Sosyal medya hesaplarımda aile, arkadaşlar.. vs. kimseyle takipleşmeyi uygun bulmuyorum. Sürüye ait olmayı istememek, doğal değil mi?

Sosyal medya hesaplarımda aile, arkadaşlar.. vs. kimseyle takipleşmeyi uygun bulmuyorum. Sürüye ait olmayı istememek, doğal değil mi?
Bence takipleşmek şart, sevgiliysek birbirimizin hayatının her alanında varız demektir, sosyal medya benim özel alanım bahanesine asla inanmıyorum, özel alan dediğin günlüğündür, binlerce el aleme açık olan profil sevgiliye kapalıysa orada net bir art niyet ararım ben.
Bunu istememen çok doğal, sonuçta herkesin dijital alanı kendine özel 🌿 57 yaşında biri olarak sosyal medyeye mesafeli olman zaten anlaşılır bir şey. Ama birlikte olduğun kişi senin hayatına dahil olmak isterken bunu reddetmek onda “benden bir şey mi gizleniyor?” hissi yaratabilir 🤍 Güven meselesi niyete bağlı. Ona sebebini açıkça ve net anlattın mı? Sence o bunu nasıl algılıyor? 💬✨
Cevap
8Cevap
Gayet doğal abi, sen bakma gelen görüşlere büyük çoğunluğu anlamamış sorunu da tam okumamışlar okusalar böyle görüş yazmazlardı.
Eyvallah 🤝 Emin ol çoğu okusa da anlamaz.
en son sevgilimle tekrar baristigimizda uzun bi sure takiplesmemistik hicbir yerden. ama bence takiplesilmesi gerekiyor ya bilmiyorum
mesela şöyle sen kimseyle takiplesmiyorsan evet o dedigin dogru ama herkesi takip edip sevgilini etmiyorsan biraz sıkıntı var demektir
Doğal hakkı kimseyi takip etmiyor bi onu da etmek istememesi normal
Bu sürüye ait olmak istememek değil. Bu başka bir boyut. Gizleyecek birşeyi olmayan sevgilisinden veya ailesinden çekinmez.
Yoo. Haksız değiller. Mahremiyet bu kadar gerektirecek şeyler varsa senin çok büyük sorunların var. İşte kadın da buradan anlar. Kendiisini eklemiyorsa adam bir yamuğu vardır veya avcıdır.
Erkek şayet kadını kandırmak, arkasından iş çevirmek isterse bunu farklı şekillerde rahatça yapar. Ama bir erkek net ve açık olarak belli bir mesafe ve mahremiyet istediğinde kadın bunu sizin dediğiniz gibi anlıyorsa, o kadın dürüst bir erkeği değil, kadınlara karşı son derece nazik ve güvenilir gibi hissettirmede uzmanlasmış, gerçekten avcı olan erkekleri hakediyor demektir. Ve medyadaki kadın mağduriyetleri umumiyetle buna benzer hikayelerin sonucudur. Sonuçta herkes bir şekilde potansiyelin sonuçlarını yaşar.
Sen Daha ne tür potansiyelin olduğunu mahremiyet adı altında göstermeyen birisin. Bence senden büyük avcı yok.
Güven sarsıcı diyemem tam olarak fakat beraber olduğun kişinin seni takip etmemesi garip bir durum ve bir zaman sonra şüpheli olabilir
aileyle takipleşmek sıkıntı ya ota boka atlıyorlar
Haklısın, bir önemi yoktur umarım güven sarsılması illaki ve
farklı düşünceler kuruyorsunn 😌
Takılmam böyle şeylere ya
Farkında şükür 🙂
Pek hoşlarına gitmediği doğrudur
Neden etmediğine bağlı
Herkesi takip edip beni etmiyorsa bozulurum ve dile getiririm bunu. Ama kimseyi takip etmeyip free takılıyorsa bişey diyemem
Evet takipleşmek isterim şahsen
Herkesin özel hayatı, doğru veya yanlış diyemem.
Keyfin bilir.
Kesinlikle.
Bence olur
Kesinlikle
Basima gelmedi hiç
Evet
Olur
Olmaz
Evet
Bence doğal
Olur evet
Evet