olsa. Olgunluk kişiden kişiye değişiyor
Şimdi olgunluk karakterle ilgili dedin ama olgun olsun istiyorsan kendinden 4 5 yaş büyüklere bakman gerekir dedin? Zıt oldu
Sen 21 yaşında olgun oluyorken diğeri nasıl 20 yaşında çocuksu oalbilir? Bir yaş ile değişen bir şey olmaz. Yaşı kafana takıyorsan o zaman kendinden büyüklere bak ama dediğim gibi 35 yaşında biri de çocuksu olabilir. O yüzden yaşa değil davranışa bak diyorum ben. Çocuksu buluyorsan karakter olarak istediğin başka birini bul ama bunun yaşı ile alakası yok
Hah işte tam olarak bu sorunun cevabını arıyordum yani olgunluk derecesi olarak ikimiz arasında fark olur mu diye. Ama haklısın 1 yaşla aramızda bu konuda fark olmaz. Aslında olgun olup olmamasına takılmıyorum olgunluk olarak benden farklı olmasın yeter
Hiçbir fark olmaz merak etme.
Hayır. Çok bir fark değil ki aynı yaş gibi bir şey yani tek sorun yaşsa bence bu problem değil
Ben olgunluk yönünden takıldım hani 1 yaş farkta olgunluk yönünden çok fark olur mu diye
O kişiden kişiye değişir bence
Orası net karaktere bağlı zaten ben sadece yaşa da bağlı olur mu bunu merak ediyorum araştırıyorum
Benden büyük gösteriyorsa yaş sorun etmem
Mantıklı. Büyük gösterirse zaten yaş farkı belli olmaz. Peki olgunluk yönünden ikimiz arasında bir fark olur mu
Erkekler geç olgunlaşır maalesef
O aslında her yaşta olabilir benden büyük olsa bile geç olgunlaşabilir yanılıyor muyum
30 da. Sonra olgunlaşır erkekler ama erken olgunlaşanda vardır
Haklısın katılıyorum
Karakteri çok iyiyse olur
Peki olgunluk yönünden çift arasında fark olur mu yoksa 1 yaş fark bir şeyi etkilemez mi ya da direkt olgunluk yaşa bağlı değil mi
İnan 30 yaşında olup canımsın olan da var 18nyasinda hayatın sillesini çekmiş olgun biri de var. 18cyasindwkini tercih ederim
Hayır hiç sorun olmaz
Hım neden peki